- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #13.641
ewet cnm tam olmasda.yarım oldu.:)
çok sevindim inşallah devamıda geli.Nasıl yarım oldu biraz anlatırmısın istersen özeldende yazabilirsin.Bizde bilgilenelim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet cnm tam olmasda.yarım oldu.:)
21 aralıktn sonraki yay burcu sanıyrdum bn aralıgın kacında dogdun
22 kasım 21 aralık yay burcu altısı tam benim doğum günüm :)
ayyy ben de her ay bu belirtiler var zehracım yaa naapcaz şindik boshayallersmile
hele bu son dönemlerde göğüslerim bir olduki geçen arkadaşım bile diyo yani ne oldu sana diye
zaten her ay acabamı diye düşünmekten yoruldum artık
bu aralar bomba patlıcak diye düşünüyorum s-anki çünkü tatile gideceğimden dolayı ve hastalığıma denk geldiği için doğum kontrol hapını 1er gün erken bırakmaya başladım o günlertde ilişki denememeye çalışıyoruz ama işte ...
bnce kan testi yptır ondn sonra çık tatile,bn yptrmadım içtm adet geciktiriciyi neyseki rabbm korudu bebişimi
canım şüphen olduğuna göre bişeyler olmuş:) yani bebek olma ihtimali olabilirmi? bana derken vajiden sonra diye birde sen hamile kalıyormuşsun kısmet:)
geçen ay yaptırdım işte yaa bişi çıkmadı yani sonucu gidip almadım gerçi telde öğrendim karışmadıysa hamile değilimlmaz:
bakalım bu aralar doktora gitmem lazım zaten vakit bulursam randevu alcam hamileysem artık direk ultrosanda öğrenilir zemuszemus
gt boşverme hayırlısı olsun
bilmiyorumki canım zemuszemusbu ay pek bi hareketli geçti sev...lerimiz....bebiş düşüncemiz olmadığı için rahattım nasıl olsa ordan oraya kadar gitmez sp...mler diye ama yinede Allahın takdiri ne yazdıysa o çıkacak tabi bunda bizim bütün ay süren kudurukluğumuzunda çok büyük etkisi var diye düşünmekteyim kaydirigubbakcemile3
gitcem gitcem smear testi felan yaptırmam lazım bakalım arıcam doktoru hangi gün boş
öle tabi yaa hayırlısı olsun canım
emla da yalan oldu benim için........artık ne yapıcam bilemiyorum....şu ağrı sızı bi dinsin öyle düşünürüm uyuyamıyorum..................ama bi uzman yardmna ihtiyacım var galiba.........offfffffffff................bi zararı olmasa bari..o kadar sürdüm hem de daha önce hiiç dokunmadığım içeriye bile................nolur olmasın...........zaten adet düzn sorunlarım p.overim de var..........:çok üzgünüm:
bilmiyorumki canım zemuszemusbu ay pek bi hareketli geçti sev...lerimiz....bebiş düşüncemiz olmadığı için rahattım nasıl olsa ordan oraya kadar gitmez sp...mler diye ama yinede Allahın takdiri ne yazdıysa o çıkacak tabi bunda bizim bütün ay süren kudurukluğumuzunda çok büyük etkisi var diye düşünmekteyim kaydirigubbakcemile3
geçen ay yaptırdım işte yaa bişi çıkmadı yani sonucu gidip almadım gerçi telde öğrendim karışmadıysa hamile değilimlmaz:
bakalım bu aralar doktora gitmem lazım zaten vakit bulursam randevu alcam hamileysem artık direk ultrosanda öğrenilir zemuszemus
eğer hamileysen yemen gerekenler vardır dr ların izlemesi gerekenler vardır bence erteleme arkadaşım
sende mi bebek beklion:ecrin_bebek:akannehir
Ya arkadaşlar şimdi benide korkuttunuz.Bende bişey olmaz diye çok rahatım ama inanınki bu ay sayısını hatırlamıyorum ama o kadar çok ilaç içtim ki halende içmeye devam ediyorum ve 1 haftaya yakındır adet ağrısı gibi ağrım var ya ben çok korkmaya başladım.Ama yoktur bişey.Her okuduğumu kendime yormamam gerekir dimi arkadaşlar yardım edin bana
yaa hamile olduğumu sanmıyorum yani sadece zehra dediya belirtileri diyomki o belirtiler her ay oluyo bende acabamı diye düşünmekten yoruldum yani şim bile diyoki artık test paralarını kenara atsaydın zengin olmuştuk diyo dalga geçiyo benle zemuszemus