- 14 Şubat 2014
- 1.600
- 116
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #172.841
merhaba arkadaşlar,
ben yaklaşık 1 yıldır sizleri sessizce ama dkkatlıce takip eden bir üyeyim. yaklaşık 1 yıldır korkularımla savaşıyordum. her söylenileni takip edip uygulamaya çalıştım ama başarılı olamadım daha doğrusu bir türlü cesaret edemiyordum taki dün akşama kadar. o kadar karamsardımkii doktora gidip tedavi de olsam başaramayacağıma şartlandırmıştım kendimi. dün akşam bu illetten kurtuldum krem yağ vs vs. hiç bir şey kullanmadan.
anlatmaya çalışayım; eşimle ön sevişmeyi olabildiğince uzun tuttuk sonra kkderimin paylaştığı yöntem ile kontrol bende olsun die üst pozisyonda denemek istedim. p.. yi kendim yerleştırdım ve yavaşça üzerine oturmaya çalıştım iilk başta olmayacak gibi oldu ama pes etmedim Kkderimin yazdıkları aklıma geldii hep pes etmek yok dedim nefes alıp verişlerimi kontrol etmeye başladım takıldığım yerde derin nefes alıp verdim ıkınarak nefes alıp verme işlemini yaptım. sonra bir baktıkki olmuş inanamadımm eşime sordumm oldumu dedimm ewet diyince mutluluktan ne yapacağımı bilemedim. sonra ben alta geçtim eşim üste normalde bu pozisyonda mümkün değildiki ben bacaklarımı açayım ama gördümya olmuştuya artık korku yerinee seviç sarmıştı beni. tekrar alt pozisyonda deme yapacaktık yine p ... yi kendim yerleştırdım ve eşim yavaşça ilerledi inanın banaa kızlar hiççç canım yanmadı hafif bi sızlanma ve baskı oluyor elbette ama dayanılmayacak bir sızlanma değil tarifsiz basıt bir sızlanma.. oyle kan revanlık bir durumda söz konusu deil peçeteyle sildim herşey olup bitikten sonra bir kaç damla birşeydi gelen ;:)))))
sevgili kkderim sana gerçekten çok teşekkür ediyorum arkadaşım.. pes etme noktasna geldiğimde senin iletilerin hep aklıma geldii vee devamm ettim pes etmiycem dedim.
sonuç : çok mutluyummmmm darısııı başınızaa arkadaşlarrrr sakın pes etmeyinnn
sevgiler..
gözün aydın canım tebrikler