Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşım aparatını nerden aldın ? hangi siteden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım gönderdi bana almanyadan ücretsiz ... Sanırım türkiyede fiyatı 400 tl burda yazmıştı biri

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Son düzenleme:
günaydın...

benim sorunum daha farklı:KK43: eşimin dokunmasına izin veremiyorum bile. acıbadem hastanesinde psikolog ve psikiyatr tedavisindeyim ama psikiyatr sadece parmak egzersizleri aşamasıyla ilgileniyor zaten onda sorun yok parmak egzersizleri bitti penisle denemelere geçmiştik ama eşim işini kaybedince 3 hafta evde oturunca dengemiz bozuldu. alkol vs başladı 3 hafta sonra iş bulunca alkol bitti o ayrı ama ben unutamıyorum. psikolog 4 seans sonunda bir sorunun yok bir de eşini dinleyim dedi ama bana " eşinin kendini tatmin etmesine izin ver" diyen bir psikologa güven kaybettim. bu mu ya çözüm yolu? neyse...

eşim vucuduma dokundugu an elektrik çarpmışa donuyorum. ne önerirsiniz arkadaşlar, eşim masaj kremime kadar aldı değişik yollardan yaklaşmayı deniyor ama olmuyor. "aklında başkası mı var" sorusunu bile duydum o da haklı şımarıklık yaptığımı düşünüyor ama değil işte.

Canım bir süre sarılın el ele gezin ve vücudunuzu tanıyın alışmaya çalış olumlu düşün

ozum canım Ben günlerce aparat arastirmistim sonra bir arkadaş gondereyim deyince mutluluktan uçtum temizleyip gönderdi bende temizledim uygulamaya başladıktan 2 uygulama sonrası bitti: ))) kimse ertelenmesin iyi bi fırsat kız gönderiyor ışte daha ne istyorsunuz kızlar

ozum canım Ben günlerce aparat arastirmistim sonra bir arkadaş gondereyim deyince mutluluktan uçtum temizleyip gönderdi bende temizledim uygulamaya başladıktan 2 uygulama sonrası bitti: ))) kimse ertelenmesin iyi bi fırsat kız gönderiyor ışte daha ne istyorsunuz kızlar

Ben aparat sayesinde 5 senelik vajinusmustan kurtuldum bu aparatlar sayesinde gönderen Arkadaşımada çok dua ettim... Şimdi bnde durup duruyor gönderim birileri daha yararlansın dedim ..eğer eşinizden bi çekinceniz varsa söylemeyin ben eşime söylemedim eşim benim parmak egzersiziyle yendimi sanıor bu aparatları hiç görmedi görrse sorarr nerden geldi die vajınısmus arkadaşım gönderdi desem kızar nasıl güvendin etttin die.... Neyse demem o ki istwyene gönderebilirim ... Yenen bi başkasına göndersin.. Hijyenik açıdan endişeniz varsaa sirkeli sıcak suda dezenjekte edebilirsiniz...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

kızlar bi konuda yardım istiyorum.. emla kremi okudum bu sitede .. uyuşturuyormuş galiba
kullanıp faydalanabilen varmı.. tam olarak ne işe yarıyo.. bi deneyeyim dedim ama çok pahalıymış.. muadili falan varmıdır acaba.

Çok uyusturuyor anestol kullanabilirsin onun yerine

Cok zor bi durum ya ben'kendime degil esime yasattiklarima uzuluyorum oda kader diyip kabullendi ama benden cok o uzuluyo benden cok o yiprandi siz napiyosunuz egzersiz falan yapiyomusunuz ne zamandan beri bu hastalikla ugrasiyorsunuz

