merhabalar..buraya ılk kez yazıyorum.öncelıkle herkese allahtan sifa dılıyorum.cok zor bır sorunmus bu vajınusmus okuyup anlamaya calısıyorum ve bır suredır bu topıcı de takıp edıyorum.benım sorunum ıse biraz farklı galıba.daha dogrusu vajınusmus muyum degılmıyım bu?bılemıyorum yanı.9 aydır evlıyız ve ılıskıye gıremedık henuz ama ben kendımı kastıgımı zannetmıyorum.yanı söle anlatayım benım ne parmakla elleme veya mum ıle deneme(mum bıle denedım merak edıp) gıbı bı sıkıntım yok yanı bunları gayet rahat yapabılıyorum.sıkıntı cekmıyorum.hatta 2-3 sefer de denedıgımızde p..s yarısına kadar tahmınen olmustu yıne bır sıkıntı yok ama devam edemıyoruz buraya kadar gelıyo ve sonu gelmıyo.ılk deneyısımızde devam ettırmeyı ben istememiştim cok acıyacagını hıssettıgım ıcın yada öyle zannetmişitm ve yarıda kestık ama sonrakı denemelrede bu seferde eşim devam ettıremıyo ..bu nedır neden kaynaklanıyor.tamamen konsantre olamamak mı yoksa gercekten vajınısmus mu dr gıtmem mı gerek bılemıyorum.fazla uzun oldu yazım.kusura bakmayın ama artık sinir olmaya basladım bu duruma ne olur bana yardımcı olun simdiden tesekkurler