• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaaa ben onlineken de kimse olmuyor. kulak çöpü de aldım bugün. ama oturmadım ayna karşısına. şu an için sorunum deliği görememe nereye sokacağımı bilsem ( ki anüsü görüyorum orası değil tabi biliorm akıntı gelen bölge) ama tabi neresine sokcam anlayamadım bırakmıştım ve parmakla yapamam dedim. kulak çöpüne sadece streç sarıp jellesem yetmez mi? eldivene gerek var mı? zaten şu an mum ya da daha kalın aparat hayal geliyor. bıktırcam sizi ama her sayfayı yazılanları okuyorum sanırım ben çok korkak ve zayıfım :( bişiyi beceremiyorum.

yaaa ben onlineken de kimse olmuyor. kulak çöpü de aldım bugün. ama oturmadım ayna karşısına. şu an için sorunum deliği görememe nereye sokacağımı bilsem ( ki anüsü görüyorum orası değil tabi biliorm akıntı gelen bölge) ama tabi neresine sokcam anlayamadım bırakmıştım ve parmakla yapamam dedim. kulak çöpüne sadece streç sarıp jellesem yetmez mi? eldivene gerek var mı? zaten şu an mum ya da daha kalın aparat hayal geliyor. bıktırcam sizi ama her sayfayı yazılanları okuyorum sanırım ben çok korkak ve zayıfım :( bişiyi beceremiyorum.

cnm sen kafaana şimdiden yapamıcam diye yerleştirmişin öle düşün me bak ben yenemedim ama 2 parmak alabiliyorum baya gelişma var yani...bak öncelikle bende senin gibiydim ben 3.5 senelik evliyim sorun zaten bundan dolayı çıkıyo bak deligin nerde oldugunu bile bilmiyosun bundan oluyo bu hastalık ben ayna karşısına geçince yapamadım dokunamadım bile ama tuvalette otururken kulak çubugunu soktum ve girdi sende dene tuvalette otururken yön daha kolay oluyo inanamazsın hepsi giriyo bide senin sorunun delik galiba ayrıt edemiyomusun bi ç.... yaptıgımız yer var bide ortada vajina var bunu rahatlıkla görürsün zaten yani ben zaten görünce yappamıyorum tuvalette otururkenn tam göremiyorum ama deligi bildigim için rahatlıkla alıyorum önccelikle sana şunu söyleyim bende senin gibi ilk zamanlar hangi delik yanlış yeremi yapıyoruz die düşünüyodum bu işte cahilligimizden keşke ailemiz bize azcıkta olsa bu konu hakkında bilgi verseee bilgisizlik çok kötü bende yaşadım ama şuan rahatım bütün parmaklarımı tek tek alabiliyorum hepsini bide 2 parmak alıyorum bak ben sana şunu diyim parmak konuşunca itici geliyo inan ben hayatta yapmam diyodum ama şöle yap dedigim gibi kulak çöpüyle tuvalette dene sonunna kadar giriyo dene bak çok rahat hemde girişte ıkın zaten kulak çöpü rahat giriyo onun sonuna kadar girdigini görünce rahatlıyosun sonra yatarak hafif poponu kaldırarak eline eldiven geçir serçe parmagını ıkınarak derin nefes al sokkmaya çalış inan giriyo neden parmak diyorum daha ii inceliyosun inanamazsın oranın genişligine ben şok oldum oda gibi resmen ve inan cnm yanömadı p....denemesi yaparken yönünü ayarlıyamıyoruz duvara çarptıgı için yanıyo ama parmagını dene şok olucaksın bak kaç kişi yapıyo ben yapamam deme yapamasam ben yapamazdım cnm çok kıymetlide :) hiç acı yok parmak egzersizinde ama önce kulak çöpü deene

canım benım ıkınırken acılmamasına ımkan yok wc oturur vazıyette ıkınmayı dene

sid belki şeyde olanilir ben aynanın karşısına geçince ıkınamıyodum daha dogrusu ıkınmaktaktan çok sıkıyodum bide bakmamayı denesin senin dedigin gibi wc de denesin ben öle yaptım bakmadan

