- 28 Ocak 2014
- 465
- 6
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #172.901
bazen aparatı yagszda alabiliyorum ama ilk girişte beni yorluyor malesef ama ugraşınca giriyor şükür.haftaya eşim gelecek 2gece kalıp gdeck inşallah artık olur :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baska bir sebepten degik antibiyotik kullanimindan olmus dogal yollarla gecmez mi ki???Korkunun ecele faydasi yok doktora gitmem en sagliklisi, korkulacak biseyin yok , git gellere alistiysan basarmissin mutluluklar gerisi kolay artik, keyfini cikar cnm
kitlenme ne ya :) canım zaten sönüyor gidiyor neye kitlencek bence böyle saçma sapan seyleri kimseden dinleme :)
Baska bir sebepten degik antibiyotik kullanimindan olmus dogal yollarla gecmez mi ki???
Bi de yanmadan dolayi iliskiye giremiyorum gitgellere de daha yeni alismistim ara verince tekrar acemilik yasar miyim ki((
Aaas tembellik yok odev yapmak istemeyn ogrenci bahaneleri gibi :) evet ben de 6 gunluk duzenli egzersizin ardindan yenmistim bak duzenli devam edersen cok gecmeden kurtulabilirsin bence shimarik
bazen aparatı yagszda alabiliyorum ama ilk girişte beni yorluyor malesef ama ugraşınca giriyor şükür.haftaya eşim gelecek 2gece kalıp gdeck inşallah artık olur :-(
İlk girişte yorar kyganlastirici sivil gelmiyor çünkü, ugrasir hissederek odaklanarak yaparsan rahatlarsin. Biraz daha yagli dene derim tatlim kendinden emin oldukça yagsiz devam et
bnde üstte deniyorum zaten hep ben alttayken korkuyorum inş aşıcam ya allahın izniyle allah hepimize yardım etsin
Ben bundan önce bi kez anestol kullanmistim yanma oldu uyusturmadi hic. Bunun zarari olmaz mi vajinaya
Kizlaaaaaarrr demiştim ya tam yumurtlama doneminde kanal tedavisi icin antibiyotik almaya basladim diye .neyse o yüzden yumurtlama donemini es geçtik ama iyi de oldu gibi git gellere iyice alismistim son denemelerim cok rahatti ama simdi da basima ne geldi vajinal akintim var cok ve hafif sari kasinti ve yanna hissi de var internetten arastirdim Antibiyotik kullanimina bagli genelde oluyormus onu okuyunca rahatladim ama doktora gitmeden kendi kendine gecer mi ki ya da annem hep diyordu yogurt ye ilacin zehrini atsin diye sizce faydasi olur mu basina gelen var mi ya da duydunuz mu
Yani 2 gundur akinti ve yanmayi fark ettim cok degil yanmam hafif yogurt vucuttaki mikrobu atarmis kac gunde gecmisti senin? en azindan biraz beklesem de ondan sonra geçmese gitsemDaha önce benim geçmişti ama yanmam yoktu, ne zamandan beri var ve nezamandir yanma var Cnm? Acemilik niye yasayasin ki arada egzersiz yaparsin alis bence ama sunu bil, bu isi asla görev görme !! İçinden gelerek yasa cnm
Ben de antibiyotikten sonra basladi o kasinma ve akinti krem gibu rengi ama peceteye silince sari gibi sen de de mi var ben de antibiyotige bagli mantar olusabiliyormus oyle bisey sanmistim senin peki iliski esnasinda yanman oluyor mu akintidan sebeplicanım bende yumurtalık iltıhabı olmustu antıbıyotık kullandım gectı..fakat ilşkiye gırdıgımden beri bende de koyu sarı ve turuncu renkte akıntı oluyo.bende bugun soracaktım ki sizde de varmı die
Ben de antibiyotikten sonra basladi o kasinma ve akinti krem gibu rengi ama peceteye silince sari gibi sen de de mi var ben de antibiyotige bagli mantar olusabiliyormus oyle bisey sanmistim senin peki iliski esnasinda yanman oluyor mu akintidan sebepli
yanmam olyo ilişkide sızlama da oluyo bazen sonra bı bakyorum akıntım beyaz değil koyu sarı yada turuncu gibi
Evet petty normal bisey degil doktora mi gorunsen ki ? Gecmezse tabi ben antibiyotigim Bitince bekleyecegim gitmesse gozukeyim diyorumyanmam olyo ilişkide sızlama da oluyo bazen sonra bı bakyorum akıntım beyaz değil koyu sarı yada turuncu gibi
Kızlar bu aparatları nerden alıyrsnz ve kaç para.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Akıntı rengi sarı turuncu gibiyse aksatma bi kadın doğuma git enfeksiyon olabilir .sağlıklı akıntı rengi şefaf olmalı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.