Bu foruma en baştan beri yazı yazan ve deneyimlerini paylaşan, bu sorunu aşıp da hala yardımcı olmaya devam eden tüm bayanlara içtenlikle dua ediyorum ve teşekkür ediyorum. a.s. İyi ki varsınız, süpersiniz :lepi:
Yazdığınız yazılar,verdiğiniz taktikler gerçekten çok güzel ve birçok araştırma yapmama rağmen burdaki bilgiler kadar faydalı bilgilere daha önce rastlamamıştım. Yazılar çok samimi ve çok doğal. Evlenmeden önce yeterince bilgi öğrenemiyoruz ve gerdeğe bilinçsizce,cahilce ve korkularla giriyoruz. Benim sorunum buydu; bilgisizlik ve yanlış bilgi.
Yaklaşık 1,5 aydır bu forumu takip ediyorum ve ilk defa yorum yazıyorum.
Sorunu şöyle yendim: Forumu yaklaşık 40 gün boyunca sürekli okudum, eşime de bu forumu takip ettiğimi söyledim ve zaman zaman faydalı gördüğüm bilgileri eşimle de paylaştım. Bende korku olduğu için eşimde de sorun oluşuyordu, o da afedersiniz pe..s performansını kaybediyordu stresten ve ikimiz de sorun yaşıyorduk ve eşim artık denemek dahi istemiyordu,kendisini başarısız hissediyordu. 3 aydır eşimle deneme yapmıyorduk ve ilk defa geçen hafta tamam ben hazırım, öğreneceğimi öğrendim bu sefer olucak dedim, eşimi ikna ettim, ona da güven,moral verdim ve ilk denememizde bir anda oldu ve ikimiz de inanamadık, tam 1 haftalık gelin sayılırım ben de! :lepi: Hiçbir egzersiz uygulamadım, parmak egzersizlerine gerek duymadım, sadece bikaç püf noktasını uyguladım o kadar. Bu muymuş ya dedim sonunda da... Ne ben kendimi kastım ne de eşimin performasında sorun oldu bir anda oluverdi..
Sorunu tam yendiğimiz sırada eşime dedim ki; o sitede yazı yazan herkesten allah razı olsun. Eşim de bana dedi ki; sen işine bak hele dua etmeye sonra devam edersin..kaydirigubbakcemile3 İşin esprisi bi yana, yani bu derece önemli bu forumda yazılan bilgiler. 1,5 yıllık evliyiz bu arada.
Bu sorunu yaşayan arkadaşlarım sabırlı olun, burda yazılanları inanarak okuyun ve kendinize güvenin gerçekten gerisi çok rahat geliyor.
Rabbimden herkese kolaylıklar diliyorum.