- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #171.881
devam ediyor mu canım tuvalet hissi, ama sık deneme yapıyor musunuz? bizim ne zaman ara versek iş yoğunluğu falan varya, sık denemeyince oluyor öyle. ama üstüste deneyince hemen geçiyor.İyi de ben yeneli 3.5 yil oldu :)
cok cok cok mutluyum HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ARTIKKKKKKKK cnaım benim bugun testimi yaptım kanı da verdim aksama dr a gideriz gibi duruyorrcok cok teşekkür ederimm darısı basınnnaaa bebegimmmm Allah razıı olsunnnnnnnnnn
olacak sen merak etme ne durumdasın şuan canım.Ya ben ne zaman güzel haberler vereceğim acaba? Öyle özendim ki kurtuldum diyenlere Rabbim nasip et bana da ne olur
evet evet o hissi diyorum canım.düzenli deneme yapabiliyor musunuz peki? sen benden tecrübelisin gerçi ama sanki o his geçiyor, belkide dediğin gibi pozisyonla alakalıdır.Yanlis anlastik galiba canim idrar hissini diyorsun dimi? Kendimi tamamrn serbest birakinca cogunlukla idrar hissi oluyor. Olmadigi da oluyor elbet ppzisyona gore degisiyor sanki :)
tabi tabi tatlım ilk deneme çok uğraştırır , şanslıysan hemen denk gelipte girişi bulabilirsinde ama sen egzersiz yaptığından girişi biliyorsun birazcık uğraşın, konuşmuştuk seninle hemen bırakma ve sık dene, bak aynı hatayı bizde yapıyorduk, ben ağlamaya başlıyordum falan.ilk yağı sürmek için girdirdiğinde panikledim ama ellerimi ona engel olmamak için iyice kenetledim birbirine ve ıkındım başka yerlere baktım ama sonra birkere yğlandıya ikincide iki parmağı almış ki bende hiç hissetmedim.eşinede söyle sen ona o sana bırakmayalım olacak diye cesaret verin.eşimin parmak denemesinden sonra çok gaza gelmiştim çünkü eşim bazen parmağını soktunu söleyince inanamıyordum.çünkü girdiğini hiç hissetmemiştim öyle olunca yaparım dedim denedik olmadı..evet yılmadım daha sonra aparata felan geçtim hep daha fazla ne yapabilirim onu düşündüm yeter ki olsun diye.ama benim düşüncem bizim eksiğimiz az denemek oldu eşim zorladı girmedi aa tamam olmayacak dedik bıraktık..okuyorum 1 saat deneyenler var biz hiç o kadar çok uzun denemedik...
inş canım en kısa zamanda veririsin..cesaretını topla yeterki egzersizede devam
olacak sen merak etme ne durumdasın şuan canım.
bende öyle söyleyecektim tatlım ara vermen önemli değil gerilemezsin ama öncesinde birazcık deneme yap iyice alıştır orayı ve hemen yağladıktan sonra girişi dene eşinle.En son iki parmak aldım işte fakat deneme için fırsat olmadı bakalım bugün deneyeceğiz fakat . Egzersizleri yapali bir buçuk hafta oluyor ondan sanırım biraz korkuyorum. Yani bitsin artık istiyorum ama belki bugün tekrar iki parmak yapınca cesaretim yine gelir. Her gün bu konuyu düşünmekten sıkıldım yahu
Ya egzersiz bitti çok şükür fakat deneme içn fırsat olmadı bir türlü bakalım bugün olur inşallah. Bende yarın güzel haberler veririm.
bende öyle söyleyecektim tatlım ara vermen önemli değil gerilemezsin ama öncesinde birazcık deneme yap iyice alıştır orayı ve hemen yağladıktan sonra girişi dene eşinle.
inşallah güzelim unutma olana kadar uğraşıyorsun gerekirse 1 saat 2 saat,Tamam canım çok sağol. İnşallah yarın güzel haberler verebilirim
Ya egzersiz bitti çok şükür fakat deneme içn fırsat olmadı bir türlü bakalım bugün olur inşallah. Bende yarın güzel haberler veririm.
tabi tabi tatlım ilk deneme çok uğraştırır , şanslıysan hemen denk gelipte girişi bulabilirsinde ama sen egzersiz yaptığından girişi biliyorsun birazcık uğraşın, konuşmuştuk seninle hemen bırakma ve sık dene, bak aynı hatayı bizde yapıyorduk, ben ağlamaya başlıyordum falan.ilk yağı sürmek için girdirdiğinde panikledim ama ellerimi ona engel olmamak için iyice kenetledim birbirine ve ıkındım başka yerlere baktım ama sonra birkere yğlandıya ikincide iki parmağı almış ki bende hiç hissetmedim.eşinede söyle sen ona o sana bırakmayalım olacak diye cesaret verin.
inş beklicem haberinieş denemsınden önce egzersiz yap ve vajınanıda yagla tamam mı
arkadaşım gözünüz aydın öncelikle, eğer giriş sırasında yeterince ıslaklık kayganlık sağlamadan, zorladıysanız girerken acı hissettiyseniz, zarla beraber vajina dokusu zedelenebiliyor bazen o yüzden de kan gelebiliyor, normalde acısız olması gerekiyor, onun dışında zar yapınız damarlı ve kalın olabilir, bir iki denemede kanayabilir, korkmayın, birde ilk deneme sonrası 3 gün bekleyip tekrar deneme yaparsanız iyi olur, büyükler ordaki yara iyileşmeli derler bilmem doğrumudur ama beklemekte fayda var.dedikleri doğruysa yarayı tekrar kanatmak durumu söz konusu olabilir, bu belki doğru değildir dediğim gibi eskiler öyle söyler ama bir bildikleri vardır bence.
ayni soru bende de var .ben de 8 martta yenmistim 4 gun falan denedik ctesi regl oldum.haftaya bitecek benim kanamam olmadi ama gireerken zorlanir mi vajinam genislemis midir diye merak ediyorum sen reglden sonra deneyimce buraya yazar misin?
bi de benim en kolay ilk girisimdi egzersizden sonra direk giris yaptik cunku diger denemelerimizde egzersiz olmadigindan mi bilmem girmesi vakit aldi ve eşim in icime bosalmasini bekleyemiyorum gel gitler bende cisim varmis hissi yapiyor sende nasil biraz paylassak ya birbirimizle?
bi de hala jel kullaniyo musun hamilelik icin spermleri yavaslatiyo demisler ama ven bi muddet daha su bazlı jelden vazgecemem gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?