- 23 Şubat 2014
- 264
- 2
- 33
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.501
günde 1er saat arayla 10 kere diyafram nefesi burundan al 2 saniye tut sonra bırak
ikinci nefesin arası 5-6 saniye .
ben 5 kere iş yerinde 5 kere evde yaptım
son 3.de ilk önce ben iki parmak sonra eşim iki parmak egzersizi yaptık 3er dakka yapılcakl egzersiz toplam 6 dkka
nasıl denediğini ayrıntılı yazar mısın? yani üstteyim mesela öne eğiliyorum gibi ayrıntısıyla.
Ben aparatlari nerden bulabilirim yardimm lutfen parmakdan iyi olur
arkadaşım ne doktoruna gidiyorsun bende gitmek istiyorum ama özele gitme imkanım yok.sen neye gidiyorsun
Ewet vanim senle ayniyiz dedigin gibi bende fobi cokk hepsunden kurtulmak gerek sen vajide ne asamadasin
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/675956-vajinismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.html#post33
hala var canım yeni konum, vazgeçmek yok.burdan yada ordan herzaman yanınızdayız,Allahtan mani olmadıkça.
Allahım hayırlısını versin inşallah üzülme.regl tarihin geçsin 1hafta fazladan bekle hemen test yapma,tam yerleşmeyince mi ne negatif çıkabiliyor demişlerdi.
Bende buraya üye olduğumdan beri ck umutluyum basaririz inş canim basladinmi egzersizlere
Basladim biraz iyi ama parmagin hepsini alamiyorum ki(
Hepsini biranda alamazsinki bozma hemen moralini
Moral bozmak yok degil mi olacak diye beynimize komut verelim olsun yaaa
arkadaşlar ben bugun ilk defa egzersize başladım nefes egzersizimi yaptım vajina girişine masaj yaptım ama gene yanmam var..ama yanma kayganlastırıcı surunce artıyo ve kızarıyo sızce kayganlaştırı yapabılır mı? hiç kullanan var mı? zeytin yagla denicem bı dahakıne
canım ben z.yağı ile denedim 2 kez. bende de baya bi yanma oldu. z.yağından mı yoksa vajiye ilk kez bişey girdiği için mi bu his oluştu anlamadım.
arkadaslar selam. vajiyi yenen arkadaslara bi sorum olacak. ben yıllar sonra ilk kez bu sitede yazılanları okudum ve cesaretlendim. ve geçen hafta ilk defa deneme yaptım. önce kulak çöpüyle denedim ve girince inanılmaz sevindim çünkü asla yapamam diye düşünüyordum ve gördümki girdikten sonra hiç bir acı yok. yalnız iyice kaygan olması için zeytinyağı sürmüştüm. o yüzden 3-4 dk bi yanma oldu ama sonra geçti. ertesi gün çöpü kağıt havluyla sardım yani mum kalınlığında oldu, sonra lateks eldivenin içine koyup z.yağı sürdükten sonra, onunla denedim ve sonuna kadar girdi, cok sevindim. yalnız baya bi yandı. bunun sebebi, z.yağı mı yoksa oraya ilk kez bişey girmesi mi. yani alıştıktan sonra geçer mi normal mi bu durum. bi de ertesi gün vajimde çok hassasiyet oldu. bu herkes de oldu mu acaba??? bir de parmak olayına girmem mümkün değil. parmakta çok kasıyorum. o yüzden şimdi herhangi başka bir aparata geçmelimiyim yoksa birkaç kez daha aynılarıyla çalıştıktan sonra gerçek ilişki kısmına geçmelimiyim????:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?