Tabi ki öyle bu site hepimiz için çok önemli, burda yazılanları okuyup da sorununu çözen çok kişi var. Ben de eğer bu forumu keşfetmemiş olsaydım ve ıkınma dediğimiz olayı öğrenmemiş olsaydım çok uzunca bir süre daha yenemezdim. Buraya yazı yazan herkese çok dualar ediyorum, her yazı çok önemli, kimi egzersiz önerse de, kimi parmak egzersizi olmadan yense de her yazı bilgilendirme için çok önemli.
Binlerce yazıdan cımbızla çeker gibi bana en uygun olanı seçtim,uyguladım ve başardım. Benim ve krizantemin ve bizden önce nicelerinin sorunları benzerdi, bizler parmak egzersizlerinin yanından dahi geçemiyorduk. Kimileri de parmak egzersizleri ile yeniyor. Ben de yanlış anlaşılmak istememiştim, benim yazıma da tepki vermiştin zerr ama benim de amacım krizantem gibi sadece deneyimlerimizi paylaşıp; bizlere uygun olan arkadaşlara bilgi vermekti.
Hepimiz vajınismula uğraştık, amaç bu sorunu yenmek sadece, yenerken kullandığımız araçlar, yöntemler farklı olacak elbette ama amaç bir. aherkes kendine uygun yöntemle en kısa zamanda rahata erer inşallah.
Her ne yöntemi uygularsanız uygulayın arkadaşlar hepimizin amacı bir! Yeter ki sabırlı olun, başaracağınıza inanın, kendinize güvenin ve bıkmadan,yorulmadan emek harcayın. Sonunda emeklerinizin karşılığını alacaksınız bizler gibi.
Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah..opuyorumnanaktan