-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.201
Sana özelden yazdım cbm
Sana özelden yazdım cbm
Kızlaaar benı hatırlayanlar vardır belki.. Bu aralar ara verıyorum durmadan egzersızlere denemelere. 3 parmak yaptım yarısına kadar falan. Cok agrı geldi zardan sanırım. Sız neler yapıyorsunuz önerınız varmı benım gıbı bu aşamada olanlar ? Eş denemesınde yapıyordum yarısını bır zamandır onuda yapamıyorum,ara verdıgımden sanırım. Bebişte istiyoruz bıyandan ona üzülüyorum. Dua edelim. Rabbim cümlemıze hayırlsıyla vajıyı yenmeyı ve hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin kolaylıkla. Amin..
Kızlar yöntemlerınız nedır ben anestol kullanıyorum bazen zeytınyag. Ve şırınga yöntemıyle denemeler yapıyorum bebiş ıcın.
zar meselesi değil de tuhafına gitmişti bu iş, olur diyordu, en son ki denememizde artık benim umudumu yitirdiğimi, ağladığımı görünce çok üzüldü ve egzersize izin verdi, bu da yaklaşık 15 gün öncesiydi lakin araya adet girdi, neyse yarın egzersizlere başlayacağım, çok kararlıyım,1 yıl dolmadan bu iş bitecek, yani 2 ayım var en fazla:18:
Hayirli sabahlaar, yeni bir gün, yeni umutlaaar...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende yenip bebek istiyorum artık...
3. parmağı alamadınmı??? ben çok kısa zamanda 2 yi yaptım. ama 3 için biraz daha esnemesi lazım dün gece baya çalıştım. biraz yandı çok uğraştım yarım saat falan.. 3 parmağa bu akşam geçecem. sonra adet olurum .... veeee bitişte eş denemesi...
ben egzersize başladığımdan beri hiç eşimle denemedim daha.. ama ilk denemede olacak kadar antremanlı olmak istiyorum.. yeneceğiz inşallah
canım 3 parmagı bıraz aldım hemen bıagrı gırdı bıraz agrı sürdü daha denıyemedm. İnş yaparız.bebiş aklımdan cıkmıyor bu aralar. Eş denemesındn önce egzrsz yap sonra hemen es denemdı
2 parmakla yeterince esnettin mi canım.. esnetince ağrı olmayacaktır inşallah. bakalım bu gece 3 de bitecek ... bence ara verme sıcağı sıcağına bitirelim bu vajiyi..
paytipo ben martta yenmistim zaten karistirdin sanirim buralarda fazla dolasinca:) ben yendim ama hala aktif takip ediyorum birilerine bi yarimdimim olur mu diye...ayrica adetten sonra yumurtlama tarihine kadar eşli denemeye gecersen shimarik gibi yener yenmez hamile de kalabilirsin:) ama bence ilk ay alissan ve sonra bebis dusunseniz daha iyiewet canım yaa yoksa bitmeyecek .. bebişlerimiz için sıkacaz dişimizi...
ne kadarlık evlisin canım..
günaydın canım hoş geldin :)
Hosbuldum canim bende bugun egzersize basliyorum veee bende bebis hayali kuruyorum :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm merhaba istersen sana yardım edebilirim. egzersiz hakkında sormak istediklerin varsa sorabilirsinnn
Ben aparatlarla çalışıyorum. 5 boy geçmişte resmi var, özüm ün gönderdiği aparatlar. Dün gece üçüncüyü aldım☺️ama biraz zorlandım 2 saat kadar uğraştım. Ama olmayacak şey değil benim canımın tatlılıpından sanırım. Zardan geçerken acıdı. Tam içerdeyken acıması devam etti biraz. Nefes alıp verdim bi süre sonra geçti. Git gel yapamadım ama içerde 15 dakika kadar beklettim. Bi büyük boyu denicem bugüntazegelin; alingirli; hrysgzl; hülya ne durumdasınız hangi aşamadasınız ...
lütfen hazirana vajili girmeyelim artık....
bu akşam 3. parmağa geçecem sonra adetim başlıyor...
adetken yapılmıyor heralde egzersiz ???
Ben aparatlarla çalışıyorum. 5 boy geçmişte resmi var, özüm ün gönderdiği aparatlar. Dün gece üçüncüyü aldım☺️ama biraz zorlandım 2 saat kadar uğraştım. Ama olmayacak şey değil benim canımın tatlılıpından sanırım. Zardan geçerken acıdı. Tam içerdeyken acıması devam etti biraz. Nefes alıp verdim bi süre sonra geçti. Git gel yapamadım ama içerde 15 dakika kadar beklettim. Bi büyük boyu denicem bugün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi