• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım Orgazm Olabilmen için Klitoris'i Uyarmanız lazım bir şekilde. Çünkü Kadının Zevk aldığı yer orası. Yani Delikten kadın zevk almaz. Artık Klitoris'i ne şekilde uyarırsın orası sana yada eşine kalmış. Sürtünme yoluyla yada elinlee yada eşin eliylee yapcakk.:34::34:

bildiğim kadarıyla iki tür orgazm var, kökenleri aynı olsa da. biri klitoral diğeri ise vajinal orgazm. vajinal orgazma gitgel denilen yöntemle ulaşılabilir ama alışılması zaman alır. şöyle de bir alıntı yapayım;
"Kadınlar belli düzende cinsel yaşama sahip olana kadar klitoral orgazm yaşarlar. Vajinal orgazm ise yaşanabilir ancak zor bir olaydır."
klitorisin altında falan,iç tarafta kalan ve yönü bulamayınca takıldığımız duvarın üstünde kalan süngerimsi bir bölge vardır,g-spot. o bölgeye elle ya da penisle baskı yapıldığında idrar yapma isteği uyanır insanda ama aslında boşalma öncesi hissiyattır. o olay da vajinal orgazm oluyor diye biliyorum ama sanırım kadınların yalnızca %30u vajinal orgazmı yaşayabiliyor. denemek lazım yani :1:

ssz ya öyle bi durumdayım ki güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum :1: kendimi çok hazır hissediyorum ama eşim isteksiz neymiş duşa girmeye üşeniyomuş var mı böyle bişi yaa :)
hadi deneyelim hadi yapalım 2 gündür aynı şeyleri söylüyorum :1: ben onu 1 sene bekletmişim bende onu bekleyecekmişim :42:
deli olcam resmen yaa

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....:52: yaptım çok şükür. belki bi çoğuna göre küçük ama bana göre büyük adım attım:) 2 parmaktan sonra ilk defa kendi parmağımdan başka bişey aldım. benim kilit noktamdı. mumu bikiç kat sardım ama bütün denemelerime rağmen onu alamadım sonra kulak çubuğuyla kalın bi aparat yaptım veeeeeee oldu sonuna kadar aldım. manyak derecede mutluyum. sonra mumu denedim o da girdi orta parmağın 2. boğumu kadar ama o fazla olmadı. kendimi topladım tekrar kulak çubuğunu denedim oldu, old. çok şükür. burda bize yardımcı olan herkese beraya side althea ya vee özellikle cadıkediye çooooooooooook teşekkür ederim. inşaallah tamamına erdireceğim Allah'ın izni sizlerin desteğiyle. yapayan arkadaşlara bi dip not: arkadaşlar inanın bana dedikleri gibi acı yoooooooook kayıyo gidiyo, arkadaşların ısrarla söyledikleri yöne dikkit edin. dua edin bunu p... dede başarıyım.. sevgiler

çok sevindim canım aferim sana olmuyor diye bırakmadın ve başardın:46:yönü bulduktan sonra bütün aparatlar aynı değişen birşey yok.bundan sonra kalınlaştırmak daha kolay olacak.sana nacizane tavsiyem hangi aparatla çalıştığın önemli değil,aparatı içinde bekletmen ve ardından biraz daha kalınlaştırılmış aparatı kullanman.çok iyi gidiyorsun yenmene az kaldı:16:

cnm ya moralim bozuldu rimeli havlu kagıt sardım folya falan eldivene geçirdim ama yapamıyorum ilk önce yine serçe parmagından başladım sırayla hepsin.i aldım şimdi parmaga alıştımya aparat itici geliyoo yani yapamıyomm

canım parmaklara iyice alıştıktan sonra aparata geç istersen ben öyle yapmıştım herşey ilk yapışta zor gibi geliyo biliyosun olacak göreceksin yalnız biraz sabır ve gayret

ssz ya öyle bi durumdayım ki güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum :1: kendimi çok hazır hissediyorum ama eşim isteksiz neymiş duşa girmeye üşeniyomuş var mı böyle bişi yaa :)
hadi deneyelim hadi yapalım 2 gündür aynı şeyleri söylüyorum :1: ben onu 1 sene bekletmişim bende onu bekleyecekmişim :42:
deli olcam resmen yaa

boşver canım kafana takma düzelir o da sana kapris yapıyodur şuan o senin neler yaşadığını bilemediği için böyle davranması normal sakın canını sıkma ve motivasyonunu bozma bugün istemiyorsa yarın isteyecek yarın olmazsa bir sonraki gün isteyecek sen sadece sabırlı ol olacak insanların ruh hali değişebiliyo hep erkekleri biz idare etmek zorundayız biz alttan almak zorundayız biliyosun yoksa olmuyo olsun dediğim gibi biraz sabır ve canını hiç sıkma herşey yoluna girer

boşver canım kafana takma düzelir o da sana kapris yapıyodur şuan o senin neler yaşadığını bilemediği için böyle davranması normal sakın canını sıkma ve motivasyonunu bozma bugün istemiyorsa yarın isteyecek yarın olmazsa bir sonraki gün isteyecek sen sadece sabırlı ol olacak insanların ruh hali değişebiliyo hep erkekleri biz idare etmek zorundayız biz alttan almak zorundayız biliyosun yoksa olmuyo olsun dediğim gibi biraz sabır ve canını hiç sıkma herşey yoluna girer

