• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ah su kasilmalar olmasa olacak da gunde kac kere egzersiz yapiyordun bana da fikir verir misin iki kere deniyorum birakiyorum
bu arada canım ,kasılman normal bizde öyleydik,kasıldığın an ıkınırsan ,aynı anda kasamadığın için vajina p girişine izin verir.derin nefes al ve nefesini ıkınırken kullan

gülüm ben egzersiz yapmadım korkuyordum,ama egzersizi ne kadar sık yaparsan o kadar hızlı yenersin.belki bir günde, belki 3 belkide 1 hafta.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/675956-vajinismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.html#post33
bu benim hikayem.

Okudum canim hikayeni masallah egzersizsiz yenmek buyuk bir basari bide senin dedigin gibi deneyeyim bol yagli bakalim ne olacak ins bana da fayda eder bugun yeniden egzersize basladim hangisi olursa artik :(

Arkadaşlar bildiğiniz üzere bende vajinismus için uğraşıyorum ama doktor gözetiminde.. Son gittiğim seans da öğrendiğim bi takım şeyleri yardımcı olmak amaçlı yine size aktarmak istiyorum. Bu benim 5.seansım sadece 1 seansım kaldı. Bu seansta doktorcuğum bana iki parmağı açıp kapatmayı ve sevişirken eşimin tek parmak (benim kontrolümde)içeri yerleştirmesini söyledi. Adet dönemimde yoğun zamanlarda tampon son günlerde banyoda 5-10 dk.iki parmak yerleştirmemi söyledi. Ve adet döneminde bu şekilde parmak egzersizlerini doğum korkusu olanlara veriyorlarmış.. Öğrendiğim ayrı bi bilgide vajinismus olanlarda normal zamanlarında bir takım fobileri oluyormuş genelde. Enjeksiyon fobisi vajinismusla çok ilgiliymiş. Vajinismunla karşılaşmadan önce enjeksiyon fobisi için tedavi görmek engelliyormus. Ve bazı araştırmalara göre vajinismusu yenen enjeksiyon fobisi olmak üzere diğer fobilerini yeniyormuş tedavi görmesine gerek kalmadan.. Son bi bilgide bu tedavi esnasında 1 parmakda kolay yapıp 2 parmakta biraz takılanlar ağrısız ve acısız birleşmeyi başarma oranları daha yüksekmiş... Dua edin hepimiz kalıcı olarak yenelim inşaAllah..

xyzwoman paylaşımın için teşekkürler. Yazdıklarında adı geçen Vemcaine Pump Sprey'in bilgilerini okudum uyuşturucu gibi bir etkisi var anladığım kadarıyla ilgimi çekti,peki bu vajinanın içine mi sürülüyo onunla ilgili bişey yazılmamış,bilginiz var mı? bu baya etkili bişeye benziyor doğumda bile kullanılıyomuş

içine değil üstten o bölgeye doğru sıkıosun, püskürtme bir sprey bu 3-4 defa sıkıosun 10 dk içinde etki gösterio işler tamamen yoluna girince bırakmayı düşünüyorum inşallah evet epilasyon önceside genellikle kullanılıormuş dişciler falanda diş çekiminde kullanıyor orası uyuşunca daha az hissediosun:) inşallah işine yarar

bende egzersz yaparak yendm cnm inanın yapamıycak bsey degil bende ole yapcm derdm geri vazgecerdm ama sadece zaman kaybı

bu sefer bende kararlıyım yapıcam burdan bi pskiyatrisle de görüşüyorum bu aralar sizler de yardımcı oluyosunuz inş bu hafta bu iş biter :)

bu sefer bende kararlıyım yapıcam burdan bi pskiyatrisle de görüşüyorum bu aralar sizler de yardımcı oluyosunuz inş bu hafta bu iş biter :)

cnm inanki ilk yagla girdiğini bile farketmyon yemn ederm acı yok sadece kurulk oldgu için yanma oluyo haff hadi basr benden eksğin varmı aksne fazlan vardr neden yapamayasın

İnşallah dediğin gibi olur. Gerçi ben de fark ediyorum, her defasında biraz daha azalıyor gerginliğim ama yine de kasılıyorum. İnşallah bir ay sonra her şey yoluna girmiş olur. Bir şey daha soracağım; bu ay adetim gecikti. Birkaç gün önce hastalanmam gerekiyordu ama olmadı. İşin tuhafı hiçbir belirti de yok, yani göğüslerimde ağrı yok, karnımda bir şişkinlik yok... Normalde hastalanmadan 1 hafta önce başlardı belirtileri, ama bu ay hiçbir şey yok.. Acaba ilişkiye girebilmiş olmamla mı alakalıdır? Hamile kaldım desem, pek mümkün değil, çünkü eşim hiç içime boşalmadı şimdiye kadar.. Sence nedir bunun hikmeti?

canım benimde ilk ilişkiyee girdiğim ayy adet döneminde gecikme olmuştu ki cogu kişişdeee aynı sikayetler olur ama sen yine ne olur ne olmaz eczaneden alırsın bir gebelik testi yaparsın varsa sayet gebelik cift çizgi anında çıkar karsınaa gönlünden ne geçiyorsa o olur canım inşallah

cnm inanki ilk yagla girdiğini bile farketmyon yemn ederm acı yok sadece kurulk oldgu için yanma oluyo haff hadi basr benden eksğin varmı aksne fazlan vardr neden yapamayasın

bende cok yanma oluyo penisin birazını içime aldıgım da dayanamıyorum o yanmaya..doktor da kayganlastırıcı vermıstı ama o fayda etmedi gibime geliyo zeytin yag denicem bende

bıde suan regliyim egzersiz yapamıyorum egzersiz için cesaret topluyorum bu arada pzt si başlıcam inş

yarın oburgun inan bana bu gece gunlerinee cok pismannn olursunnnn iyiceeee düşün canımmmm ben bunu yapacam de ve egzersizlere başlayalım bak ben hafta sonu yokum haftayada burda olacam lütfen elimden geldiğince yardımcı olmak isterim..bak bende aynısını yasadım bosunaa kendini esini uykularını harap etme gel tamamen bitirecem de ve oyle basla

Cetrina bugun yoksunnn

biraz rahatsızım canım boğazım agrıor usuyorumda zaten evde soğuk bugun oyle iste en neler yaptın var mı gelismee yadaa karar verdin mi asacak mısın cnım regl deilsen egzersiz yapalım

Gecmis olsun dikkat et kendine lazimdin bana asacam tabi ben bide tek parmakdan korkdum iki parmak denedim ilk boguma kadar sadece :( ama ugrasinca esniyor sanki 4 gun sonra regl olacam

Back
X