- 20 Eylül 2007
- 368
- 1
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #19.381
hımm bu arada ececım benı tek parmak lıstesıne yazmıssın ama ıkı parmak ve p..yarısındayım suan ıtıbarıyle canımcım opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm bu arada ececım benı tek parmak lıstesıne yazmıssın ama ıkı parmak ve p..yarısındayım suan ıtıbarıyle canımcım opuyorumnanaktan
juliett jel al. vazelin bnence o kadar kayganlaştirmiyo. bilmiyorum yani bi kere denedim ben belki jele alişkin olduğum içindir. neden sölemiyosun bak iki parmağa geçmişsinnnn :dance: önce tek parmakla dene. uzun uzun egzersiz yap. ondan sonra ikiye geç eğer yanyana deniyosan küs şeklined dene. küs olmuyosa yanyana dene. ikisinden biri olur mutlaka.
sagol canım evet bencede daha ıyı gıbı gelıyo oyuzden sorayım bı dedım bırazdan gıdıp eczaneden alıcam jelı bıde böle denıyelım bakalım.küs şeklınde hıc denemedım yanyana denıyorum 2 boguma kadar olmustu işte sonra kan gorunce bıraz urktum araverdım 2 gun bugun yıne devam edıcem.. ayrıca ollleeyyy 2 parmak lıstesındeım :))hihoyyyt hihoyyyt tesekkur ederım cnmmm.acaıp motıve edıyo yaa bu lıstee benı:)
canım tebrik ederim.kim bu dertten kurtulsa kendim kurtulmuşum gibi seviniyorum.bundan sonrası daha kolay olacaktır allahın izniyle.ne güzel eşin destek olmuş.benim eşim bana hiç destek olmuyor.parmak egzersizlerinden söz ettim.hiçbirşey söylemiyor bile.deneyelim diyorum.sen öyle dersen ben hazır olamam diyor.ben önce kendimi iyice bir hazır edeyim olmazsa onuda ürologa göndercem artık napim.
Hadi inşallah. Bu arada zaten penis denemesinde çoğunlukla yarisina kadar oluyo ilkten. bende de öyle olmuştu. 1 hafta sonra tam olmuştu. yani ilk günlerde yarisina kadar olmasi ilerlememesi normal. yarisi oldu diye moralini bozma. inan çok az kaldi. Sonra balayına çıkarsınız aartıkk zemuszemus
Günaydın hanımlar...İlk önce YİTİK seni yürekten kutluyorum daha çok yeni olmana rağmen başardın tebrikler alkisalkisalkis lütfen nasıl başardığını ayrıntıları ile bizimle paylaş.P..s aşamasında olanların buna çok ihtiyacı var:kedi: ben kendimden bahsedeyim birazda dün akşam parmak egzersizimi yaptım eşimlede yaptık o kadar rahat olduki anlatamam iki parmak küs hareketinde hep zorlanırdık ama bu defa öyle olmadı makas bile yaptıkzemuszemus sonra p..s denemesine geçtik üstte başladım gayet iyiydi ama herzamanki gibi sona gelemedim.Altta denedik oda iyiydi yani rahattım ama şu anda ilaç falan kullanıyorum şu sızlayan yer bir geçse inşallah olacak.Dualarınızı bekliyorum Allah'a emanet olun...olumunekankayizsmile
arkadaşlar penis denemesi diyoruz ama penis var peniscik var :)
haberiniz olsunn
o ne demek kiz anlamadim DD
sen bekarsın anlamazsın :)
evliler anlar :)
penis var peniscik varr :) ha hayy laelaelaelaelae
sen bekarsın anlamazsın :)
evliler anlar :)
penis var peniscik varr :) ha hayy laelaelaelaelae
aman cnm onlada bızmı ugrasıcaz nasılkı bız kendı derdımıze care ıcın forum forum doktor doktor gezıp dermn arıyosak onuda o sorunu olan erkekler halletmelı.allaha sukur kı bırde böle bı derdım yok zaten bu vajı altust etı benı:))
bu nasıl bi anlatım biçimi ya bazen burda erkeklerin olabileceginden şüpeleniyorum
kötükedihüso
anlatım biçimimde bir gariplikmi var canım ? hem burası erkeklere karşı kontrol ediliyor diye biliyorum yoksa bu kadar rahat nasıl konuşuruz burda dimi ama bayanssulusmile