sende haklısın canım ama ben kaç gündür kendimi motive edip hazırlıyorum :) neyse artık evlilik yıldönümümüzden önce bitsin dedim olmayacak gibi hayırlısı bakalım :1:

deli olcam resmen yaa

Aslında böyle eşlere sahip oldugumuz ıcın sanslıyız cunku bize anlayışlılar sabredıyolar ben 2 ayımı bıtırıcem . Dün bana diyoki kendını kasmana sınırlenıyorum yapamadık diye değil diyolar. Gerçekten sabırlılar anlayıslılar. Off cnm ya senle knsmak cok ıyı gelıyo hanı ınsan aynı dılden konustugu bırının olması cok ıyı gelıo

Kızlar tekrar merhaba ben hala egzeriszlere başlayamadım, önce kegel sonra parmak egzersizi mi yapmam gerekiyor?

kegeli her zaman yapabilirsin otururken,yolda yürürken vs. amaç ordaki kasları çalıştırmak.daha sonrası ise ister parmak ister aparat hangisiyle daha rahat olacksan o şekilde başlayabilirsin canım.yalnız hijyen açısından prezervatif kullanmayı ve tahrişi önlemek için jel kullanmayı unutma:34:aklına takılan birşey olursa da sormaktan çekinme canım

cevap veren herkese burdan toplam tesekkürlerimi sunarim :)

dün esime egzersizlerimden bahsettim bana dedi ki

,,sen istedigin kadar parmak al, pe... almak icin kafanda bu isi bitirmen gerek. seninki psikolojik''

hakli aslinda ama biz pen.. lede deniyoruz. ucunu alabiliyorum sonrasinda yine tirsiyorum cok güzel bir sekilde ne alakaysa. halbu ki parmaktan da biliyorum: parmakta bile ucu ilk zor giriyor gerisi kayip gidiyor. aynisi pe..de de olmak zorunda. bilinc altimda hala aciyacak diyorum. neyse bugun babasi gelecek, ben biraz egzersiz yapayim haftasonuda deneme yapariz

canım sen gelin ol halay başın ben olucam okadar diyorum:27:aparat ya da parmak egzersizleri p..s den daha zor aslında.çünkü p..s daha yumuşak bu yüzden canın yanmıyor!!!! kendini sıktığın için canın acıyor bunu sen de biliyorsun ama işte herşey kafada bitiyor onu da biliyorum.tamam korkuyorsun da nereye kadar sürecek?en sonunda olacak birazcık dişini sık ve kurtul artık.her geçen gün sizden bişeyler çalıyor buna izin verme.ucu olduktan sonra gerisinde hiç birsey yok bunu kaçıncı kez söyledim sana bilmiyorum.

dün ilk defa wcye oturur gibi yaptım egzersizz sanki saha kolay oldu ama içerdeki et parçasını daha fazla hissettim elim o et parçasına değince daha çok acıyo ya neden ??

canım sen gelin ol halay başın ben olucam okadar diyorum:27:aparat ya da parmak egzersizleri p..s den daha zor aslında.çünkü p..s daha yumuşak bu yüzden canın yanmıyor!!!! kendini sıktığın için canın acıyor bunu sen de biliyorsun ama işte herşey kafada bitiyor onu da biliyorum.tamam korkuyorsun da nereye kadar sürecek?en sonunda olacak birazcık dişini sık ve kurtul artık.her geçen gün sizden bişeyler çalıyor buna izin verme.ucu olduktan sonra gerisinde hiç birsey yok bunu kaçıncı kez söyledim sana bilmiyorum.

cok cektin derdimi tatlim biliyorum sen ve berayy, cadikedi az ugrasmiyorsunuz. baksana en eski ben kaldim :14: vallah üzülüyorum. 11inde 3 aylik evli olacaz. 11ine kadar halletmek istiyorum. (artik kacinci tarih verisim bende bilmiyorum).
cunku o olmadan sev...mek de artik beni rahatsiz ediyor. hic istemiyorum....ne gerek var ki nasilsa tam bi iliski olmuyor diyorum, iyice sogumadan bu isi bitirmem lazim. evet ucu girdikten sonra aci yok bunu parmakla yapimcna bende farkindayim orasi bosluk galiba. neyse ben simdi iki parmagi tekrar deneyeyim, sonra gelirim :10:

YENERSEM bende nickimi süslü isterim ha ona göre yapiverin :8:

cok cektin derdimi tatlim biliyorum sen ve berayy, cadikedi az ugrasmiyorsunuz. baksana en eski ben kaldim :14: vallah üzülüyorum. 11inde 3 aylik evli olacaz. 11ine kadar halletmek istiyorum. (artik kacinci tarih verisim bende bilmiyorum).
cunku o olmadan sev...mek de artik beni rahatsiz ediyor. hic istemiyorum....ne gerek var ki nasilsa tam bi iliski olmuyor diyorum, iyice sogumadan bu isi bitirmem lazim. evet ucu girdikten sonra aci yok bunu parmakla yapimcna bende farkindayim orasi bosluk galiba. neyse ben simdi iki parmagi tekrar deneyeyim, sonra gelirim :10:

