- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #172.081
bilmiyorum ki canım inşallah.düzeltilirmi peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum ki canım inşallah.düzeltilirmi peki
arkadaşım ağlamak üzülmek yok, lütfen senin için ne yapabileceğimizi söyle, sorularını sor, egzersize başla yada ilk önce
İkimizinde gozuaydin olsun canimmmmm ☺️☺️😘😍
canım alışırsın yüklenme kendine, bak o gelgit anında girşi sağladın ya eşine söyle uyaracak etkileyecek şeyler yapsın o zaman rahat gelgit yaparsın.
darısı bebiş haberlerine
Kuzuuummm insalllaaahhhh agzindan bal damliyoorr ☺️☺️☺️
çok sevindim eğer egzersizlere başlayıp uygularsanız bu iş bitmiş demektir..ben de kısa süre yaşadım bu durumu ......öselden isteyen arkadaşlarıma neler yaptıklarımı anlatabilirm..bu arada anestol çok az tesirli bi ilaç................yerel anestesik yani...emla krem alın ve bi fındık tanesi kadar içine sıkın arkadaşlar ve bi hafta mühlet verin kendiize her gün azar azar deneyin...........haa çok kötü durumda olanlar isee ilk öncee eşinizle aranızdaki sıcak teması kesmeyin, mesela bi gün boyunda eşinizle kucaklaşın , sırtnı okşayın , aklınıza o an olacak diye düşünmeyin..sonra da o egzersizlerre geçin önce siz sonra da eşiniz yapsın bunu,,,en son aşama ilişki...egzersizler oluyorsaaa ilişki olmuş bilin ,,bol şanslarr .............
darısı bebiş haberlerine
cnm dün akşam yine denedim mumla ve oldu.. mumu yapabiliorum artık.. bugünde mum denemesi yapcnmm.. yarın da eş denemesine geçcem. eş denemesinden önce egzersiz yapcnm hatta mumda denicem... mumu çıkarıp hemen eş denemesi yapcmm.. inşallah yapabilirimmm[/QUOTE
Canım naptın,eş denemside oldu mu?
cnmm ben ummutt... artık bu profili kullanıorum.. eş denemesi yapmadım tatlım ya. eşim iyice muma alış ondan sonra yapalım acele etme beynine iyice oturt dedi..bende bugün de mumla denicemm.. yarın eş denemesi yapcm.. tatlım artık bu profilden cevap ver bana... ya bide merak edip sormuşsun çok sağol ya.. unutmamışsın beni .:) çok sevindimm
canım dün sitede bakım vardı, sanırım veritabanında sorun oluşmuş ,son 6 aydır yapılan değişiklikler falan silinmiş benimde arkadaş listemin çoğu gitmiş.
Canım dün bütün gün site kapalıydı seni merak ettim naptın?
bendede aynı sorun var tam 5 yıl oldu kurtulmak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum eşim çok umutsuz :-(
cnm ben ummutt.. benim profilimde sorun çıktı da bende tekrardan profil açtım.. artık burdan yazışalımm cnm.ben aynı durumdayım cnm ya. bakkal mumunda kaldım işte. onu yaparken sorun yaşamıorum. tabi biraz baskı hissediorum ama o da saniyelik.. sence ne yapayım eş denemesine artık geçeyim mi?? korkun var mı diye sorarsan kesinlikle YOKKKKKK...
cnm iyi akşamlar.. ben forumda ummutt.. umarım tanımışsındır.. ben profilime giremedim. sorun çıktı.. o yüzden artık yeni profil açtım... burdan devam etcem... cnm benim ben aynı durumdayım.. bakkal mumunda kaldım.. egzersize devam ediyorum.. nasip kısmet olursa eğer yarın eş denemesine geçiyorumm
Anestol deneyen var mi