- 11 Haziran 2010
- 117
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #19.021
arkadaşım bence vajinismusu yenmeden önce tüp bebek düşünme derim. beraberinde birçok problem getirebilir. (okuduğum kadarıyla vajili birçok kişi tüp bebek yapmış ama sorunlar çözüme kavuşmuyor maalesef) önce şu vajiyi yenin Allah ın izniyle. sonra bebek düşünün. bunu bütün arkadaşlara tavsiye ederim.
Mızmız .......Yorumların için teşekkürler. Ne kadar çok vajili var demi? Bu siteyi sadece okuyanlar da var. Ben baştan bir hafta okudum sonra üye olmuştum sadece bu konu için. Birde bilgisayarla tanışmayan bayanlarımız var. Onlar ne yapıyor derdini kime açıyor ? Arkadaşa açılmıyor bu konular. Ben en samimi arkadaşıma söyleyeyim dedim. Bana " küçükten tecavüze mi uğradın " dedi. Dank diye kaldım. Deli midir ne dir ? Ne tecavüzü yaa... Kim cesaret edebilir bana yaklaşmaya? Ne saçma..Bin pişman oldum söylediğime. Fakülte mezunu, kamuda yüksek mevkide çalışan bir bayan arkadaşımdı bunu diyen... ve bana o zaman madem tecavüz yok, o zaman eşinin eski karısı sana bağlılık büyüsü yapıp bağlamıştır dedi, hoca tavsiye etti. iy hoca dedi. Haydii... zor durumda olan her yola başvurur gittim hocaya. Birşeyler yazdı çizdi yak iyileşceksin dedi hoca, günlerce kağıt yazdı verdi. Yaktım, Yok olmadı. Bunun dışında başka yöntemlerde denedim. Uyku ilacı içtim iki tane birden tam tersi iyice uyanıklaştım. Sarhoş olmaya çalıştım oysa yeşilaycıyımdır. Bebek yağı vs. Hiçbir şey fayda etmedi. Tedavi merkezleri en az iki milyardan başlıyor, zaten bir sürü borcumuz var kıyamıyorumda o paraya yazık..Sonradan bu siteyi gördüm çok şükür. Adetim bitsin egzersize başlıcam. Film gibi şu yirmi aydır yaşadıklarım. Bir yandan çocuk isteyen ağzımı arayan annem..Bilmiyor ki durumu mu...Bir yandan eşimin sperm azlığı problemi.... Bir yandan aldığım kilolar 16 kilo stresten aldım yirmi ayda...Off yaa ....zor bir sınavdayım.......ALLAH bana ve tüm vajinusmuslulara yardım etsin......