Ü
üvercinka1981
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
ben yıllarca çektim ama bu site sayesinde kurtuldum bu illetten.....şu an sanki hiç öyle bir sıkıntı yaşamamış gibiyim.o kadar rahat ve sorunsuz bir cinsellik yaşıyorum ki eşim hyretler içinde halen.....
ama bu site sayesinde tamamen burdaki arkadaşlar sayesinde
hepsine binlerce milyonlarca kez teşekkür.................
denizcek bence krem kullanma...iki yıl olmuş bence cinsel terapist uzmanına git....bende nihayet 10 günde kurtuldum bu illetten....
ArkadaŞlar sadece rahat olun kendİnİzİ kasmayın yoksa zor gİrer bİde eŞİnİz gİrmeye ÇalıŞtıĞında kendİnİzİ gerİ Çekmeyİn korkmayın acı var tabİ ama bazı Şeyler olmak zorunda :)
denizcek arkadaşım madem istanbuldasın tonlarca para harcamana gerek yok avrupa yakasında çapa tıp ve bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanelerinde cinsel terapist var. internetten numaralarını bulabilirsin. ssk varsa bedava yoksa seans başı 10-15 lira gibi bir rakama tedavi olabilirsin. üstalik seanslar öyle çok yoğun olmuyor. ben bakırköy de yendim tavsiye ederim.
denizcek arkadaşım madem istanbuldasın tonlarca para harcamana gerek yok avrupa yakasında çapa tıp ve bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanelerinde cinsel terapist var. internetten numaralarını bulabilirsin. ssk varsa bedava yoksa seans başı 10-15 lira gibi bir rakama tedavi olabilirsin. üstalik seanslar öyle çok yoğun olmuyor. ben bakırköy de yendim tavsiye ederim.
canım sanada geçmişolsun.umarım hepimiz düzeliriz:Saruboceq:bende korunuyoruz diye diye bihaaal oldum artkınnnkafamçokkarıştıarkadaşlar ben 1 yıllık evliyim ve bende vajinismusum. ilk zamanlarda istek vardı ama gittikçe oda söndü artık hafta 1 kere deniyoruz tabi hüsranla sonuçlanıyor. lütfen biri bana yardım etsin doktara gitme imkanım yok.çok çaresizim.herkes çocuk sormaya başladı ve büyüklerimde çocuğumun olmadığını düşünüyorlar