• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cevap veren herkese burdan toplam tesekkürlerimi sunarim :)

dün esime egzersizlerimden bahsettim bana dedi ki

,,sen istedigin kadar parmak al, pe... almak icin kafanda bu isi bitirmen gerek. seninki psikolojik''

hakli aslinda ama biz pen.. lede deniyoruz. ucunu alabiliyorum sonrasinda yine tirsiyorum cok güzel bir sekilde ne alakaysa. halbu ki parmaktan da biliyorum: parmakta bile ucu ilk zor giriyor gerisi kayip gidiyor. aynisi pe..de de olmak zorunda. bilinc altimda hala aciyacak diyorum. neyse bugun babasi gelecek, ben biraz egzersiz yapayim haftasonuda deneme yapariz

hayatım acı falan yok ben de yıllarca senin gibi acıyacak, olmaz, nasıl olacak, o şey oraya nasıl girer deyip durdum boşu boşuna zaman kaybettim inan bana öyle bizim kafamızda büyüttüğümüz gibi bir acı falan olmuyo orası zaten esnek girdi mi gidiyo korkma sakın

Yani Böylee Karnında Hissediyosun Basınç olduğunu. Git gel Yaptıkçaa Yumurtalıklarında Bir basınç oluyo sanki. Ama dayanılmıcak bişey değil canımm:16::16:

ben herşeyi büyüttüğüm içinn kafamda kuruyorum da kuruyorum ne olacak nasıl olacak şöyle mi olur böyle mi olur ki pfff :)
teşekkürler canım sizin sayenizde bilmediğim pek çok şey öğrendimm yardımcı olan arkadaşların hepsine teşekkürler :1:
bizi yanlız bırakmayın gaza gelelim ve bizde başaralım :1:
şahsen ben acayip gaza geldim eşim olan beyfendi keyfi gelirde isterse olacak bu iş inşallah :1:

ben herşeyi büyüttüğüm içinn kafamda kuruyorum da kuruyorum ne olacak nasıl olacak şöyle mi olur böyle mi olur ki pfff :)
teşekkürler canım sizin sayenizde bilmediğim pek çok şey öğrendimm yardımcı olan arkadaşların hepsine teşekkürler :1:
şahsen ben acayip gaza geldim eşim olan beyfendi keyfi gelirde isterse olacak bu iş inşallah :1:

Şimdiden bol şans o zaman sana :)

Hadi bakalım İnş Canım. Bendee İnan Bir zamanlar senin gibiydim kafamda büyüttükçe Büyütürdüm. İşin İçinden Çıkamazdım. Amaa inat ettim. Yapıcam başarıcam dedim. Ve Bütün cesaretimlee Yaptım. İnandım çünkü. Olaacak dedim. Ve Korktuğum gibi Bişeyin olmadığını gördüm. Üzüldüm bunun içinmi evliliğimi,huzurumu,mutluluğumu almışım dedim. Değmezmiş çünkü. Bu kadar Basit bişey İçin Ömrümü Tüketmişim dedim. Ve Vajinismusu tamamen hayatımdan çıkardım. Sendee Öyle olacaksın bak. Bunun İçin mi ? Diyeceksin sinirleneceksin:47::47:

bildiğim kadarıyla iki tür orgazm var, kökenleri aynı olsa da. biri klitoral diğeri ise vajinal orgazm. vajinal orgazma gitgel denilen yöntemle ulaşılabilir ama alışılması zaman alır. şöyle de bir alıntı yapayım;
"Kadınlar belli düzende cinsel yaşama sahip olana kadar klitoral orgazm yaşarlar. Vajinal orgazm ise yaşanabilir ancak zor bir olaydır."
klitorisin altında falan,iç tarafta kalan ve yönü bulamayınca takıldığımız duvarın üstünde kalan süngerimsi bir bölge vardır,g-spot. o bölgeye elle ya da penisle baskı yapıldığında idrar yapma isteği uyanır insanda ama aslında boşalma öncesi hissiyattır. o olay da vajinal orgazm oluyor diye biliyorum ama sanırım kadınların yalnızca %30u vajinal orgazmı yaşayabiliyor. denemek lazım yani :1:

Ben ayıptır söylemesi altıma idrar kaçıracak gibi hissediyorum o zaman orgazm olmaya çok mu yakınım:26:

Kızlar eşiyle psikiyatriye giden oldu mu aranızda ? neler söylicek acaba ön sevişme ödevi vereceğim dedi gülmemek için zor tuttum kendimi :1:

Hadi bakalım İnş Canım. Bendee İnan Bir zamanlar senin gibiydim kafamda büyüttükçe Büyütürdüm. İşin İçinden Çıkamazdım. Amaa inat ettim. Yapıcam başarıcam dedim. Ve Bütün cesaretimlee Yaptım. İnandım çünkü. Olaacak dedim. Ve Korktuğum gibi Bişeyin olmadığını gördüm. Üzüldüm bunun içinmi evliliğimi,huzurumu,mutluluğumu almışım dedim. Değmezmiş çünkü. Bu kadar Basit bişey İçin Ömrümü Tüketmişim dedim. Ve Vajinismusu tamamen hayatımdan çıkardım. Sendee Öyle olacaksın bak. Bunun İçin mi ? Diyeceksin sinirleneceksin:47::47:

2 gündür aşkoşş gıdı gıdı yapalım derken bi tuhaf oldum valla :1:
şansımı bugünde denicem :)
eminim canım bunun için mi korktum bu kadr büyüttüm 1 sene bekledim diyeceğime ama inşallah olduktan sonra şimdikinden daha da mutlu olcaz :) artık takmıyorum bile gülüyorum artık vajıye buda artık onu beynimde bitirdiğimin kanıtı bence dua edin arkadaşlar :)

