• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet göremediğin için korku daha da azalıyor, birde kendimi kasmamayı başarsam. Peki sen egzersiz gibi şeyler yaptın mı sadece bu pozisyonumu deneyerek başardın ?

Yok canım. Tabi ki mum egzersizi yaparak yendim. Genişletmeye çalıştım. Zor oldu. Ama başardım. Kasmasan çok kolay aslında. Derin nefes al. Beyinde bitiyorrrr herşeyy.

nasıl egzersiz yapabildin onunla çok fena yakıyor.bak bir yıkama jeli maduru da benim ama benimki biraz komik:1: vajiyi yendikten sonra uygulama aşamasındayken jel bitti ve prezervatifin yanında numune verdikleri jel ve temizleme jeli vardı eşimden jeli istedim.neyse sonra bende bir acı bir yanma yangııınnn vaaaaarrrr diye bağırasım geldi:9:meğer eşim yanlışlıkla temizleme jelini vermiş.sen bana süikast mı düzenledin diye söylendim durdum adama:9:ben 11.5 cmde yenmıstım ama bukadar kolay olduğunu bilseydim okadar beklemezdim kesinlikle.senin zaferin de yakın görünüyor.en kısa zamanda kurutulursun inşallah:16:

:) Yoo hiç yakmadı. Farmasi'nin yıkama jelini kullanmıştım. Evde yoktu jel. Ben burayı misafir olarak okuyordum sürekli ve cesaret edemiyordum. Sonunda bi cesaret geldi deneyeyim dedim. Oyle kullanmak zorunda kaldım. 2 gün yaptım egzersiz. Ben de kafamda bitirdim aslında ama evime döndüğüm zaman cesaretim kırılmamış olursa başarırım ins ben de :)

kizlar bana bi yardim edin. az önce egzersiz yaparken bastan basladim. serceyi aliyorum, isaret parmagini da hepsini aldim. iki parmakta ilk bogumdan sonra takiliyorum. simdi ben isaretle orta parmagi yan yana böyle birlestirip ittiriyorum ama sanki biri giriyor biri takiliyor. ne önerirsiniz? ben parmaklarimi jelleyip yapiyorum. bide bolca nefes verirken ikininca kesinlikle aciliyor orasi ama iki parmagi alamiyorum ilk bogumdan sonra neden acep :14:

canım işaret parmağı ile orta parmağı küs şeklinde yap,bol jel sür,bir kaç defa kegel yap,nefes al ve verirken yavaşça ittirmeyi dene ama ittirirken popoya doğru eğimli olsun,düz değil.parmakla çalışan arkadaşlar böyle yapıyorlardı çünkü iki parmak arasında uzunluk farkı olduğu için ikisi yanyana girmiyor.

Eee Canlarımmm:16: Yokmu Sorusu Olannn ??:21::21::21:[/
günaydınnn
ben yenmiştim aslında vajı denen belayı ama sadece yendiğim pozısyonda denıyoruz başka turlu olmaz gibi geliyo.eşim de itiraf etmiyo ama oda korkuyo galiba geleneksel pozısyonda olmayacak diye kıyamam ona:( daha hiç içime b....şalamadı sence gerçekten yendim miii
bilemiyorum egzersizlere devam ediyorum hala.bebek istiyoruz napalım bizzz

Canım Ben Bunu Zamanlaa Yeneceğine İnanıyorum. Zamanla Başka pozisyonlara geçersiniz önemli olan beyninee senin yön vermen. Eşin Neden İçine Boşalamıyo ?? Hızlı Yapamadığınızdan mı ?? Aslındaa Sen kendine tam olarak yendiğini anlatamamışsın. Sen Vajinismusu yendin. Artık her şekilde yapabilirsin. Korkucak gerçekten bişe yok. Hızlı bir şekilde git gel yapmasındada bişey yok. Hiç Bişey Olmazz. Artık İzin ver tam anlamıylaa olsun herşey. Kafana takma. Sakin Ol ve Bunu Herkesin Yaptığını düşün..

oh be aksam yıne oldu yapamıcam dıye cok korktum:))) baya bı ara verrmıstım anestolden dolayı bır sey hıssetmıyorum ama onsuzda alamıyorum cok ozel olacak ama vajıyı yenen arkadaslar organzm olayı ne durum da ? bende artık hıssetmek ıstıyorum uyustugu ıcın mı boyle oluyo acaba

