- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #173.301
arkadaşım ben az önce bismillah diyip kollarımı sıvadım ilk parmak ve kulak çöpü egzesisine zeytinyağ ile başladım (10dk yapabildim). umarım olumlu sonuç alırım evet içimde korku var ama yazılanlardan dolayı gaza geldim bu iş ya bitecek ya bitecek ömür boyu kafamı buna yoramam ve ben bunu başarabilirim herşey kafada bitiyor bence..nese25 arkadaşım sende yapabilirsin kendini yapamam diye odaklama 1inde olmazsa 2de,2de olmazsa 3,4,5,6 dene..ilaçmış,doktormuş,o aletlerdenmiş bence boş..herşey ilk önce sihirli parmaklarımızda..HAYDI ARKADAŞLARIM BİR CESARET GELSİN HEPİMİZE VE İLK ÖNCE KAFAMIZDA BUNU DA BAŞARABİLRİZ DİYEREK BAŞLAYALIM..2 gündür zamanımı burda geçiriyorum valla ev işiymiş yemekmiş umrum değil..yeter ki sonuç güzel olsun çünkü cinsellikde başarısızlık herşeyde sorun olabiliyor onu anladım
NESE25 hadi arkadaşım sende ilk adımı at bizim neyimiz eksik yada fazla ))
her seferinde aynı gazla gidiyrm ama o ana gelince hep hüsran ya canım şu parmak sokma alet sokma o kadar ürkütüyo ki beni anlatamam.benim en büyük sorunum bacaklarımın kasılması açamıyorum lanet olsun ki.eşimde bana kıyamıyo başkası olsa bağlar bacaklarını yapardı.çünkü ilk ewlendğmz gece ben eşimi ittim ağlama krizleri falan derken eşim kalktı gitti üstümden.benmde gururuma dokundu tabi gittim çağrdm sıktm dişimi oldu.k.zlığm bozuldu.ama sonrasında bacaklarımı kastm bacaklarımı açtm vajinada kasılma oldu öle öle 1.5 yıl geçti işte.oraya dokunamyrm bile içim bi tuhaf oluyo nasıl yapcm bilmyrm