Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben aparatlarla çalışıyorum. 5 boy geçmişte resmi var, özüm ün gönderdiği aparatlar. Dün gece üçüncüyü aldım☺️ama biraz zorlandım 2 saat kadar uğraştım. Ama olmayacak şey değil benim canımın tatlılıpından sanırım. Zardan geçerken acıdı. Tam içerdeyken acıması devam etti biraz. Nefes alıp verdim bi süre sonra geçti. Git gel yapamadım ama içerde 15 dakika kadar beklettim. Bi büyük boyu denicem bugün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim ozumun sana soylediklerini takip edip parmakla uyguladim bende .bu arada kendisine tsk ediyorum:)

kızlar ya.a. bu üç parmak da nerden çıktı:)) :)) allah aşkına zar zor ikideydim hallettim artık penis denemesine geçiyorum derken...ya bi dee üç mü deniycez..off off... hangi üçü peki:))

paytipo ben martta yenmistim zaten karistirdin sanirim buralarda fazla dolasinca:) ben yendim ama hala aktif takip ediyorum birilerine bi yarimdimim olur mu diye...ayrica adetten sonra yumurtlama tarihine kadar eşli denemeye gecersen shimarik gibi yener yenmez hamile de kalabilirsin:) ama bence ilk ay alissan ve sonra bebis dusunseniz daha iyi

shimarik hamile mi en son bıraktıgımda daha yenmemişti ya

kızlar ya.a. bu üç parmak da nerden çıktı:)) :)) allah aşkına zar zor ikideydim hallettim artık penis denemesine geçiyorum derken...ya bi dee üç mü deniycez..off off... hangi üçü peki:))

3 e gerek olmadığını söyleyen arkadaşlarımızda var. ama benim 2 bile çok acıyor demek daha esnememiş p... de zorlanmamamk için 3 ü de yapmak faydalı olabirir ???? işaret-orta-yüzük denedim ben :KK34:

merhaba kızlar.bende gizli gizli takip edenlerdendim ama artık dayanamayıp üye oldum. destek almak istiyorum sizlerden. bana da yardımcı olsun. aslında ilk evlendiğim zamanlar daha cesaretliydim gittikçe umudum azalıyor. parmak egzersizi öneriyorsunuz ben tek parmakla dar olan yere kadar gelip zara zarar verir düşüncesiyle bırakıyorum. artık stresten üzüntüden bütün vücudum ağrıyor bu yükü daha fazla taşımak istemiyorum...(((

Son düzenleme:
merhaba kızlar.bende gizli gizli takip edenlerdendim ama artık dayanamayıp üye oldum. destek almak istiyorum sizlerden. bana da yardımcı olsun. aslında ilk evlendiğim zamanlar daha cesaretliydim gittikçe umudum azalıyor. parmak egzersizi öneriyorsunuz ben tek parmakla dar olan yere kadar gelip zara zarar verir düşüncesiyle bırakıyorum. artık stresten üzüntüden bütün vücudum ağrıyor bu yükü daha fazla taşımak istemiyorum...(((

Hosgeldin bende seningibi. Gizli takipciydim bak uye oldum 2 parmagida gectim burda cok yardimci olanlar var gercekten insallah sende atlatirsin

3 e gerek olmadığını söyleyen arkadaşlarımızda var. ama benim 2 bile çok acıyor demek daha esnememiş p... de zorlanmamamk için 3 ü de yapmak faydalı olabirir ???? işaret-orta-yüzük denedim ben :KK34:

Canim sanirim ben ucu denemeyyecegim.esimin iki parmagini alabiliyorum. Emla ile p.basini alabiliyoorum. Daha yene yeni rahatladim gibi. Simdi uc beni gerecek biliyorum sonucta parmak rahatlamak icin degilmi

Canim. Rahat ol...burda kizlar cok yardinci oluyo.. Ben de daha yenemedigim icin bisiy soyleyemiyorum sana ama hazir cesaretlenmisken dene. Parmak egzersizine devam et temami olmasa bile ise yariyobile rahatlatiyo onemli olan da bu. Yavas yavas ilerliyosun zaten.

Hosgeldin bende seningibi. Gizli takipciydim bak uye oldum 2 parmagida gectim burda cok yardimci olanlar var gercekten insallah sende atlatirsin

teşekkür ederim bende gaza geldim yazdıklarınızla işaret parmağımı tamamen aldım sayılır. iki parmak denedim onda çok başarılı olmadım. aslında ben acı falan duymuyorum da ende gereksiz bir korku var onu atlatmam lazım sanırım...(

selam kızlar ne haber:) artık bende kararlıyım bu ay bu iş bitecek tabi tek başıma değil hep beraber inşallah bi çok arkadaşımız bu ay kurtulur....bugün eşim gece 11 e kadar yok....bende ev illerimi halledip hemen kendime bir aparat hazırlıycaam en baştan yeniden sıfırdan başlıycam...hareket zamanı beklemekle olmuyo:))) kendiliğindn olacak değil...

selam kızlar ne haber:) artık bende kararlıyım bu ay bu iş bitecek tabi tek başıma değil hep beraber inşallah bi çok arkadaşımız bu ay kurtulur....bugün eşim gece 11 e kadar yok....bende ev illerimi halledip hemen kendime bir aparat hazırlıycaam en baştan yeniden sıfırdan başlıycam...hareket zamanı beklemekle olmuyo:))) kendiliğindn olacak değil...

sana kesinlikle katılıyorum. tembellik yapa yapa erteleye erteleye zaman akıııııııııııp geçti. aparatı neyle yapmayı düşünüyorsun?:26:

sana kesinlikle katılıyorum. tembellik yapa yapa erteleye erteleye zaman akıııııııııııp geçti. aparatı neyle yapmayı düşünüyorsun?:26:

evet canım ertelemek en büyük hastalık..aparat konusunda henüz bilmiyorum boru gibi bişi bulcam artık ben daha önce havuçla yapmıltım sararak biliyomusun:KK43: şimdi bilemedim...mum olabilir belki

evet canım ertelemek en büyük hastalık..aparat konusunda henüz bilmiyorum boru gibi bişi bulcam artık ben daha önce havuçla yapmıltım sararak biliyomusun:KK43: şimdi bilemedim...mum olabilir belki

evet havuç muhabbetini okumuştum demek sendin:) yaratıcılığımız gelişiyor maşallah. inşallah en kısa zamanda herkes kurtulurrr.

X