Canım Orgazm Olabilmen için Klitoris'i Uyarmanız lazım bir şekilde. Çünkü Kadının Zevk aldığı yer orası. Yani Delikten kadın zevk almaz. Artık Klitoris'i ne şekilde uyarırsın orası sana yada eşine kalmış. Sürtünme yoluyla yada elinlee yada eşin eliylee yapcakk.:34::34:

kizlar bana bi yardim edin. az önce egzersiz yaparken bastan basladim. serceyi aliyorum, isaret parmagini da hepsini aldim. iki parmakta ilk bogumdan sonra takiliyorum. simdi ben isaretle orta parmagi yan yana böyle birlestirip ittiriyorum ama sanki biri giriyor biri takiliyor. ne önerirsiniz? ben parmaklarimi jelleyip yapiyorum. bide bolca nefes verirken ikininca kesinlikle aciliyor orasi ama iki parmagi alamiyorum ilk bogumdan sonra neden acep :14:

Canım Yönle İlgili Olabilir. Normalde Girmesi lazım. Bunun küs şeklindee yapıp sokmakla filan alakası yok.Ben Ona bakarsan 3 parmağımı dümdüz sokmuştum. Çünkü Yönünü Biliyodum:34::34: Yönünü İyicee Bul boşluk nerdeyse oraya doğru ittir. Girecektirr. Sakin oll stres yapmışsan ondanda girmeyebilir:16::16:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....:52: yaptım çok şükür. belki bi çoğuna göre küçük ama bana göre büyük adım attım:) 2 parmaktan sonra ilk defa kendi parmağımdan başka bişey aldım. benim kilit noktamdı. mumu bikiç kat sardım ama bütün denemelerime rağmen onu alamadım sonra kulak çubuğuyla kalın bi aparat yaptım veeeeeee oldu sonuna kadar aldım. manyak derecede mutluyum. sonra mumu denedim o da girdi orta parmağın 2. boğumu kadar ama o fazla olmadı. kendimi topladım tekrar kulak çubuğunu denedim oldu, old. çok şükür. burda bize yardımcı olan herkese beraya side althea ya vee özellikle cadıkediye çooooooooooook teşekkür ederim. inşaallah tamamına erdireceğim Allah'ın izni sizlerin desteğiyle. yapayan arkadaşlara bi dip not: arkadaşlar inanın bana dedikleri gibi acı yoooooooook kayıyo gidiyo, arkadaşların ısrarla söyledikleri yöne dikkit edin. dua edin bunu p... dede başarıyım.. sevgiler

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....:52: yaptım çok şükür. belki bi çoğuna göre küçük ama bana göre büyük adım attım:) 2 parmaktan sonra ilk defa kendi parmağımdan başka bişey aldım. benim kilit noktamdı. mumu bikiç kat sardım ama bütün denemelerime rağmen onu alamadım sonra kulak çubuğuyla kalın bi aparat yaptım veeeeeee oldu sonuna kadar aldım. manyak derecede mutluyum. sonra mumu denedim o da girdi orta parmağın 2. boğumu kadar ama o fazla olmadı. kendimi topladım tekrar kulak çubuğunu denedim oldu, old. çok şükür. burda bize yardımcı olan herkese beraya side althea ya vee özellikle cadıkediye çooooooooooook teşekkür ederim. inşaallah tamamına erdireceğim Allah'ın izni sizlerin desteğiyle. yapayan arkadaşlara bi dip not: arkadaşlar inanın bana dedikleri gibi acı yoooooooook kayıyo gidiyo, arkadaşların ısrarla söyledikleri yöne dikkit edin. dua edin bunu p... dede başarıyım.. sevgiler

Ohh Ohhhhhhhhhhh Budurr !!!:46::46::46::46::46:

Harikaa Gidiyosunn. Bu Şekildeee Devam et Egzersizleree.Bak Görüceksin en kısa Zamandaa Başardımm Haberinide Alacaz.
Sen Çok Yol Katetdin Bunu Unutmaa. Artık Vajinismusu Yenmene Ramak Kaldıı .. Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy:16::16::16::21::21::21::21::21::32::32::32::32:

Egzersiz yapmaya kesın karar verdım artık :( parmak kullanmak ıstemıyorum denıyorum parmagımı da goremıyorum delığıde zorlanıyorum ne kullanabılırım ve nasıl yapabılırım lutfen bırı cvp versın. :(

Egzersiz yapmaya kesın karar verdım artık :( parmak kullanmak ıstemıyorum denıyorum parmagımı da goremıyorum delığıde zorlanıyorum ne kullanabılırım ve nasıl yapabılırım lutfen bırı cvp versın. :(

Canım öncelikle kulak çubuğundan başla, bir tane kulak çubuğuna bir kat peçete sar, streç filmle sabitle, o incelikte eldivene ya da prezervatife geçiyor mu ama onu bilmiyorum, geçiyorsa eldivene ya da prezervatife geçir jelle ve yerleştirmeye çalış:34:

egzersiz olarak ne aparatı kullanmalıyım yanı mum aklıma geldı ama nasılolcuak mumu aldıgım gıbı mı kullanıcam bıraz yardm etsen cnm :(