YENERSEM bende nickimi süslü isterim ha ona göre yapiverin :8:

dert çekmiyoruz biz severek isteyerek yapıyoruz bu işi.henüz yeni evlisiniz zaman kaybetmeden bir an önce kurutulmanı isitiyorum.p...s te egzersizden çok daha kolay bunu yaz kafanın bir köşesine :34: süslü nick işini Ocean(canım benim) o yapıyordu rica ederiz senin için de yapar.sen hele bir gelin ol daa:16:

Aslında böyle eşlere sahip oldugumuz ıcın sanslıyız cunku bize anlayışlılar sabredıyolar ben 2 ayımı bıtırıcem . Dün bana diyoki kendını kasmana sınırlenıyorum yapamadık diye değil diyolar. Gerçekten sabırlılar anlayıslılar. Off cnm ya senle knsmak cok ıyı gelıyo hanı ınsan aynı dılden konustugu bırının olması cok ıyı gelıo

ya canım sinirden başıma ağrı girdi ben hazırım bitsin bu sıkıntı diye uğraşıtorum o istemiyo o beni 1 sene beklemiş bende onu 1 sene bekleyecekmişim :1:
ALLAH'M ALLAH'M sen büyüksün yar ve yardımcımız ol..
aynı benim eşimde sinirleniyo kasılmama titrememe o yüzden istemiyomuş kasıtlı yapıyorum sanki alala neyse birazcık daa sabır bakalım inşallah bizde başarırız

bildiğim kadarıyla iki tür orgazm var, kökenleri aynı olsa da. biri klitoral diğeri ise vajinal orgazm. vajinal orgazma gitgel denilen yöntemle ulaşılabilir ama alışılması zaman alır. şöyle de bir alıntı yapayım;
"Kadınlar belli düzende cinsel yaşama sahip olana kadar klitoral orgazm yaşarlar. Vajinal orgazm ise yaşanabilir ancak zor bir olaydır."
klitorisin altında falan,iç tarafta kalan ve yönü bulamayınca takıldığımız duvarın üstünde kalan süngerimsi bir bölge vardır,g-spot. o bölgeye elle ya da penisle baskı yapıldığında idrar yapma isteği uyanır insanda ama aslında boşalma öncesi hissiyattır. o olay da vajinal orgazm oluyor diye biliyorum ama sanırım kadınların yalnızca %30u vajinal orgazmı yaşayabiliyor. denemek lazım yani :1:

Evet Tatlım dediklerin Doğru. Fakat Bunların İkisini ayırmıyolar. İkiside aynıymış. Seninde dediğin gibi Vajinal orgazm çok zor. Bayaa Bir Yapmak lazım Onun İçin. Ama Klitoris'i Uyararak bir kadın arka arkaya defelarca orgazm olabilir.:16::16:

ya canım sinirden başıma ağrı girdi ben hazırım bitsin bu sıkıntı diye uğraşıtorum o istemiyo o beni 1 sene beklemiş bende onu 1 sene bekleyecekmişim :1:
Allah'm allah'm sen büyüksün yar ve yardımcımız ol..
Aynı benim eşimde sinirleniyo kasılmama titrememe o yüzden istemiyomuş kasıtlı yapıyorum sanki alala neyse birazcık daa sabır bakalım inşallah bizde başarırız

inş canım allah sabır versın bize. Işte bende kasıldığım için istemiyo ve ben ya ağlamış oluyorum yada o sınırden sırtını donup gerı uyuyo

kegeli her zaman yapabilirsin otururken,yolda yürürken vs. amaç ordaki kasları çalıştırmak.daha sonrası ise ister parmak ister aparat hangisiyle daha rahat olacksan o şekilde başlayabilirsin canım.yalnız hijyen açısından prezervatif kullanmayı ve tahrişi önlemek için jel kullanmayı unutma:34:aklına takılan birşey olursa da sormaktan çekinme canım

Teşekkür ederim , gleitgelen jel almayı planlıyorum , bugün bir psikiyatri ile konuştum o da sizlerin söylediği şeyleri ödev olarak verdi , nefes egzersizi, kegel egzersizi ve de bir parmak bir boğum bir hafta sonra eşimle görüşmeye gideceğim :S

inş canım allah sabır versın bize. Işte bende kasıldığım için istemiyo ve ben ya ağlamış oluyorum yada o sınırden sırtını donup gerı uyuyo

benim yaptığım gibi deneseydiniz birde canım ya ben öyle hiç kasılmıyrum önce hç girmiyodu şimdi bana göre başı eşime göre yarısı giriyo..
bizde de ben sırtımı dönüp yatıyorum :1: ağlama canım ağlamayla olmuyo kendimden biliyorum
başı girdi diye öyle sevindim ki ağzım kulaklarımdaydı hemen şükür namazı kıldım :1:
eşim sen ayakta uyuyosun giriyo senin haberin yok diyo :)

Back
X