- 6 Mayıs 2010
- 645
- 3
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #18.841
bende bu sorunu evliliğimin 2 günü yaşadım sadece.İlk gece eşime dur daha degil desemde dinlemedi acele etti ve girmeye çalıştı.Ben henüz ıslanmamıştım bile.Karyolanın başına yapıştım sadece hafif ucu girdi sonra eşimde telaştan boşalınca o akşam birşey yapamadık.(Hayallerim bu degildi:))Tam olarak kanda gelmedi meniyle birlikte hafif bi kırmızılık oldu sadece. Ertesi gün balayına gidiceğimiz sabah denedik.Ben korku ve acıdan kendimi çekmeye çalıştım azıcık eşim birden celallendi "bide bu çıktı başımıza" diyerek kalçamı hafif iteledi ve öylece kaldım çıplak bi şekilde yatakta uzanıp agladım..İşte o an evliliğin acı yüzüyle karşılaştım. Sonra yola çıktık akşam otele vardık.Benim surat bi karış tabii.. Yapmak istedi yine bu sefer hiçbir tepki vermedim.buyur dedim.Durdum önünde öylece acımıcaktı ona inat acı hissetmicektim.Tam olarak girince ben başladım aglamaya hem acıdan hem sabahki olayın etkisinden. Ve böylelikle oldu bitti.Ama hala unutmadım unutmamda.
Eşim çok iyidir.Neden o gün öyle davrandı bana bilmem.8 aylık evliyim daha bir tartışmamız bile olmadı.Onu çok seviyorum.
neyse ki sonu iyi...........
eşini sewmen ve birdaha hiç tartışmamış olman veeee............
iyi yada kötü vajinismus olmadan kurtulman
keşke yinede böle bişi yaşamamış olsaydın
neyse ki atlatmışsın
belki o anda senin gergin oldugun gibi eşinde gergindi
bu yüzden yaşanmış bunlar geçti gitti............
ne önemi var aklından çıkartman zor olsada..........
bazen tecrübesizlik maalesef kafamızda acı bir hatıra olarak kazınıyor.............
eşinle mutluluklar diliyorum
tabiki de herkese
inş birgün herkes bu sorunu yenerde kimsecikler bu sayfaya yazmaz
sadece böyle senin gibi geçmiş gitmiş iyi yada kötü anılarını paylaşım için yazar yani inş artık vaji diye bişi kalmaz
gerçekten çok zor
aslında zor olan vajiyi yenmek degil
kafamızdaki o düşünceleri atmak zor
eger bi adım atarsak vajinin çogunu yenmiş oluyoruz
ikinci adımdada bişi kalmıyor zaten.........
sadece inanmak ve kendimize güvenmek.....
çünkü biz degerliyiz.......