- 30 Eylül 2009
- 780
- 5
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #17.681
günaydin güzel ülkemin güzel bayanlarıııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlaaar
ben dün gece p..sin tamamını aldım ama sadece 1 kere çıktıktan sonra devamını getiremedim.şimdi ne yapmam gerek bu şekilde devammı edim bikaç gün yoksa zorliyimmi?bu arada jel sipariş vericek arkadaşlar eczaturk.com dan sipariş verebilirsinizben sipariş verdim ertesi gün elimdeydi tavsiye ederim..
günaydın arkadaşlaaar
ben dün gece p..sin tamamını aldım ama sadece 1 kere çıktıktan sonra devamını getiremedim.şimdi ne yapmam gerek bu şekilde devammı edim bikaç gün yoksa zorliyimmi?bu arada jel sipariş vericek arkadaşlar eczaturk.com dan sipariş verebilirsinizben sipariş verdim ertesi gün elimdeydi tavsiye ederim..
günaydın arkadaşlaaar
Merhaba kızlar,sizleri uzun zamandır takip ediyorum.Bende 7 aylık evliyim ve malesef vajinusmusum :çok üzgünüm:
Biran önce kurtulmak istiyorum.Bunun için egzersiz falan da yaptım burdan öğrendiklerim kadarıyla ki asla yapamam diyodum ama oldu.2 parmak yapabiliyorum. 3 parmak bi türlü olmadı .Çok fazla da zorlamadım kendimi olmıycakmış gibi geliyor.
bana da yardım edersiniz artık dimi :asigim:
Merhaba kızlar,sizleri uzun zamandır takip ediyorum.Bende 7 aylık evliyim ve malesef vajinusmusum :çok üzgünüm:
Biran önce kurtulmak istiyorum.Bunun için egzersiz falan da yaptım burdan öğrendiklerim kadarıyla ki asla yapamam diyodum ama oldu.2 parmak yapabiliyorum. 3 parmak bi türlü olmadı .Çok fazla da zorlamadım kendimi olmıycakmış gibi geliyor.
bana da yardım edersiniz artık dimi :asigim:
ya bu arada okuyup yazmayanlar ne kadar çok. kızlar neden okuyup sessiz kaliyosunuz anlamiyorum ben gerçekten. yani dert anlatmadan nasil kendi kendinize çözmeye çaişiyosunuz :uhm: Burada sizi ayiplayacak küçük düşürecek hiçbirşey yok. zaten adiniz soyadiniz yazmiyo.
neyden çekindiğinizi anlamiyorum.
Dertlerinizi gelin anlatin içinizi dökün ki rahatlayin
valla çok garibime gidiyooo :1shok:
üç parmak olayini ben yaptiğim için diyebilirim ki aninda olmuyo biraz uğraşmak gerekiyo. azar azar yapicaksin. mesela bi gün bir boğum. ikinci gün yine ayni falan derken bi kaç güne halledersin. kafana takma olmuyo diye. ben gerçi emlayla üç parmak yapmiştim sonra emlasiz devam etmiştim. istersen öyle bi dene. bi de ameliyat eldiveni geçir belki parmaklarin kayar diye tedirgin olmuşsundur.
üç parmağımı birleştiriyorum fakat kesinlikle sığmıyo oraya denedim bikaç defa olmayınca bıraktım.eş parmağı da yapabiliyorum ben.ama denemeye gelince acayip gergin oluyorum kasılıyorum yine olmuyo çok sinir bozucu bişey.Ayrıca emla kremi iç kısıma sürülmemesi gerkeiyomuş öyle duymuştum ben
üç parmağımı birleştiriyorum fakat kesinlikle sığmıyo oraya denedim bikaç defa olmayınca bıraktım.eş parmağı da yapabiliyorum ben.ama denemeye gelince acayip gergin oluyorum kasılıyorum yine olmuyo çok sinir bozucu bişey.Ayrıca emla kremi iç kısıma sürülmemesi gerkeiyomuş öyle duymuştum ben
günaydın arkadaşlaaar