- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #17.661
belki bu reçete birilerinde işe yarıyor olabilir ama bu kadar hazırlık zaten bu sorunu yaşayan birini daha da gerebilir bilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belki bu reçete birilerinde işe yarıyor olabilir ama bu kadar hazırlık zaten bu sorunu yaşayan birini daha da gerebilir bilmiyorumkismile
Hiç kimse de yok bugün maşallah...
ben geldim :)) Egzersizimi yaptım biraz zorlandım ama pes etmedim sanki eşim evdeyken daha kolay yapıyorum evde birinin olması güven veriyor sanırım.
ilkimcim gece msj nı okumadan çıktım,,,kusura bakma,,,naptın canım?sormak istediğin bişey varsa sorabilirsinn
canım dün akşam ki denemeyle ilgili biraz gergindim de, pozisyonla ilgili bi kaç şey sorucaktım :) ama gerek kalmadı deneyerek öğrendim kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim
Kızlar selam bu aralar kÖtÜ gİdİyo benİm yanmam fİlan da var malesef....bİr sÜre İyleŞmeyİ deneyİp Öyle baŞlİcam temmuzun 15 İne kadar vaktİm var ne Önerİrsİnİz
canım yanmalarına dayan bence bırakma çünkü tekrar başladığında tekrar yanacak benimde çook yanıyor ama devam ediyorum biliyorum ki bir kaç gün sonra yanma bitecek ara verme derim. Yinede sen bilrsin. Ben bugun yanmadan dolayı çook zorlandım ama devam ettim . Gerçi bir soralım kızlara arkadaşlar yanma olduğu halde devam etsek bişey olur mu ???
canım krem filan kullanıyormusunuz yani belki kremin yan etkisi olabilir yanmanız
yada kuruluktan olabilir bu durumdaykende kendinizi sıkıyorsanız eger
ben vazelin kullanıyorum bazen zorladığımda bebe yağı kullanıyorum. Jeli internetten sipariş verdim ama henüz gelmedi bekliyorum. Vakit geçirmek istemedim vazelin ve bebeyağı ile yapıyorum hafif sızlama var ama normaldir değil mi ?? yanii sonuçta ilk defa bir sicim alıyoruz ister istemez bir tahriş söz konusu olabilir . egzersiz yapıp başaran arkadaşlar ilk günler sizlerde de böyleymiydi ?????
ben vazelin kullanıyorum bazen zorladığımda bebe yağı kullanıyorum. Jeli internetten sipariş verdim ama henüz gelmedi bekliyorum. Vakit geçirmek istemedim vazelin ve bebeyağı ile yapıyorum hafif sızlama var ama normaldir değil mi ?? yanii sonuçta ilk defa bir sicim alıyoruz ister istemez bir tahriş söz konusu olabilir . egzersiz yapıp başaran arkadaşlar ilk günler sizlerde de böyleymiydi ?????
adacım bence medikal kayganlaştırıcı kullanmak daha iyi olabilir, sonuçta vazelin ya da bebeyağı özellikle bu iş için üretilmiyor ama iyi kalitedeki kayganlaştırıcılar o bölgenin hassasiyetine göre üretiliyorlardır ve tahriş etme olasılığı daha düşüktür diye düşünüyorum.
olumunekankayizsmileGünaydınlar efendim....