- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.221
Supersin hulya az kaldiiii :))
Teşekkür ederim esracım☺️seninkiler de gelince fikir alışverişi yaparız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Supersin hulya az kaldiiii :))
Teşekkür ederim esracım☺️seninkiler de gelince fikir alışverişi yaparız
yaaaa gözün aydin ne güzel cok sevindim ne zaman yenmistin darisi bize ins:)
Gözun aydin cnm hayirli olsun sevindim senin adina
Ben aparatlarla çalışıyorum. 5 boy geçmişte resmi var, özüm ün gönderdiği aparatlar. Dün gece üçüncüyü aldım☺️ama biraz zorlandım 2 saat kadar uğraştım. Ama olmayacak şey değil benim canımın tatlılıpından sanırım. Zardan geçerken acıdı. Tam içerdeyken acıması devam etti biraz. Nefes alıp verdim bi süre sonra geçti. Git gel yapamadım ama içerde 15 dakika kadar beklettim. Bi büyük boyu denicem bugün
paytipo ben martta yenmistim zaten karistirdin sanirim buralarda fazla dolasinca:) ben yendim ama hala aktif takip ediyorum birilerine bi yarimdimim olur mu diye...ayrica adetten sonra yumurtlama tarihine kadar eşli denemeye gecersen shimarik gibi yener yenmez hamile de kalabilirsin:) ama bence ilk ay alissan ve sonra bebis dusunseniz daha iyi
kızlar ya.a. bu üç parmak da nerden çıktı:)) :)) allah aşkına zar zor ikideydim hallettim artık penis denemesine geçiyorum derken...ya bi dee üç mü deniycez..off off... hangi üçü peki:))
merhaba kızlar.bende gizli gizli takip edenlerdendim ama artık dayanamayıp üye oldum. destek almak istiyorum sizlerden. bana da yardımcı olsun. aslında ilk evlendiğim zamanlar daha cesaretliydim gittikçe umudum azalıyor. parmak egzersizi öneriyorsunuz ben tek parmakla dar olan yere kadar gelip zara zarar verir düşüncesiyle bırakıyorum. artık stresten üzüntüden bütün vücudum ağrıyor bu yükü daha fazla taşımak istemiyorum...(((
3 e gerek olmadığını söyleyen arkadaşlarımızda var. ama benim 2 bile çok acıyor demek daha esnememiş p... de zorlanmamamk için 3 ü de yapmak faydalı olabirir ???? işaret-orta-yüzük denedim ben
3 e gerek olmadığını söyleyen arkadaşlarımızda var. ama benim 2 bile çok acıyor demek daha esnememiş p... de zorlanmamamk için 3 ü de yapmak faydalı olabirir ???? işaret-orta-yüzük denedim ben
merhaba kızlar.bende gizli gizli takip edenlerdendim ama artık dayanamayıp üye oldum. destek almak istiyorum sizlerden. bana da yardımcı olsun. aslında ilk evlendiğim zamanlar daha cesaretliydim gittikçe umudum azalıyor. parmak egzersizi öneriyorsunuz ben tek parmakla dar olan yere kadar gelip zara zarar verir düşüncesiyle bırakıyorum. artık stresten üzüntüden bütün vücudum ağrıyor bu yükü daha fazla taşımak istemiyorum...(((
evet o yendi hatta ilk aydan hamile kalmis belki beraberdri bebislrrinizin haftalari:) darisi bize ins petty de istiyor ben deshimarik hamile mi en son bıraktıgımda daha yenmemişti ya
Hosgeldin bende seningibi. Gizli takipciydim bak uye oldum 2 parmagida gectim burda cok yardimci olanlar var gercekten insallah sende atlatirsin
selam kızlar ne haber:) artık bende kararlıyım bu ay bu iş bitecek tabi tek başıma değil hep beraber inşallah bi çok arkadaşımız bu ay kurtulur....bugün eşim gece 11 e kadar yok....bende ev illerimi halledip hemen kendime bir aparat hazırlıycaam en baştan yeniden sıfırdan başlıycam...hareket zamanı beklemekle olmuyo:))) kendiliğindn olacak değil...
sana kesinlikle katılıyorum. tembellik yapa yapa erteleye erteleye zaman akıııııııııııp geçti. aparatı neyle yapmayı düşünüyorsun?:26:
evet canım ertelemek en büyük hastalık..aparat konusunda henüz bilmiyorum boru gibi bişi bulcam artık ben daha önce havuçla yapmıltım sararak biliyomusun şimdi bilemedim...mum olabilir belki