- 14 Şubat 2014
- 1.600
- 116
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #172.101
Olmuyoooo (((
olur canım olur hızlı ilerleme yavas yavas olcak böle yaparsan bastan kaybedersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmuyoooo (((
Tatlım bence çoktan geçmeliydin eş denemesine
tanımazmıyım canım..benim profilde de sorun cıktıda ben şifre değiştirme olayıyla hallettım....mumla vajinanda iyice genişleme olmustur ve tabi beynin bu druma alıştı artık..senden güzel haberler bekliyorum inş..ilkınde olmayabilir hiç moralini bozma ama mutlaka tekrar dene..bi deneyıpte tamam olmadı dıyıp bırakma üstüne git
Bence de artik baslayin yeterince ilerledin. Hem esinle de hemen tamamen yapman sart degil. Egzersiz gibi baslarsin esinle sonra tamamen yaparsin.
canım çok çıkarma çok da sonuna kadar girdirmeyin ilk alışma evresinde.tamam canım yapsada ben kasılyorum acıyo cıkar gibi yaptıgında
arkadaşım burda 12 yıl bu sorunu yaşayanlar oldu, ertelemesek kısa sürede aşabileceğimiz bir sorunken erteleyip sadece olmasını beklediğimizde korku üstüne korku ekleyip, kolay işimizi imkansızlaştırıyoruz aslında.bendede aynı sorun var tam 5 yıl oldu kurtulmak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum eşim çok umutsuz :-(
ummut tatlım sadece şifre değişikliğiyle hallolabiliyormuş galiba, herkesin profilinde sorun oluşmuş.iyi gidiyorsun tatlım hatta arada eş denemeside yapmalısın ama mumdaki kararlılığın gibi olsun ve hatta eşinin de cesarete ihtiyacı var o yüzden sadece sen değil egzersize mümkünse da destek olsun, bir kere görse tamam ya oluyor der, zeytinyağ ile parmağını girdirsin hem oda yönü öğrenmiş olur.kaderim ben ummutt... benim ummutt adlı profilimde sorun çıktı.. yeni profil aldım.. artık bunu kullanıortumm... tatlım ben hala aynı yerdeyim... bakkal mumunu deniorummm
lütfen ne durumda olduğunu yaz arkadaşım, hepimizin olmuyord bir zamanlar.egzersiz imkansız diyenler şimdi 13 cm aparaqtlardan korkmadan bahsediyor.Olmuyoooo (((
anestol bazılarında işe yarıyor bazıları sevmiyor, anestol uyuşturma maksatlı kullanılıyor ya bende mesela o yanma acıma hissi rahatsız edici oldu, hatta eşimde kullanma benide olumsuz etkiledi uyuşukluk yaptı dedi, belki ben etkisi geçer diye korkup hemen deneme çalıştım uyuşmasını beklemedim belki yeterince, bir kere dene beğenmezsen kullanma arkadaşım, mesela egzersizde dene 1 kere orda hissedersin işe yarayıp yaramadığını.Anestol deneyen var mi
ummut tatlım sadece şifre değişikliğiyle hallolabiliyormuş galiba, herkesin profilinde sorun oluşmuş.iyi gidiyorsun tatlım hatta arada eş denemeside yapmalısın ama mumdaki kararlılığın gibi olsun ve hatta eşinin de cesarete ihtiyacı var o yüzden sadece sen değil egzersize mümkünse da destek olsun, bir kere görse tamam ya oluyor der, zeytinyağ ile parmağını girdirsin hem oda yönü öğrenmiş olur.
Onu ben de demistim zaten p.. mumdan daha kolay :)
İyi yapiyosun canim. Ben olacagina inaniyorum. Bu aksam bir dene bakalim. Yarin insallah fuzel haberlerini aliriz.
evet cnm beynime iyice oturttum artık olacağını.. bugün büyük gün tatlım... umarım yaparım ya... ama bilio musun dün akşam eşim parmağını soktu.. ben egzersiz yapıodum parmağını dene dedim ve oldu...
canım çok çıkarma çok da sonuna kadar girdirmeyin ilk alışma evresinde.
kaderim ben ummutt... benim ummutt adlı profilimde sorun çıktı.. yeni profil aldım.. artık bunu kullanıortumm... tatlım ben hala aynı yerdeyim... bakkal mumunu deniorummm