- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #17.701
tebrikler bitirmişsin artık bundan sonrası daha kolay olur darısı bizlere inşallah ben daha p... denemesine geçemedim aslında istedim denemek ama olmuyor bir duvar oluyor nefes alıp veriyorum yok yok yok........aslında eşim yaklaştığında öyle itmiyorum rahat rahat başlıyorum ama ne zaman zorlamaya başladığında kas katı kesiliyorum yoksa bacağımı falan açıyorum.çook açık yazdım biliyorum ama gerçekten kurtulmak istiyorum evliliğim ikinci ayı olmadan bitsin istiyorum. başaran arkadaşlar lütfen bana özelden yazabilirmisiniz nasıl hangi pozisyon daha kolay bilmiyorumkismile
canım bak zaten sen artık son aşamasındasın kendini rahat bırakmayı öğrenmişsin öncelikle kendini eşinin kollarına bırak hiç bişey düşünmemeye çalış ve eşine en başta söyle sana nefes almayı hatırlatsın sen gözlerini kapa ve p...se bakma ne zaman takıldın eşin sana nefesi hatırlatsın hemen nefes al ve o arada itir zamanla olacak sabret bebişimmm....kesinlikle olumlu düşünerek gir ve rahatlığını kaybetmemeye çalış...kolay gelsin....