bende kurtulmak istiyorum bu dertten ama yapamiyorum hamile oldugunu yazmissinmin ilk gününden beri aynı problemi yaşıyorum çok fazla kasılıyorum ilişkiye giremiyoruz eşim anlayışlı ama doktora gitme konusunda pek taraftar değil
2 ay önce bende vajınusmusun üstesinden gelmek adlı kitabı aldım kendi kendime dedim okuyacam uygulayacam tam okumaya başlamıstım şubat ayında hamile oldugumu ögrendim eşim duyunca şok oldu tabi:) inanamadı
1 ay boyunca mide bulantıları tansiyon düşmeleri çektim 9 .haftanın başında kontrole gittim bebeğin ölmüş dedi doktor
tam bir hayal kırıklıgı yaşadım inanamadım başka doktorlara gittim evet ölmüş dediler 8 gün önce yani geçen hafta perşembe günü kürtaj oldum.İlişkiye giremeden hamile kaldım,okadar bulantı kusma çektim,hemşireler kürtajdan önce genital bölgeden ilaç koymak isttediler koyamadılar tabi:teytey: o an aklımdan nhiç gitmiyor zaten kürtaj olma üzüntüsü var bide o eklendi üstüne bütün her tarafım kasıldı, kürtaj oldum tabiki kürtajda kızlık zarımda gitti,psikolojik olarak zorlu günler geçirdim dün kontrle gittim doktora doktor kendi başınıza çözemezsiniz psikologa gitmen lazım dedi eşini ikna et dedi birde botoks var dedi ama biraz masraflı dedi sadece 1 ignesi 500 bulur dedi panrmak egzersizlerini dene dedi
artık buna bir çare bulmak istiyorum tavsiyesi olanlardan yanrdım istiyorum