- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #173.761
ningh merhaba. bende vajiyi yeneli yaklaşık 1 ay falan oldu. bende senin gibi düşünüyordum çok canım yanacak yapamıycam vs vs. her şey normal giderken tam deneme esnasında bir anda kasılırdım canım yanacak diye ve eşimii hep iterdim. sonra bir gün aklım herşey doğaçlama gelişti tabiri caizse. bir anda deneyeceğim dedim ve üst pozisyona geçtim p. yi kendim yerleştirdim ve yavaşça üzerine oturdum bir ara yine olmayacak yapamayacak gibi oldum ama eşimin desteği ile pes etmedim takıldığım yerde ıkındım nefesimi kontrol etmeye çalıştım. hoooppppp bir baktıkkiii olmuşşşş :))))) aci cektimmi ? canım yandımı ???? hayırrrrr acı yokkk hafif saniyelik bir sızı hep buu.. korkulcak hiç bir şey yok başara bilirsiniz yeterkii bilinç altınızdki o canım cok yanacak sinyalini kaldırın.. hadii kızlarr güzell haberlerinizii okumak istiyorummm en kısa süredee. :))
sevgilerr..
çok teşekkür ederim desteğin için .... bugun yıne denedım bayag gırıyor ama doktor esnek değilsın dıyor neden kanamıyor anlamadım.nırde cok canım yanıyor hiç zevkte almıyorum ...inşallah bı olsa hemen yazcam buraya