- 14 Şubat 2014
- 1.600
- 116
- 93
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #171.921
iyide cnm kimiside ara verme diyor çünkü tam açılmışken yani
hmmm o zaman buna sen karar vericen canım blemedim
eşli denemeye geçtiğimiz zaman penisten önce aparatla alıştırma yapmalımıyız yoksa direk penisle deneyebilirmiyiz..
evet cnm aynen öyle...Bir faydam olursa ne mutlu bana canım tabiki destek olucam.
İnşallah 2 gün sonra başarı haberini okuruz da daha mutlu olurum.
Çok yakınsın inşallah mutlu sona.
Ben şimdi çıkıyorum. Egzersizleri aksatma sen de eşin gelene kadar iyice alış.
Görüşürüz canım
bence yap açılsın sonra eşin parmakla denesin ıslak anında penis olayına geçin derim
anladım..inşallah olumlu sonuçlar alırız..
cnm merak ettim seni ne durumdasın ne yaptınn
canım hiç merak etme sende alacaksın sonuç sabırla sende yeneceksin
işte bu canımm harikasın bir kaç gun mumunla dewam et..daha sonra eşinle denemeden öncede mumunla yap hopp tamamdır
Yerimde sayikladim ama bugun
Yeniden basladim birakmayacam
bak sakın bırakma... lütfen... başlamak bitirmenin yarısıdırrr sakın bırakmaaa
Ben birakmak istemiyorum ama cevredekiler canimi sikdi umutsuzlandim
cnm benim yapma ama böle.. kendinde neyi eksik görüosun da böle konuşuosun ki... sen daha çevreyi susturmak için bile yapmalısın... ya bak dün ben varya mum denemesi yaptım.. muma kat kat peçete geçirdim penisden de kalın hale getirdim.. ve bilio musun aldım içime.. yapabildim.. 2 gün öncesine kadar kulak pamuğunun 1 tanesini bile sokamıcak olan ben şimdi penisden kalın birşeyi yapabildimm... ama ben hep güvendim kendime. hep olacak dedim.. yapanlardan neyim eksik deidm.. ve en önemlisi anne olmak istiyorum artık dedimmm
Sevindim cnm tebrikler azim cok onemli tabi olur ins atlatirsun bende sizlerle moral bulup yapacam diyorum isde
canım ya valla içim acıdı =( ve biraz daha neden destek olamadık ki dedim, canım dönüşü yok mu, bitmediyse ne olursun hepimiz yaşadık, eşlerimiz hepimiznde anlayışlı değldi malesef, ama inan geçici bir durumdu aştıktan sonra bu gerginlik geçecekti, seni üzmek değil amacım ama varsa dönüşü gerekirse adımı sen at ve destek olmaya çalışalım,kıyamam sana ya sonra eşinde çok üzülür eminim.Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin.
cnmmm inanamıorum ama bakkal mumunu da alabildim... kat kat peçete sardım muma.. baya penis boyutuna da geldii.. ve alabildim içime.. hatta parmaklarımı da denedimm. olduuu ...... çok mutluyummmşimdi ne yapayımmm... ya bide nasıl gidiyorum sence egzersizlerde
canım eşin askerde miydi senin yanlış mı hatırlıyorum? bak arada hazır hissettiğin zamanlarda eş denemesi yap bence çünkü buun zamanı diye birşey yok, ben hiç egzersiz yapmadan eşimin parmağını deneyip öyle yaptım ama hemen bırakmayıp egzersizde nasıl olana kadar uğraşıyorsan öyle uğraş canım.zeytinyağ ile eş denemesini tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?