5 buçuk ay çektim canım sen ne zamandır cekiyorsun

slm ozum34 aparatlar ne oluyo gercekten yenebilirmiyim yardimci olurmusun lutfen

Aparatı yapan peniside yapar ki sen iki kere yaşadım diorsun çok kolay halledersin aparatlaaa... Ben 5 sene yaşadım ,bana gönderen vaji arkadaşım ben 2senelik evliyken gene bana gönderim die teklif etmişti kızcağız.. Keşke ozaman tamam gönder deseymişim die çok ahlandım vahlandım...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir forumu takip etmeme rağmen yeni aranıza katılabiliyorum. 10 aylık evliyim ve aynı derdi yaşıyorum. Uzun süre konuyu erteledikten sonra geçen ay doktora gittim öncesinde hiç bir şey yapmamıştım, egzersiz vs. Tam birleşme olacağı zaman kendimi kasıyordum. Dr benimle bir süre konuştuktan sonra muayene ve parmak denemelerine geçti, önce kendisi sonra kendi parmağımla. Açıkçası zorlanmama rağmen biraz rahatlamıştım, o kadarcık ilerlemeyi bile başarı olarak gördüm, fakat eş denemesine bir türlü geçme cesareti gösteremedim. Doktora tekrar gitmedim, bir aydır evde parmak egzersizleri yapıyorum iki parmağı yeni yeni deniyorum. Benim sorum sizce aparat gerçekten gerekli mi? parmakla bu iş çözülebilir mi? bu arada bir de DR. Keçe'nin vajinismusun üstesinden gelmek adlı kitabını aldım yeni başladım okumaya. Yenen arkadaşlar bana neler önerirsiniz? umarım en kısa zamanda hepimiz yener ve başarı öykümüzü buraya yazarız. Herkese teşekkürler

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir forumu takip etmeme rağmen yeni aranıza katılabiliyorum. 10 aylık evliyim ve aynı derdi yaşıyorum. Uzun süre konuyu erteledikten sonra geçen ay doktora gittim öncesinde hiç bir şey yapmamıştım, egzersiz vs. Tam birleşme olacağı zaman kendimi kasıyordum. Dr benimle bir süre konuştuktan sonra muayene ve parmak denemelerine geçti, önce kendisi sonra kendi parmağımla. Açıkçası zorlanmama rağmen biraz rahatlamıştım, o kadarcık ilerlemeyi bile başarı olarak gördüm, fakat eş denemesine bir türlü geçme cesareti gösteremedim. Doktora tekrar gitmedim, bir aydır evde parmak egzersizleri yapıyorum iki parmağı yeni yeni deniyorum. Benim sorum sizce aparat gerçekten gerekli mi? parmakla bu iş çözülebilir mi? bu arada bir de DR. Keçe'nin vajinismusun üstesinden gelmek adlı kitabını aldım yeni başladım okumaya. Yenen arkadaşlar bana neler önerirsiniz? umarım en kısa zamanda hepimiz yener ve başarı öykümüzü buraya yazarız. Herkese teşekkürler

Aparat illa gerekli değildir tabikide parmaklada yenilebilir ve sen bayağı yol katetmişsin... Sakın pes etme üstüne git çok sürmeden halledersin yenersin..

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Aparat illa gerekli değildir tabikide parmaklada yenilebilir ve sen bayağı yol katetmişsin... Sakın pes etme üstüne git çok sürmeden halledersin yenersin..

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

çok teşekkür ederim

Ben aparat sayesinde 5 senelik vajinusmustan kurtuldum bu aparatlar sayesinde gönderen Arkadaşımada çok dua ettim... Şimdi bnde durup duruyor gönderim birileri daha yararlansın dedim ..eğer eşinizden bi çekinceniz varsa söylemeyin ben eşime söylemedim eşim benim parmak egzersiziyle yendimi sanıor bu aparatları hiç görmedi görrse sorarr nerden geldi die vajınısmus arkadaşım gönderdi desem kızar nasıl güvendin etttin die.... Neyse demem o ki istwyene gönderebilirim ... Yenen bi başkasına göndersin.. Hijyenik açıdan endişeniz varsaa sirkeli sıcak suda dezenjekte edebilirsiniz...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Eğer başkasına göndermediysen bana gönderebilir misin canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eğer başkasına göndermediysen bana gönderebilir misin canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hülyacım kimseden ses çıkmadı sana gönderebilirim bacım... Rabbim kimseyi bu derde düşürmesin yaşamayan asla ve aslaaa bilemezzz, insanlar halimize gülüor ben sülalemdekiler 5 sne sonra yaptım desem benle ne dalga geçerler tahmin edebiliyorum... Hülyacım sana gönderim burda kim ister die bekliorum sana gönderim Allahın izniyle yendiğin zaman sende aynı benim gibi burdan birine gönderirsin...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

İki gündür ücretsiz gönderecem die kndimi yırtıom burda kimsenin umrunda değil... Sanırım bi güvensizlik var normaldir hak veirrim.. Bende zamanında aynı şeyi yaptım...
Nasıl gönderecem kargoyla adrese teslim tabiki...
Hülya ya gönderecem dedim bi kere eğer hülyadan ses çıkmazsa krıkkalp sana göndrririm... Olmadı ben hülyaya vajine de sana gönderir oda göndermek istiyor

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

X