-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
arkadaşlar artık ilişkiye giriyorum fakat hala bazen biraz zorlanmam oluyor. bu hastalığı yenen arkadaşlar cevap verebilirlerse sevinirim. ilk girişte birz ağrım var sonra yok. yani herşey girene kdr girdikten sonra rahatım. bu nekadar süre daha devam eder??
arkadaşlar artık ilişkiye giriyorum fakat hala bazen biraz zorlanmam oluyor. bu hastalığı yenen arkadaşlar cevap verebilirlerse sevinirim. ilk girişte birz ağrım var sonra yok. yani herşey girene kdr girdikten sonra rahatım. bu nekadar süre daha devam eder??
saol canım bilgi verdiğin için. umarım geçer. öyle dayanılmayacak bi ağrı değil aslında. sonuçta oraya bişeyin girebileceğini ve bunun aslında acı vermediğini bildiğim için artık kasılmıyorum ama yinede biraz ağrım oluyo. insallah geçer. bide buara ara verdim baya. bakalım yarın denerim heralde umarım çok acımaz
mavi fatmam haklısın bende doktoru takip ediyorum ama maddi imkanı yetersiz olan ne yapacak istediği para benim eşim gibi asgari ücretle çalışan biri için çok zor.2 yıllık evliyim ve artık eşimle herşey bitti sanki sen bana yardımcı olurmusun lütfen ömrümün sonuna kadar duacın olur ne olur yardımını esirgeme benden lütfen