bu konuyu görünce cevap yazmadan geçmek istemedim, 10 ay önceye kadar ben de aynı dertten muzdariptim.(Bi senedir evliyim)Çocuğu olan, hamile olan kadınları gördüğümde vaaaayy be helal olsunnn!başarmışlar!! inanamıyorum diyordum:) ve sayılarının bu kadar fazla olmasına hem şaşırıyordum hem de yahu bu iş zor olsa bu kadar muvaffak olan olmazdı diyordum
neyse en ufak bir faydam olabilirse çok çok mutlu olurum...benim eşim ilk ilişkim, ilk sevgilim.yani muhallebicide takılmak gibi masum bir ilişkim bile olmamıştı..biraz odundum yani:kedi:aklım fikrim derslerde, tabi inaçlıyız da(çok şükür).ailenin muhafazakarlığı ve 24 sene böyle birşey hiç yokmuş gibi yaşaynca sanırım bu durum -vajinusmus-kaçınılmaz oluyor...ben dktorlara günenirim ama bu durum ASLA VE ASLA HASTALIK FALAN DEĞİL..TAMAMEN PSKOLOJİK..ŞU PARMAK EGZERSİZLERİNİ FALAN OKUDUM DA AMAN ALLAHIM...KORKUNÇLAR..Benim sorunum kalmadı ama o egersizleri asla yapamam.Doğal yollardan ilişkiye girmenin o egzersizlerle falan alaksı yok..Önemlı olan gevşemek, rahat olmak, kendini sıkmamak, eşine güvenmek, sana zorla yapmayacağını, dur deyince duracağını bilmek..ve en önemlisi ilişki anında oraya odaklanmamak...başka şeyler düşünebilirsiniz yada sevişmenin güzelliğine odaklanabilirsiniz ama o son aşamayı düşünmeyin ve kendinizi rahat bırakın.bir de söylemesi ayıp ıslanmayı bekleyin ya da kendinizi kasmaktan ıslaklık olmuyorsa kayganlaştırıcı jel ya da bebek yağı kullanabilirsiniz...