merhaba arkadaşlar,
siteye yeni üye oldum, sonra da bu konuya girdim, amacım yardımcı olmak, çünkü malesef bende bu illeti çok çektim. Evlenmeden önce herşe çok kolay geliyordu- yapamayanları duyuyordum da inanmıyordum.Eşimle yıllarca çıktık, yani tanımadığım bir adam değildi. Neyse çok uzatmayayım, ilk gece malum bir türlü olmadı, Allahtan eşim çok anlayışlı biri, ondan hiç baskı görmedim, daha sonra bunu sorun olarak kabul etmedim, aman dedim, hep böyle gitsin, ne olacak? Sonra bunu çözmek için kollarımı sıvadım. Bu durumda olanları o kadar iyi anlıyorum ki...İnternette araştırdım, artık ne bulursam. Sonra bi forumda biri yazmış ( Allah razı olsun), onu dinleyip sorunu çözdük, farklı birşey değil ama inanın, gözünüzde büyüttüğünüz kadar değil bu sorun. Çoğu arkadaşın bahsettiği gibi, parmak egzersizi. Kesinlikle işe yarıyor. Önemli olan beyninizin o parmağın oraa gireceğini kabul etmesi. Öle kendinizden geçmenize gerek yok zorlamayın, ben mesela birgün duş alırken, dedim bi deneyeyim, parmağımı öylesine soktum ve girdiğini ve canımın acımadığını gördüm. Ama öyle aman şunu düşündüm, bunu düşündüm filan olayı değil. Neyse biraz sonra tekrar denedim, yine oldu. Artık tek parmağın girebileceğini beynim kabul etti ( bu çok önemli, acele etmeyin). Neyse sonraki gece eşim parmağıyla denedi aynı şeyi, ( bu arada kural önce ilk boğuma kadar, rahatlayınca ikinci ve artık sonuna kadar sokmak- ama acıdığı an bırakın, eşinizi siz yönlendirin). Bence son ve en önemli nokta, iyice alışınca, siz eşinizin üzerine çıkın ve oturun ( böylece yine kontrol sizde oluyor), inanın ben yaklaşık altı ay süren bu sorunu iki- üç günde çözdüm. şimdi de nazlanıyorum:))) Hepinizin iyi haberlerini bekliyorum, bu derdi çeken anlar...