• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrik ederim nesrincim kendi derdimden sana yazmayı unuttum...en kısa zamanda listeden çıkacaksın inşallah..gerçi çıktın sayılır ama senin kocamannnnn başardım yazmanı bekliyoruz zemuszemus

ayyy ben de her ay bu belirtiler var zehracım yaa naapcaz şindik boshayallersmile
hele bu son dönemlerde göğüslerim bir olduki geçen arkadaşım bile diyo yani ne oldu sana diye

zaten her ay acabamı diye düşünmekten yoruldum artık
bu aralar bomba patlıcak diye düşünüyorum s-anki çünkü tatile gideceğimden dolayı ve hastalığıma denk geldiği için doğum kontrol hapını 1er gün erken bırakmaya başladım o günlertde ilişki denememeye çalışıyoruz ama işte ...

bnce kan testi yptır ondn sonra çık tatile,bn yptrmadım içtm adet geciktiriciyi neyseki rabbm korudu bebişimi

bnce kan testi yptır ondn sonra çık tatile,bn yptrmadım içtm adet geciktiriciyi neyseki rabbm korudu bebişimi

geçen ay yaptırdım işte yaa bişi çıkmadı yani sonucu gidip almadım gerçi telde öğrendim karışmadıysa hamile değilim :olmaz:

bakalım bu aralar doktora gitmem lazım zaten vakit bulursam randevu alcam hamileysem artık direk ultrosanda öğrenilir zemuszemus

canım şüphen olduğuna göre bişeyler olmuş:) yani bebek olma ihtimali olabilirmi? bana derken vajiden sonra diye birde sen hamile kalıyormuşsun kısmet:)

bilmiyorumki canım zemuszemusbu ay pek bi hareketli geçti sev...lerimiz....bebiş düşüncemiz olmadığı için rahattım nasıl olsa ordan oraya kadar gitmez sp...mler diye ama yinede Allahın takdiri ne yazdıysa o çıkacak tabi bunda bizim bütün ay süren kudurukluğumuzunda çok büyük etkisi var diye düşünmekteyim kaydirigubbakcemile3

geçen ay yaptırdım işte yaa bişi çıkmadı yani sonucu gidip almadım gerçi telde öğrendim karışmadıysa hamile değilim :olmaz:

bakalım bu aralar doktora gitmem lazım zaten vakit bulursam randevu alcam hamileysem artık direk ultrosanda öğrenilir zemuszemus

gt boşverme hayırlısı olsun

bilmiyorumki canım zemuszemusbu ay pek bi hareketli geçti sev...lerimiz....bebiş düşüncemiz olmadığı için rahattım nasıl olsa ordan oraya kadar gitmez sp...mler diye ama yinede Allahın takdiri ne yazdıysa o çıkacak tabi bunda bizim bütün ay süren kudurukluğumuzunda çok büyük etkisi var diye düşünmekteyim kaydirigubbakcemile3

Ya arkadaşlar şimdi benide korkuttunuz.Bende bişey olmaz diye çok rahatım ama inanınki bu ay sayısını hatırlamıyorum ama o kadar çok ilaç içtim ki halende içmeye devam ediyorum ve 1 haftaya yakındır adet ağrısı gibi ağrım var ya ben çok korkmaya başladım.Ama yoktur bişey.Her okuduğumu kendime yormamam gerekir dimi arkadaşlar yardım edin bana

emla da yalan oldu benim için........artık ne yapıcam bilemiyorum....şu ağrı sızı bi dinsin öyle düşünürüm uyuyamıyorum..................ama bi uzman yardmna ihtiyacım var galiba.........offfffffffff................bi zararı olmasa bari..o kadar sürdüm hem de daha önce hiiç dokunmadığım içeriye bile................nolur olmasın...........zaten adet düzn sorunlarım p.overim de var..........:çok üzgünüm:

a.s. merhaba canım yazını okuyunca faydam olur diye yazmak istedim. Aslında bu üzüntülerinin yersiz olduğunu zaman sana ilacını damla damla verirken anlayacaksın. Bu sorunu eşinin şefkatli yardımı ile de aşman lazım bu gibi şeyler karşılıklı destekle olur. Eşinin yaklaşımı çok önemli, çok dertlenmişsin sana özel mesajda atardım ama daha 50 mesajı aşamadığım için yazamıyorum. Psikolojini güçlendirecek olan sensin... GÜÇLÜ OL... ilk başta rahat olmalısın ve vucut kaslarını gevşek bırakmalısın. aşkını düşünerek, mutluluğunu düşünerek bilinçaltı rahatlatman lazım. O duyguyu tattığında bulutlarda olduğunu ve dünyanıın en güzel mucizesi olduğunu göreceksin. Yumuşaklık ve yaklaşım çok önemli HEYECAN VE KASLARI SIKMA işi zorlaştırır. Ben 3 yıllık evliyim ve maşallah ilk önce kendi psikolojimi rahatlatarak utanmadan sıkılmadan hazırladım ve sonra eşimin şefkatli yaklaşımı ile hiç ama hiç acı denen hissi hissetmedim. ilk önce rahat bırak kendini, eşinlede konuş ve seni takip ederek ilerlesin duygularına ve durumuna göre... atmosferi, mekanı çok güzel ayarla, gerekiyorsa film izleyin, müzik dinleyin, hoş gece kıyafeti, ve MUTLU SON... Hiç bişey gözde büyüttüğün kadar değil. Bu güzel günlerinizi bir bütün olarak sevgi yumağı olarak geçirin. ALLAH YARDIMCIN OLSUN. :teselli: kaydirigubbakcemile5

vajiliyken de hamile kalanlar var bence dikat etmelisin belirtilere test yap istersen

eğer hamileysen yemen gerekenler vardır dr ların izlemesi gerekenler vardır bence erteleme arkadaşım

yaa hamile olduğumu sanmıyorum yani sadece zehra dediya belirtileri diyomki o belirtiler her ay oluyo bende acabamı diye düşünmekten yoruldum yani şim bile diyoki artık test paralarını kenara atsaydın zengin olmuştuk diyo dalga geçiyo benle zemuszemus

Ya arkadaşlar şimdi benide korkuttunuz.Bende bişey olmaz diye çok rahatım ama inanınki bu ay sayısını hatırlamıyorum ama o kadar çok ilaç içtim ki halende içmeye devam ediyorum ve 1 haftaya yakındır adet ağrısı gibi ağrım var ya ben çok korkmaya başladım.Ama yoktur bişey.Her okuduğumu kendime yormamam gerekir dimi arkadaşlar yardım edin bana

yawrum korkulacak bişey yok adet dönemin geçmedi dimi daha ?

Back
X