arkadaşlar hepinize merhaba ; bu siteye yeni üye oldum. yaşım 30...ben 2.5 yıldır evliyim.ilişkimiz tam anlamıyla olamıyor ve ben kendi teşhisimi kendim koydum en sonunda.2 tane doktora gittim.evlendim ilk gece ilişkiye giremedim taaaaa kiiiiii 10 ay sonra farklı bir pozisyon ile öleceğimi hissederek bir çay bardağından yarısından az kan gitti fakat içimde şüphe kaldı netten araştırmam sonucu özel bir doktora gittim kadın muayene sırasında zarımın durduğunu söyledi şok oldum.nasıl yani dedim; zarda yırtılma olmadığını dar olduğunu söyledi.bununla yetinmeyip tekrar başka özel bir doktora gittim. Oradaki doktorda; zarın saatin 12 yönünde yırtıldığını ve (o gün akan kandan dolayı herhalde acısı bilinçaltıma yerleşti) tam ilişki yaşayamadığım için vajinismus olduğumu söyledi ve bana parmak hareketi yapmamı söyledi ben tabi korkudan halen yapmadım yaklaşık da 6 ay oldu doktora gideli...ben bütün bu konuların kendimde psikolojik olduğunu düşünüyorum şöyle ki evlendim evleneli eşimle ailesi yüzünden zaman zaman tartışmalarımız oluyor.tabi bu tartışmaların yanında yatak ilişkimizin de yolunda gitmemesi de büyük bir sorun ve ben bundan çokkkkk sıkıldım
(( lütfen bana da yenmem için yardımcı olur musunuz
(( kendime en son artık burada çözüm bulmaya çalışmak istedim. vajinismus'u yenen kişilerden şevk geldi.ne önerirsiniz?
Not: netten araştırmam sonucu "EMLA" diye bir krem aldım genital bölge çevresine sürüldüğünde uyuşturucu etkisi varmış fakat onu da kullanmadım.ona gerek kalmasın istiyorum
((
umarım bende sizler gibi yenerim ve burada sizlerle paylaşırım
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((