çoook sağolun kızlar destek için de bakmadan hiç yapamam. ıkınıyorum evet hatta anüs de ıkınınca açılıyor. kegel de yapıyordum. belki de dediğin gibi sıkıyor muyum acaba ıkınmak yerine ama dediğim gibi anüs açılıyor. ilk yapmaya çalıştığımızda penis girmişti ama sonuna kadar değil ve acımıştı tabi sıktığım için yani demek bişi girebiliyor da heh buraya sokcam demem gerek önce görüp

sid belki şeyde olanilir ben aynanın karşısına geçince ıkınamıyodum daha dogrusu ıkınmaktaktan çok sıkıyodum bide bakmamayı denesin senin dedigin gibi wc de denesin ben öle yaptım bakmadan

bence ılk etapta vajınayı ıncelemesı gerekır dıye dusundum dırek aparatla orayı bulmaya calışması daha cok ters teper bence

çoook sağolun kızlar destek için de bakmadan hiç yapamam. ıkınıyorum evet hatta anüs de ıkınınca açılıyor. kegel de yapıyordum. belki de dediğin gibi sıkıyor muyum acaba ıkınmak yerine ama dediğim gibi anüs açılıyor. ilk yapmaya çalıştığımızda penis girmişti ama sonuna kadar değil ve acımıştı tabi sıktığım için yani demek bişi girebiliyor da heh buraya sokcam demem gerek önce görüp

ya tabiki önce inceleee bul bak ıkın açıldıgını gör ben baktım ama bakarak bişi sokamadım tabi kendini nasıl rahat hissedersen öle yap yeterki yap

yaaaa kızma okudum hepsini hele senin yazdıklarını ve resimlere de baktım yetmedi googledan baktım ama o resimlerde göstermek için olsa gerek hep bi delik oluyor. bastırınca içeri giriyor diyorsun yani. peki bi de o akıntının geldiği kapalı sandığım kısma bastırarak deneyeyim ama cumartesiye erteliciim :/

erteleme canım benım bak benım 3 yılım olucekkk bende hep erteledım bılıyomusun ustune gıttım ve ıkı gunde yendım daha yenı 26 ekımde suan musaıt ısen 1 dk bıle erteleme derım her sanıyenı degerlendır

kızlarrrrrrrrrr bu gece egzersizin alasını yaptımmmm:):) bugüne kadar sadece kulak çöpü sokmuştum bi kere bu gece kulak çöpünü 1 tane olarak içime soktum sonra iki sonuna kadar girdi inanamadım ya kayıp gidiyoo:) daha sonra eşime dedeim gel deneyelimm(sabırsızım hemen olsun bitsin) eşimle denedik yarısına kadar giriyo çok az bişi kaldı ama ben yeter bugünlük dedim.....ve sonra eşim kalktı ben yataktayken eldiven istedim eşimden daha önce parmagımı hiç denememiştim ve çok itici gelmişti parmagımla önce serçe parmagım sonra digeri sonra diger hepsini teker teker aldım :) (tabi zaten eşim boşaldıgı için kaygandı sonra iki parmak aldım 3 parmakta çok ugraştıgım için acıdı bıraktım ama inanamadım parmagım sonuna kadar giriyoooo zzar nerde ?:) anlamadım sanki parmagım daha uzun olsa girdikçe girçek gibi bide şeyi farkettim orası sag sol yaptıkça genişliyo oda gibi:) şaka gibi) ya sizinle paylaşmak istedim ....bu arada parmakla yapınca rahat yön bulunuyo ama p... deneyince yönünü tuturamıyosun ondan acıyo bence parmagı dibin e kadar soktum hiç acı yok p..... yarısı girdi ama acı hissediyon sonuçta yön bulmak için ugraşıyonn çpkkkkkkkkkkkkkkkk seviçliyim yaaaaaa:)

hayatım süpersin çok sevindim olacak. bir de istersen ilişkiyi sen yönetmeye çalış sonuçta en iyi seni sen biliyosun sen yönlendir o yapsın.ben öyle yapıyorum o zaman acı falan da olmuyo.terkrar tebrik ederim.

