- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #171.941
Dureks su bazli kauganlastirici ama zarari olur mu ben yendim1 hafta once fakat hala kullaniyorum psikolojik olarak .hamile de kalmak istiyorum ins bi zarari yoktur.sonucta jell bu
sizinde gözünüz aydın arkadaşım.
Ayni durumdayiz sen ertesi gün denedinmi hemen ara verdinmi bi gün
dureks subazlı kayganlaştırıcıyı kullandığında ilişki sırasında acı duydunmu peki... bende denicem ama çook korkuyorum... biz ilişkiye giremedik daha((
Dureks su bazli kauganlastirici ama zarari olur mu ben yendim1 hafta once fakat hala kullaniyorum psikolojik olarak .hamile de kalmak istiyorum ins bi zarari yoktur.sonucta jell bu
Arkadaslar su haydar dumenin recetesini yapan varmi bse sorcaammm???
bensiyah canım elbette biraz acı olcak ama kayganlaştırıcı işi kolaylaştırıyor. biz vajınusmus hastaları penisi gözümüzde okadar büyütürüz ki sanki dikenli tel girecek orayı parçalayacak gibi geliyor bı cesaret herseyı degıstırecek emin ol....
Çok acımıyor ama demii? offf çok gerginimm ne yapacağımı bilmiyorum... korkuyorummmmmmmm. neler yapmalıyım ilişki sırasında...
dündinlendi yeter bugün göreve devam
Kızlar bana da özelden anlatırmısınız.. Bir Türl olmuyor egsersizlsri yapıyorum ama O'na gelinceçok sevindim eğer egzersizlere başlayıp uygularsanız bu iş bitmiş demektir..ben de kısa süre yaşadım bu durumu ......öselden isteyen arkadaşlarıma neler yaptıklarımı anlatabilirm..bu arada anestol çok az tesirli bi ilaç................yerel anestesik yani...emla krem alın ve bi fındık tanesi kadar içine sıkın arkadaşlar ve bi hafta mühlet verin kendiize her gün azar azar deneyin...........haa çok kötü durumda olanlar isee ilk öncee eşinizle aranızdaki sıcak teması kesmeyin, mesela bi gün boyunda eşinizle kucaklaşın , sırtnı okşayın , aklınıza o an olacak diye düşünmeyin..sonra da o egzersizlerre geçin önce siz sonra da eşiniz yapsın bunu,,,en son aşama ilişki...egzersizler oluyorsaaa ilişki olmuş bilin ,,bol şanslarr .............
canım sadece rahat ol gevşe
tatlım hatta parmaklarımı da denedim... ya sanki ne soksam girecek gibiydi o an gerçekten... ve denediğim aparat ta belki penisden daha kalındı... ya iyi gidiyor muyum sence?????
yendikten sonra hemen regl oldum bıtınce denedik oldu ara vermıyorum şimdi
gevşemek çok istiyorum ama çok korkuyorumm canım çok yanıcak diyee..yardımcı olun banaaaa
eşli denemeye geçtiğimiz zaman penisten önce aparatla alıştırma yapmalımıyız yoksa direk penisle deneyebilirmiyiz..
reglden sonra nasil kolay oldu mu peki eskisi gibi ben de yendikten sonra regl oldum simdi bitmesini bekliyorum umarim kolay olur sonrasi .bi de sen ne zaman yendin jeli biraktin mi spermleri yavaslatiyosa uzun soluklu mu yoksa o anlik mi yavaslatiyor uzun solukluysa birakmaya calisalim arkadasimyendikten sonra hemen regl oldum bıtınce denedik oldu ara vermıyorum şimdi
gevşemek çok istiyorum ama çok korkuyorumm canım çok yanıcak diyee... yardımcı olun banaaaa
gevşemek çok istiyorum ama çok korkuyorumm canım çok yanıcak diyee... yardımcı olun banaaaa
aaa gözün aydın arkadaşım benda az önce şu benim konumda liste yapmıştım seninde ismini ekledim ismimi ekleyin demişsin yenecekler listesi yapmıştım, ayy çok sevindim uğurlu gelirsin inşallah =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?