Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arnavutkoyde bi iki doktora gttim 4piskologa gittim 3kere hocaya gittim evde egzersizler yaptim nisantasinda süleyman engin akhan diye bi doktora gttim simdi ise son umudumuz olan bakirkoyde bi hastaneye gidicez 30mayisa verdiler randevuyu korku var bende cok korkuyorum sadece iki kere beraber olduk esimle dahada yapamiyorum

Benim kadar doktora gidip benim kadar her yolu deneyen olmamıştır sanırım
Haydar dümen reçetesimi dersiniz. Anestol kremler, uyuşturucu spreyler , haplar , hocalar vs vs ... Heleki en büyük hatam eve anestezici çağırıp kendimi bayıttırmaktıı... Oda olmadı boşa paralar gitti... Bu işin tek çözümü ya parmak egzersizi yapacaksınız ya cisimlerle aparatlarla egzersiz yapacaksınız.. Yada penisle yavaş yavaş egsersiz yaparak deniyerek başaracaksınız... Boşuna ona buna para harcamayın zaman kaybetmeyin benim 5 senem gitti .. Boşu boşunaaa .. Parmak egzersizi yaptım başardımda serçe parmağımı aldım sanki başarmışcasına sevindim sonra iki parmak sonra penis denemesi yaptım penis ucunda hamile kaldım bir daha hiç yapmadık doğum sonrası kaynanalar oldu vs gene hiç yapmadık ve ben vajinusmusa kaldım yerdn devam ettim sonra arkadaşım bana aparat gönderdi ve bu sayede 1 hafta içindee vajinusmustan tamamen kurtuldm çok şükür .. Bak 11 ay diorsun ben o kabusu 5 sene yaşadım ki çocuk öncesi bunalıma girmiştim çok şükür çocuk oldu binevi sıkıntılardan çocuğun olmuyormu söylentilerinden kurtuldum çocuğum 2,5 yasındayken vajiyi tamamen yendim... Demem o ki bi mucize beklemeyin benim gibi ....gerçekten mücadele edin vakit kaybetmeyin egzersizler yapın vajinayı esnetin ilişkiyee hazırlayın bumuymuş diyeceksiniz ben çok dedim olan 5 seneme oldu...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

gittiğin doktorlar egzersiz verdimi bana biraz bahsedermisin.yani gittinde yarım mı bıraktın yoksa başka bişey mi.rahat konuşamıyosan özel msj atabilirsin

kızlar faceden ekleyebilirsiniz mutlu güzel gelinlikli fotoğraf olan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vajine özeline bakarmısın

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Psikiyatrist devlette canım para ödemiyorum parmak egzersizlerini yaptım herşeyi yaptım hattadoktor artık ilişkiyi deneyin dedi ama yok olmuyor girişte sanki yırtılıyormuş gibi canım yanıyor

Sizdemi bu sorunu yasiyorsunuz bu hastaliga ragmen hamile kalanlar varmis nasil oluyo bilginiz varmi

ewt bende yaşıyorum.sanırım o hamile kalanlaar penisin ucunu azda olsa alıyolar,zaten küçük bi miktar sperm gitse içeri hamile olma riskin var.bazılarıda doğumdan sonra bu hastalığa yakalanıyo

Arkadaşlar vajinusmusu yenmek için alkol kullanan varmı eşim bana alkol al rahatlarsın bide öyle deneyelim dedi sizce işe yararmı ? ben 6 cm falan almıştım kanamam da oldu ama şimdi hiç deneyemiyorum

Cok zor bi durum ya ben'kendime degil esime yasattiklarima uzuluyorum oda kader diyip kabullendi ama benden cok o uzuluyo benden cok o yiprandi siz napiyosunuz egzersiz falan yapiyomusunuz ne zamandan beri bu hastalikla ugrasiyorsunuz

Cok zor bi durum ya ben'kendime degil esime yasattiklarima uzuluyorum oda kader diyip kabullendi ama benden cok o uzuluyo benden cok o yiprandi siz napiyosunuz egzersiz falan yapiyomusunuz ne zamandan beri bu hastalikla ugrasiyorsunuz

ben 3 yıla yakındır uğraşıyorum.bu siteyede yaklaşık 2 yıldır üyeyim.burda söylenenlerin hepsini yaptım baya ilerledim ama başaramadım.yani anlayacağın bi psikiyariden yardım almak şart.o seni yavaş yavaş ilerletiyor bu yüzden korkmuyosun.ve bu bi ödev olduğu içiin erteleyemiyosun bi düzenin oluyo.biliyosunki vajinusmus korku ve erteleme hastalığı.ben şu an 16.seanstayım ve eş denemesi ödevimiz.haftada bir gidiyorum.

Rabbim yardimcin olsun ins sende bende tum bu sorunu yasayan kardeslerim atlatir 16 seansa gelmisin ilerleme varmi

Rabbim yardimcin olsun ins sende bende tum bu sorunu yasayan kardeslerim atlatir 16 seansa gelmisin ilerleme varmi
arkadaslar illa odevi doktordan almanıza gerek yok.burda birlikte de bunu basarabiliriz su an yeni üye olup yenmeye calisan bi kac kisi var onlarla birlikte başlayıp asama asama ilerleyebiliriz odevi ben size verip kontrolunu yapabilirim inananin hocaya ilaca doktora gerek yok bu kendi basiniza yenebileceginiz psikolojik bir olay ben 6.gunumde yendim cok şükür.
Sirri neydo peki ISTEMEK...AZIM...SABIR

Ben bu sitedeki fikirler sayesinde yendigim ici .seve seve bu ise gonulluyim ve isteyen herkese yardimci olmak isterim. Her turlu asamada sorabilirsiniz ama ne olur isteyin ve harekete gecin.bu forumda vajinusmusu yenenlerin basari hikayeleri var ayri bir başlıkta ordaki 50 -60sayfayi hatmettim 6 gun boyunca okuyup motive ettim kendimi

var tabi.önce 2 hafta sohbet ettik doktorla.sonraki haftada sırasıyla
-sadece sarılarak uyuma.
-sadece cinsel organa dokunma.
-tek parmak
-iki parmak
-iki parmağı içinde kımıldatma.
-eş tek parmak
-eş iki parmak.
-eş iki parmak kımıldatma.
-penis ucunu sadece sokma,,,,,,ben bu aşamaya geçtim
-penisi tam alma
NOT:KEGEL EGZERSİZİDE GÜNDE BİR KAÇ KEZ YAP DİYO.ORTALAMA 50-100 FALAN

Arkadaşlar ben işaret parmağını sonuna kadar alabiliyorum bebe yağıyla ama iki parmak alamıyorum. Denedim bi kaç kere girmiyo gibi. Bi de tek parmağım kızlık zarından içeri giriyo ama iki parmakla kanama olsun istemiyorum. Belki duygusal düşünüyorum ama onu eşimle yaşamak istiyorum. Eşimle biraz denemiştik baya oldu gibi hatta Dr gittim zarın zedelenmiş dedi. Tam olacakkrn ben durdurdum. Tekrar denicez eşimle. Çok zor bi durum Allah herkese yardım etsin bana da dua edin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…