Canım Parmakla Rahat Yapamıyosan Öncelikle İlk aşamayı Yapman lazım.Yani Kulak Çöpüyle İşe Başlıcaksın. Aynanın Karşısına Geç Bacaklarını sonuna kadar ayır Sonra ellerinle Vajinanı ayır Ve Ikınn Ikındığındaa Deliğin Açıldığını görüceksin. Ve Delik Açıldığında Kulak Çöpünü Yavaş Yavaş Deliğe doğru İttir. Derin Dein nefes al. Ver Bir Bakıcaksın Kulak Çöpünün Hepsi İçerdee. Önce Bu dediğimi yap Sonraa Aparatlara Geçerizz:16::16::16:

[[/COLOR][/B][/QUOTE]

Canım Orgazm Olabilmen için Klitoris'i Uyarmanız lazım bir şekilde. Çünkü Kadının Zevk aldığı yer orası. Yani Delikten kadın zevk almaz. Artık Klitoris'i ne şekilde uyarırsın orası sana yada eşine kalmış. Sürtünme yoluyla yada elinlee yada eşin eliylee yapcakk.:34::34:

normalde yanı vajıyı yenmeden once surtunme yolu ıle denemelerde gayet guzel orgazm oluyodum orada sorun yok ama suan normal ılıskı yasıyorum bende hıc tık yok anestoleden bır sey hıssetmıyorum kı sanırım onu bırakınca anlıyacam yanı suan zevk yok sen anestol kullanıyomusun ne kadar zaman sonra hısettın bu aksam anestol kullanmadan denıyecegım bakım

normalde yanı vajıyı yenmeden once surtunme yolu ıle denemelerde gayet guzel orgazm oluyodum orada sorun yok ama suan normal ılıskı yasıyorum bende hıc tık yok anestoleden bır sey hıssetmıyorum kı sanırım onu bırakınca anlıyacam yanı suan zevk yok sen anestol kullanıyomusun ne kadar zaman sonra hısettın bu aksam anestol kullanmadan denıyecegım bakım[/QUOTE]

Canım Ben Hiç Anestol kullanmadım. Fakat demek istediğim şey Normal İlişkide Deliğin içine git gel yaptığında Kadın Ordann zevk almaz.Kadının Zevk aldığı yer Yukarda Klitoris noktasını uyararak sağlanır. Ben Bunu Anlatmaya Çalıştım. Yani bir kadın sadece Git gellerle Orgazm olmaz.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....:52: yaptım çok şükür. belki bi çoğuna göre küçük ama bana göre büyük adım attım:) 2 parmaktan sonra ilk defa kendi parmağımdan başka bişey aldım. benim kilit noktamdı. mumu bikiç kat sardım ama bütün denemelerime rağmen onu alamadım sonra kulak çubuğuyla kalın bi aparat yaptım veeeeeee oldu sonuna kadar aldım. manyak derecede mutluyum. sonra mumu denedim o da girdi orta parmağın 2. boğumu kadar ama o fazla olmadı. kendimi topladım tekrar kulak çubuğunu denedim oldu, old. çok şükür. burda bize yardımcı olan herkese beraya side althea ya vee özellikle cadıkediye çooooooooooook teşekkür ederim. inşaallah tamamına erdireceğim Allah'ın izni sizlerin desteğiyle. yapayan arkadaşlara bi dip not: arkadaşlar inanın bana dedikleri gibi acı yoooooooook kayıyo gidiyo, arkadaşların ısrarla söyledikleri yöne dikkit edin. dua edin bunu p... dede başarıyseım.. sevgiler[/

sen yendın bu işi acı yok en azından bunu gormus oldun p... s denemesını de aparatı aldıgın şekılde dene nefes ve ıkınma teknıklerını unutma sakın ha olmadınmı o zaman sakın umutsuzluga kapılma bu gun olmazsa yarın sen bunu yeneceksın ınanıyorum

Kızlar vallaha cadılığım tutacak artık:20:

Yahu biraz geçmiş sayfalara dönüp okuyun ama:20:

O kadar vajina resmi paylaştım, duvar olmadığını göstermeye çalıştım... Ama kimse okumasın diye hazırlamadım ben onu :19:

Sürekli yazmak benim için zor oluyor en azından profilime tıklayın yazdığım cevapları karıştırın sık sorulan sorular başlıklı olacak:41:

Yok orada duvar yokkkkkkkkkkk, et parçası falan değil o , bastırınca giriyor içeri:ssz:

yaaaa kızma okudum hepsini hele senin yazdıklarını ve resimlere de baktım yetmedi googledan baktım ama o resimlerde göstermek için olsa gerek hep bi delik oluyor. bastırınca içeri giriyor diyorsun yani. peki bi de o akıntının geldiği kapalı sandığım kısma bastırarak deneyeyim ama cumartesiye erteliciim :/

Back
X