- 20 Mart 2014
- 2.277
- 1.671
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #172.941
vajinismus problemi yaşayıp atlatan arkdaslar fikirlerinizi belirtirmisiniz siz nasıl atlattınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sımdı reglımde yenı bıttı ondanda kaynaklı olabılır dıe dusundum..nerdeyse yenı bitirdim antibiyotıgı 2 kutu üst üste kullandım artık kullanmak istemıyorum
kızlarr ilişki sırasındaa bayılmaa yaşayan varmıı nolurr bana yardımm edin bişe söyleyin neden olur:/
Aslında altdan fitil verilmesi daha etkilidir die biliyrm.bnde çk evham yapıyorm şu parmak mum egsersizlerden mikrop kaparız filan die tedirgin oluyrm Allah korusun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar ben hala yapamadım çok üzgünüm galiba hep böyle kalıcam
arkadaşlar ben hala yapamadım çok üzgünüm galiba hep böyle kalıcam
peki yırtılsa ben onu sızısını hissetmez miyim?
Kkaderim nerelerde acaba ? O burda olsa daha da aydinlatirdi ama ben yanlis bilmiyorsam ZAR DEDIGIMIZ sey vajinayi tamamen kapatan pıt diye delinen ve sonrasinda kanayan birsey degil ki vajinanin agzinda bulunan agzini cevreleyen aslinda ortasi delik biryer ve biz parmak egzersizleri ile orayi esnettigimizden o zar da bi aşınma olmuyor ve kan gelmiyor zaten internette okumustum bayanlarin aslinda % 47 sinde mi ne kanama olmazmis.kanama olmasinin sebebi bayanin kendini kasmasindan ötürü o ortasi delik olan ve vajina agzini saran zarin asinmasi ve yirtilmasi.benim de kanamam olmadi ve o zar esnediginden dolayi kenarlara dogru açıldı bence
vajinismus problemi yaşayıp atlatan arkdaslar fikirlerinizi belirtirmisiniz siz nasıl atlattınız
Canimm hic oyle karamsarlik yapma guzel dusun guzel olsun bnde 8ay cektim psikilojm bozldu iyice cikar yol bulamiyodum ama 3 gn once basardm cok sukur emla krem sayesnde sende yaparsn eminimm ama once kafndan su olumsz dusunceleri at
nasılsın petty nasil gidiyor alistin mi artik .ben alismaya basladim cok şükür ins su akintim da gecerkesinlikle öle zarın etrafında beslenmesi için kılcak damarlar var ve cok küçük içnde kan dolaşımı yok bile denebilir cünkü bir yere baglı değil bunu bana doktor demişti..acıldıgında bu yuzden kanamayabılır..kanayanların cogunluguda kendılerını kastıkları için oluyo bız egzersızle kasmamayı öğrenıyoruz ve kanamıyo
hep böle kalmıcaksın tabiki yapacaksın bizde senin gibiydik ve aynısını diyoduk ama bak başardık sende yapabilirsin..nerde takıldın ne olduki yapamadın?
emla krem bendede var tam olarak ne kadar kullandın
nasılsın petty nasil gidiyor alistin mi artik .ben alismaya basladim cok şükür ins su akintim da gecer
ilk başta acı falan olmadı ama sonra sanki bi duvar var orda olmuyo olmuyo
sana öncelikle sunu sölüyüm ki vajinismus değilsin..eger vajinismus olsan eşinle cinsel ilişkini bastan reddeder ve hiç ilişkiye giremezdin..senin yaşadıgın doktor kaynaklı bişey onun sana yaptıgı muayene şekliyle ilgili..şunu düşün yanan bi sobaya ellediğimizde elimiz yanar ve ikinci kez soba gördüğümüzde bunu yapmak istemeyiz cünkü gene elimiz yanacaktır ve acı cekicez..sende doktorunun sana tekrar acı cektırcegını düşündün ve kendini korumaya aldın..doktorun sana kızması söz konusu olamaz sen hastasın o doktor senın hakların var onunda oldugu kadar..bunu her defasında yaşayacaksan işe doktorunu değiştirmekle başla derim