- 20 Mart 2014
- 225
- 1
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #172.141
Once iliskiye alis ondan sonra cocuk dusun alismadan acele etme. Yoksa yine basa donuyosun.
hımmm tmmm dediğini dinlicemmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Once iliskiye alis ondan sonra cocuk dusun alismadan acele etme. Yoksa yine basa donuyosun.
hımmm.. sen mumu alabilio musunnn
Ben kulak copuyle denedim canim kalinlastirarak..
Mum denemeyi düşünmüyorum önemli olan korkumuzu yenmekti cok sukur artik korkmuyorum.
Eskiden olabilirligi imkansiz gelirken simdi kesinlikle olacağını düşünüyorum, inanıyorum.
Bu gece es denemesi olabilir bakalim
inşallah cnm ya hayırlısı... dediğin doğru kafandan sildikten sonra gerisi çok kolay.. bende bugün eş denemesine geçmeyi düşünüorumm
Hem daha cinselligi yasamadan bebegin ne acelesi var. Zamanla o da olur. Benim esim de istiyor 5 senelik evliyiz ama erken hala.
Yarın güzel habeler veririz insaallah birbirimize canim
inşşş tatlım yarın hemenn yaz bana girince
Bence cinsellige alismadan cicuk yapma. Cunku hamilelikte iliskiye mecburen ara vereceksin ve dogumdan sonra tamamen soguyacaksin. O yuzden biraz zaman gecmesi daha iyi olur.
1 yil uzun bir sure degil ki. Ben bu sorunu asali 3.5 yil oldu hala bile cocuk dusunemiyorum. Araya sogukluk girmesini istemiyorum cunku. Kisiye gore degisir ama bence alosilmadan hamile kalinmamali.
Bence uzun bi sure degil daha yasim 25 gerek yok :) hayir alistim ben genel olarak erken oldugunu dusunuyorum. Hamile kalirsam ister istemez araya sogukluk giricek. Bir de ben ogrenciyim daha :)
1 yil uzun bir sure degil ki. Ben bu sorunu asali 3.5 yil oldu hala bile cocuk dusunemiyorum. Araya sogukluk girmesini istemiyorum cunku. Kisiye gore degisir ama bence alosilmadan hamile kalinmamali.
Bence cinsellige alismadan cicuk yapma. Cunku hamilelikte iliskiye mecburen ara vereceksin ve dogumdan sonra tamamen soguyacaksin. O yuzden biraz zaman gecmesi daha iyi olur.
inşallah tatlım ama ben hamile kalmak istiyorum nasipse.. eşim korunmayalım diyor.