Tee eskiden bir arkadaşımız yeni başlayacakken sormuştu nasıl başlayayım diye, ona verdiğim cevabı buraya da ekliyorum canım. Şimdiden başarılar hihoyyyt
Burada kayganlaştırıcı dediğim eczaneden alacağın su bazlı bir kayganlaştırıcıdır. Krem dediğim de emla krem, bunu kullanmayabilirsin de, ama acısına dayanamıyorum dersen almanda fayda olabilir. Kayganlaştırıcısız egzersize başlama bile. Al hazır bulunsun, illâ ki lazım olacak. Emla sana bağlı, bir onsuz dene bakalım. Ben dahil birçok kişi emlasız yendi.
Canım uzan yatağına. Altına havlu falan ser, krem, kayganlaştırıcı falan akarsa çarşafın leke olmasın. Sırtını yumuşak bir yere daya. Ben yorganımı tortop yapardım, rahat oluyor. Kalçanın altına da kırlent gibi bir şey koy hatta, ama tabi havlunun altına, orası daha açık duruyor, rahat edersin. Yanına kremini şuyunu buyunu al, mendil al. İster televizyon karşısında yap, ister bilgisayardan dizi/film bir şeyler izle öyle yap. Baştan sona aklın oranda olmazsa daha rahat hissedersin. Ben bir kere bile bir şey izlemeden egzersiz yapmamışımdır.
Kayganlaştırıcıyı sür parmağına, parmağının ucunu küçük dudakların arasına yerleştir, dairesel hareketlerle içeri yavaş yavaş girmeye çalış. Bu sırada dizlerini kırıp bacaklarını kendine doğru çekersen işin kolaylaşır ama rahat edemezsen sen bilirsin. Sakın kayganlaştırıcısız yapma, ve sakın vajinal kayganlaştırıcı hâricinde bir şey kullanma vazelin, bebe yağı gibi, sakın. Önce birkaç dakika yap öyle, sonra kafanı izlediğin şeye verirsin ama elin sen fark etmesen de çalışacak orada, sen hiç kendini kasmadan yavaş yavaş olacak, bana güven.
Egzersizlerin bu kadar başında emlaya ihtiyaç duyacağını sanmıyorum ama acıyor dersen parmağının ucuna emla da sür, artık parmağın nereye kadar girecekse oralar uyuşsun. İstersen pamuklu çubukla içeriye sür, yapabilirsen.
Ve tavsiyem, iki parmakla çok rahat ileri geri yapar hâle gelmeden eşinle deneme yapma. İyi olması çok düşük bir olasılık, moralini bozmamış olursun. Sen şimdilik egzersizlerine yoğunlaş, onun da zamanı gelecek.
Atladığım bir şey varsa sorabilirsin.