-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #173.561
Arnavutkoyde bi iki doktora gttim 4piskologa gittim 3kere hocaya gittim evde egzersizler yaptim nisantasinda süleyman engin akhan diye bi doktora gttim simdi ise son umudumuz olan bakirkoyde bi hastaneye gidicez 30mayisa verdiler randevuyu korku var bende cok korkuyorum sadece iki kere beraber olduk esimle dahada yapamiyorum
kızlar faceden ekleyebilirsiniz mutlu güzel gelinlikli fotoğraf olan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ozelden nasil msj atabilirim yeni uye oldugumdan yapamadim
ıkınmakla beraber zeytinyağ denemesi yaptınız mı peki, ben herşeyi denedim en son egzersiz kalmıştı zaten ama bu denemeyi yaptığım gün kurtuldum, ilk denemede yerini bulamayabiliyorsunuz ama pes etmeyip çabalamak önemli olan, bende pes ettiğim gün eşim ısrar etmeseydi devam etmeyecek belki o gün öylece kalacaktım, kimbilir daha ne kadar süre sürüp gidecekti.
ıkınma tek başına yeterli değil tabi birkaç şeye dikkat etmek lazım, psikolok özel değilse devletse gidin ama özelse eğer ben size yardımcı olmaya çalışıym eğer hala olmuyor derseniz gidin. o kadar para dökmenizi istemiyorum yazık inanın yapabileceğiniz birşey, imkansız diyenler yaptı şimdiye kadar.tamam dr lar başımızın tacı gerektiğinde de gidin ama önce yardımcı olmamıza izin verin olmazsa gidin derim ben.
canım ıkınırken açılmaması imkansız doğum yaparken bile ıkın diyorlar jinekolojik muayene oldunuz mu acaba?
Sizdemi bu sorunu yasiyorsunuz bu hastaliga ragmen hamile kalanlar varmis nasil oluyo bilginiz varmi
Cok zor bi durum ya ben'kendime degil esime yasattiklarima uzuluyorum oda kader diyip kabullendi ama benden cok o uzuluyo benden cok o yiprandi siz napiyosunuz egzersiz falan yapiyomusunuz ne zamandan beri bu hastalikla ugrasiyorsunuz
arkadaslar illa odevi doktordan almanıza gerek yok.burda birlikte de bunu basarabiliriz su an yeni üye olup yenmeye calisan bi kac kisi var onlarla birlikte başlayıp asama asama ilerleyebiliriz odevi ben size verip kontrolunu yapabilirim inananin hocaya ilaca doktora gerek yok bu kendi basiniza yenebileceginiz psikolojik bir olay ben 6.gunumde yendim cok şükür.Rabbim yardimcin olsun ins sende bende tum bu sorunu yasayan kardeslerim atlatir 16 seansa gelmisin ilerleme varmi
Rabbim yardimcin olsun ins sende bende tum bu sorunu yasayan kardeslerim atlatir 16 seansa gelmisin ilerleme varmi