- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #171.961
gevşemek çok istiyorum ama çok korkuyorumm canım çok yanıcak diyee... yardımcı olun banaaaa
Aci yok canim korku var sadece
Bizim olusturdugumuz ve buyuttukce buyuttugumuz korku
Onuda aparatlarla yeniyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gevşemek çok istiyorum ama çok korkuyorumm canım çok yanıcak diyee... yardımcı olun banaaaa
aaa gözün aydın arkadaşım benda az önce şu benim konumda liste yapmıştım seninde ismini ekledim ismimi ekleyin demişsin yenecekler listesi yapmıştım, ayy çok sevindim uğurlu gelirsin inşallah =)
canım yni sen şimdi bu kremle ve spreyle bi kerede olsa ilşkiye girebildinmi ?
Süpersin tatlım,bi kaç gün daha mumla devam et sonra eş denemesi.Eş denemsinde de eşin altta sen üstte ol.eşine arkanı dön ve elinle oraya yerleştir.yavaş yavaş sokmaya çalış.nefes egzersizleri yaparak.ben eş denemsinden hemen önce parmak egzersizi yapıyodum sonra eşe geçiyodum.yani oranın açılmasını sağlıyodum ya da parmağımın girdiğini görerek penisin daha kolay olacağına inanıyodum.
Bece harika gidiyosub ben senin kadar bile yapamadim en son orta parmagimla yapmiatim çift parmakla denemeden hallettim bu işi önemli olan kendinde o cesareti bulup kafanda bitirmek.hazit hissettiğinde esinlede dene belki ilkinde olmucak ama daha sonra olacak bende ilk denememde yapamamistim
canım araya regl girmesi iyi olmuş zar yırtıldıysa dinlenme şansı olur, ayrıca korkma zaten vajinanı sıkan korkup pns girişini zorlaştıran bizzat bizleriz yoksa, bu kadar zor birşeyi yada acı duyacağımız birşey Rabbim kullarına vermezdi,sadece bizim bilinçaltımız bu korkuları yapıyordu ve yendinya birkere bilinçaltına kocaman bir bidon su döktün, bütün kötü şeyler aktı gitti,2. denemende su döksende hani ufak tefek kalan kum falan olur ya =) işte onların etkisiyle sen tedirgin olacaksın ama kendi kendine diyeceksin ki bir kere oldu ve hiç acımadı yine olacak, bu denemeyle bir kocaman kova su daha dökeceksin bilinç altına balkon yıkar gibi =) jel olayına gelince doğum kontrol hapı değil tatlım sonuçta bu sadece sürdüğünde eşinle beraber olduğunda spermleri öldürür.yada kimisine göre yavaşlatır.reglden sonra nasil kolay oldu mu peki eskisi gibi ben de yendikten sonra regl oldum simdi bitmesini bekliyorum umarim kolay olur sonrasi .bi de sen ne zaman yendin jeli biraktin mi spermleri yavaslatiyosa uzun soluklu mu yoksa o anlik mi yavaslatiyor uzun solukluysa birakmaya calisalim arkadasim
malesef canım ama herkes kolayca yensin diye uğraşıyoruz başka elimizden birşey gelmiyor.bende iyim bu sayfaya giren olmasın artık herkes bu illetten kurtulsn istiyrum ama malesef olmuyo
tatlım kesinlikle çok iyi gidiyorsun.
Eşin aceleci davranmasın ama dediği doğru aslında.
Sonuçta p.. Etten oluşuyor ve senin aldıkların çok daha sert.
O mumdan sonra p.. Sana çok daha rahat gelecek inan.
Ama hazır hissedene kadar p.. Denemesi yapma derim.