Eee Canlarımmm:16: Yokmu Sorusu Olannn ??:21::21::21:[/
günaydınnn
ben yenmiştim aslında vajı denen belayı ama sadece yendiğim pozısyonda denıyoruz başka turlu olmaz gibi geliyo.eşim de itiraf etmiyo ama oda korkuyo galiba geleneksel pozısyonda olmayacak diye kıyamam ona:( daha hiç içime b....şalamadı sence gerçekten yendim miii
bilemiyorum egzersizlere devam ediyorum hala.bebek istiyoruz napalım bizzz

hayatım belli bir süre alıştığın pozisyonda yapmaya devem et iyice alıştıktan sonra diğer pozisyonlar da olcak göreceksin ben de daha yeni dğişik bir pozisyon enedim ama oluyo dedğim gibi zamanla hepsi yavaş yavaş alıştıkça olcak ilk etapta insan hemen o tedirginliği üzerinden atamıyo

Canlarım İyi Geceler.. Napıyosunuzz ?? Kimler Var ?? Sorusu Olan varsaa yazsın Şimdilik Burdayım cevap veririm hemen:16::16:

cnm ya moralim bozuldu rimeli havlu kagıt sardım folya falan eldivene geçirdim ama yapamıyorum ilk önce yine serçe parmagından başladım sırayla hepsin.i aldım şimdi parmaga alıştımya aparat itici geliyoo yani yapamıyomm

cnm ya moralim bozuldu rimeli havlu kagıt sardım folya falan eldivene geçirdim ama yapamıyorum ilk önce yine serçe parmagından başladım sırayla hepsin.i aldım şimdi parmaga alıştımya aparat itici geliyoo yani yapamıyomm

Canım Aparatla Yapmak Zorunda Değilsin. Bunu Her zaman söylüyorum. Ben Parmak Egzersizi Yaparak Yenmiştim. Sende Parmak Egzersizi yap. 2 Parmak almaya çalış sonra 3 öyle öyle ilerliceksin.:16::16::16:

iki parmagı alabiliyorum zaten küs yapar gibi ama 3 tanesini nasıl şekil yapıp içine alıyosunuz

Canım Ben İki parmağımıda 3 parmağımıda dümdüz sokuyodum hemde hiç küs filan yapmadan. Önemli olan istemek. Sende Yapabilirsin. Orasının esnek olduğunu ve herşeyin şeklini alabildiğini unutmaa:16::16::16:

deneyim bakalım bu akşam....... yarın yine denicem eşimle bakalım inş olur...bakalım

Tatlım Eşinle Egzersiz yapmayı Unutmaa amaa Onun Çok Yararı var. Eşinde Parmaklarını soksun. Git gel Yapsın. Ve Böylelikle Eşine Güvenin gelsin. Vajinismusu yenmen daha da kolaylaşsın. Dediğimi Mutlaka yaptır amaa:16::16:

Neyse Kızlar Başka Kimsenin sorusu Yok heralde. Zaten Saatte Epey Geç Oldu. Neysee Yarın Görüşmek Üzere. Kendinize İyi Bakın. Hepinize İyi Geceler. Yarına İnş Gelinler Çıkarr. Aminnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::kkk::kkk::kkk::kkk::10::10::10::10:

canım o beyaz sıvı vajinadan geliyor ellerinle yana doğru dıştan açtıtır hafif deliği göreceksin egzersizi yaparkan parmağını oraya sokacaksın korkma ilk başlarda ben de aynı sizin gibiydim yılmak yok denemeye devam aşama aşama olcak göreceksin

şimdi ıkındığımda içinden sıvı gelen delik vajina hatta ilk başlarda daha küçüktü o delik ben biraz kaslarımı kasıp bırakınca biraz daha büyüdü bende az önce denedim eşimle ama tine hüsran oldu şimdi daha kararlıyım yarın işten gelince denicem tabi önce kulak çöpüyle umarım atlatırım

kizlar bana bi yardim edin. az önce egzersiz yaparken bastan basladim. serceyi aliyorum, isaret parmagini da hepsini aldim. iki parmakta ilk bogumdan sonra takiliyorum. simdi ben isaretle orta parmagi yan yana böyle birlestirip ittiriyorum ama sanki biri giriyor biri takiliyor. ne önerirsiniz? ben parmaklarimi jelleyip yapiyorum. bide bolca nefes verirken ikininca kesinlikle aciliyor orasi ama iki parmagi alamiyorum ilk bogumdan sonra neden acep :14:

ben parmakla beceremedim, muma geçtim. daha rahat geldi. yön bulması daha zor belki ama vajinana yerleştirdikten sonra aparatı alt kısmını referans alıp popoya doğru gidersen rahatlıkla halledersin :)

Back
X