2 gündür aşkoşş gıdı gıdı yapalım derken bi tuhaf oldum valla :1:
şansımı bugünde denicem :)
eminim canım bunun için mi korktum bu kadr büyüttüm 1 sene bekledim diyeceğime ama inşallah olduktan sonra şimdikinden daha da mutlu olcaz :) artık takmıyorum bile gülüyorum artık vajıye buda artık onu beynimde bitirdiğimin kanıtı bence dua edin arkadaşlar :)

Dualarım seninlee canım benim ❤ İnş Gelinnnnnn oldummm ben diyee yazarsınn. Seni Bekliyoruzzz:16::16::nazar::nazar:

Canlarım benim bugün biraz moralim bozuk. Pek bir şeyle ilgilenmek istemiyorum. Şimdi listeyi yenileyeceğim ama unuttuklarım varsa lütfen hatırlatsınlar pek geriye dönüp bakasım yok bugün :50:

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:27:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti ama farkında değil :)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]Bitti ama farkında değil[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti:) [/td]
[td]5 Kasım 2012:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]Tahminen 4cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]İşaret parmağı tam:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]svd85 [/td]
[td]Kulak çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]

[/table]
[/I][/COLOR]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 5 GELİNİ BELLİ AMA 4'ü TAM FARKINDA DEĞİL :D...

kızlar günaydın herkese. ben bugün hem mutluyum hem üzgün. dün kendi parmağım haricinde 2 parmak kadar bi aparat almıştım sevincimi paylaşmıştım sizle:) akşam eşimle denicektik ama bende inanılmaz bi bel ağrısı oldu bu normal mi? dün çok üstünde durdum ondan olabilir dedim ben ama yine de bi sorayım dedim size...
mutluyum çünkü sabah eşimin parmağını alabildim :1: bu benim için büyük bi gelişme çünkü ona ait bi parça aldım 2 defa denedik 2sindede aldım ama 2. boğumu geçince hafiif bi zorlama ve acı hissettim. bu normal mi? üzgünüm çünkü; eşim duşa gidince dünkü aparatı kalınlaştırıp alayım dedim alamadım :( daha da kötüsü parmak hep kolaydı benim için ama zorlandım:( hemde sadece orta parmak... almaya çalıştım tekrar tekrar parmağı içeri ilk girişte o boşluk yoktu sanki (biliyorum kızmayın orda et yok ama) orayı et kaplamış girmeme engel oluyodu. NELER OLUYO KIZLAR??? eşimin parmagını almışken daha kalın bi aparata geçip bugün yarın bu işi bitireyim derken neden böyle oldu??? birde eşim parmağını çektikten sonra beyazımsı bi sıvı geldi, dünde gelmişti ama heyacandan sormayı unuttum bu neyin nesi? normal mi???

kızlar günaydın herkese. ben bugün hem mutluyum hem üzgün. dün kendi parmağım haricinde 2 parmak kadar bi aparat almıştım sevincimi paylaşmıştım sizle:) akşam eşimle denicektik ama bende inanılmaz bi bel ağrısı oldu bu normal mi? dün çok üstünde durdum ondan olabilir dedim ben ama yine de bi sorayım dedim size...
mutluyum çünkü sabah eşimin parmağını alabildim :1: bu benim için büyük bi gelişme çünkü ona ait bi parça aldım 2 defa denedik 2sindede aldım ama 2. boğumu geçince hafiif bi zorlama ve acı hissettim. bu normal mi? üzgünüm çünkü; eşim duşa gidince dünkü aparatı kalınlaştırıp alayım dedim alamadım :( daha da kötüsü parmak hep kolaydı benim için ama zorlandım:( hemde sadece orta parmak... almaya çalıştım tekrar tekrar parmağı içeri ilk girişte o boşluk yoktu sanki (biliyorum kızmayın orda et yok ama) orayı et kaplamış girmeme engel oluyodu. NELER OLUYO KIZLAR??? eşimin parmagını almışken daha kalın bi aparata geçip bugün yarın bu işi bitireyim derken neden böyle oldu??? birde eşim parmağını çektikten sonra beyazımsı bi sıvı geldi, dünde gelmişti ama heyacandan sormayı unuttum bu neyin nesi? normal mi???

Canım bazen olabilir böyle şeyler. Bir gün iyi yaptığını ertesi gün yapamayabilirsin, umutsuzluğa kapılma. Sen daha önce başardın yine başaracaksın:34: O beyaz sıvı normal, benden de geldi, çoğu kişiden gelmiştir sanırım. Ne olduğunu tam bilmesem de vajinaya bir şey yerleştirdiğin için vajina uyarılıyor olabilir:34: Bugün tekrar dene yapacaksın, hemen umutsuzluğa kapılma, bugün olmazsa yarın olur:34:

neyin var canım senin :( elimden gelen bişey olabilir mi acaba? sana yakışmıyo bu cümleler :)

Hayırdır İnşallah canım. Ne Oldu ?? Neden Canın sıkkın ??:44:

Canlarım. Vajinismus topiğini kendi sorunlarımla şişirmek istemem. Ama öğrenmek isteyenler "bir derdim var" bölümüne girip "ben mi yanlış düşünüyorum sizce de yanlış mı?" konusuna girip öğrenebilirler. Ya da profilime tıklayıp yazdığım konulara tıklayıp oradan da bulabilirsiniz.

Back
X