Ha hazırım diyorsan mumla yaptığını p..te uygula.
gülüm bana mail atsana sen nerde takılıyorsun ayrıntılı konuşamadık bir süredir.Kaderimmm ayniyim yahuuu ben griste skinti yasamiyorum ama bi yrde takiliyorum ilerlemiyo anlamiyorm bi turlu yastikta koydum ama olmadi. Bgun denycez esim gundz msj atti aksam bitirelim dye iyice gerildm sanki emla aldim of nolur ise yarasin artik ya...
kanama olduysa 3 gün ara verin canım, ama ara verince hiçbirşey büzülmüyor, çünkü popo örneğim varya ben,m vjina aynı anüs gibi esnek bir yapıya sahip, çok iğrenç olsada hayatın gerçeği olan bu örneğimi yine vericem. dışkı anüsten nasıl çıkıyor, minicik bir delik açılıyor sonra dışkı çıktıktan sonra eski haline dönüyor değil mi, açık kalma gibi bir durum yok, vajinada açılmıyor ki büzüşsün, sadece siz egzersiz yaptıkça sımsıkı tuttuğunuz o kasları gevşetmeye bırakıyorsunuz o kadar.iyide cnm kimiside ara verme diyor çünkü tam açılmışken yani
aynen canım hep söylüyorum 1 gecede yendim o kadar bekledikten sonra, tek nedeni ben pes ettiğimde eşim kızdı bırakma diye ve ben korkudan devam ettim =)) (iyi ki kızmış eşek sıpası argo oldu ama içimden geldi çok pardon)en büyük eksikliğimiz o sanırım sabır..hiç esli deneme yaparken saatler ce ugraşmadık en fazla 10dk ugraşıp olmayınca bıraktık.bu site sayesinde güven geldi inşallh herkes kurtulsun sadece ben degl
zaten bizde de öyleydi güzelim direk o nedenle değil altında o neden yatıp ama başka nedenlerle kavga çıkarıyorlar.inşallah hakkınızda hayırlısı olsun ama vaji geçtiğinde aslında sorunumuz da yok düzelir ikimizde birbirimizi seviyoruz diyorsan demiştim. kolay verilmiş bir karar değildir biliyorum ama bizde çok yaşadık bunları sana şöyle söyleyim iş yoğunluğundan düzenli bir cinsel yaşamın olmasın o bile olumsuz etkiliyor, takmadığı şeyleri , incşir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri sorun edip kavga çıkarıyorlar çoğu böyle.inşallah hakkında hayırlısı tatlım.ama biz hep yanındayız öyle yada böyle bu durumu aşman gerekecek, genç bir insansın sonuçta ve şunu istemem keşke evliliğimi bitirmeseydim, bu muymuş dememen için, seni üzmek asla istemiyorum kısacası sen ne zaman ne konuda konuşmak dertleşmek istersen, yada bu konuda yardım ,istersen lütfen bize yaz.Ayrilma nedeni olarak vajinusmusu gostermiyo ama baska seyler sorub olmaya basladi
evet ben seni merak ediyordum, mail adresleri karışıyor malum, burdaki isimlerle msn deki isimler, o yüzden hiç yazamadım da aklımdaydın canım, çok sevindim seni gördüğüm için, eşin için gözün aydın, artık msn den de hatırlıyorsan yazabilirsin istediğin zaman kısa sürede yenersin inşallah canım.ay canım evet ya unutmamıssın eşim geldi artık çalışmalara başladım yanlızken korkuyordum. baya ilerleme var ama dua edin ya olsun istiyorum artık
cnm dün akşam yine denedim mumla kalın bi aparat yaptım kendime ve de oldu.. Alabildimmm
canım bak acı olacak olsaydı Allah kullarına zevk için vermezdi bunu, Allah kullarına ne kadar merhametlidir, biz kendimizi kasıyoruz ya hani kurulukta olunca canımız acır ama zeytinyağ, kayganlaştırıcı her neyse kullanırsan, ıkınırsan falan o zamn inan bana sıfır acı.Çok acımıyor ama demii? offf çok gerginimm ne yapacağımı bilmiyorum... korkuyorummmmmmmm. neler yapmalıyım ilişki sırasında...
büzüşme yok =)))Tamam canim yani buzusmuyomus öğrenmiş olduk :)
gülüm bana mail atsana sen nerde takılıyorsun ayrıntılı konuşamadık bir süredir.