- 11 Haziran 2010
- 117
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #18.281
Eşime de diyorum şimdi; eğer etrafımda evlenecek birileri olursa ilk işim gidip öğrendiklerimi anlatmak olacak, bu işin püf noktası çok basitmiş bunu öğrenmek ve başaracağıma inanmak yetti bana. Bizler evlenirken kimse bizimle burda yazılanlar gibi konuşmadı, hiçbir arkadaşımdan şöyle böyle yap diye duymadım. Hep terslikler,hep korkulu sözler duydum..En büyük korkum da kitlenmekdi. Kim nerden bulup da uydurmuşsa bu hurafeleri anlamıyorum...
Karanfilcimen dediğin gibi tahsile bakmıyor bu iş. Ben de öğretmenim, hem de fen bilgisi branşım, branşım gereği üniversitede cinsel sağlık dersleri de aldık, eşimle de aynı okuldan tanışıyoruz ama yapamadık yine de işte.
Şöyle söyleyim püf noktası dediğim olay şu; eşimle deneme yaptığımız anda ben hep nefesimi tutuyordum ve pelvis kaslarımı geriye doğru çekiyordum,içime öyle alırım sanıyordum. Eşimin p...nisini de hep karnıma doğru yukarı yönde ittirmeye çalışıyorduk. Ya duvar gibi milim girme olmuyordu. Zorlaya zorlaya eşim de bıktı, onun da canı yandığı için o da performansını kaybediyordu. Bu sitede ıkınma olayını öğrendim, pelvis kaslarını geri çekmem değil de öne ittirmem gerektiğini ve p...nisi karın yönünde yukarı değil de popo yönünde aşağı doğru ittirmem gerektiğini öğrendim. Bu 2 taktik yüzünden 1,5 senemiz heba olmuş...Daha önce vazelin ile deniyorduk ve hemen etkisini kaybediyordu vazelin, burda öğrendim ki bebeyağı da kullanılıyormuş.Bebeyağı kullanıp; yazdığım püf noktalarını uygulayınca hemencik oluverdi, az biraz can yanması oluyor ve sadece 1 gün sürdü bende can yanması sonra hemen geçti. Korkulacak ve zorlanacak bir durum değilmiş yani.
Derin arkadaşımız ve birçok bayan emla kremi önermiş, eğer ilk denemede yapamasak emlayla tekrar denemeyi düşünüyordum ama gerek kalmadı. Eğer canınız gerçekten çok yanıyorsa; ilk birkaç seferlerde emla krem kullanmanızı ben de öneririm.
Darısı başımıza...Bilgiler icin teşekkür ederim kardeşim.. Kim zor anımda yardımcı olduysa, ALLAH ta onun zor anlarında yardımcı olsun. Amin.....