Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben 1 sene önce yendim şuan bana desen bende 8 de zorlanırım gülüm kendinize yüklemeden yormadan ilerleyin.

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/675956-vajinismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.html#post33

hala var canım yeni konum, vazgeçmek yok.burdan yada ordan herzaman yanınızdayız,Allahtan mani olmadıkça.

Allahım hayırlısını versin inşallah üzülme.regl tarihin geçsin 1hafta fazladan bekle hemen test yapma,tam yerleşmeyince mi ne negatif çıkabiliyor demişlerdi.

Ustte rahat edemiorum ya o yuzden altta yapiorum dun aksam aparatlarla calstim p.. Boyutundaki aparatta rahattim yani girerken ufak acio ama nefesle hallediyorum git gel bile yapabildim umarim hayirlisyla butun arkadalrada bnde kurtuluruz sagol canimmmm 😌😁

ilk anda tam kayganlık olmadığından normal birde kasınca acır ama yağlarsan ıkınırsan hissetmezsin bile.

Evet canım artik inanıyorum olacak inşallah. Fakat elim ile destek oldum tabiri caizse elim ile vajinaya oturtt um. Fakat ben nefes verirken ikinmayi yapamıyorum ya da hem ikinıp sonra hemen kendimi kasiyorum
o zaman 10 kere derin derin nefes al ve yavaşça huzur içinde gibi gevşeyerek ver en son nefesi al ve sadece ıkın.

yapabilirsin bence denmelisin bu kadar ilerlemişken olmazsa da bence panık yapma 2. denemnde mutlaka olacaktır inan kendine

canım tuvalete girdin bahaneyle parmağınla yavaş yavaş vajina girişini ara,ben banyo öncesi arayarak bulmuştum.
parmak egzersizi yapıyorum arkadaşım.deliği buldum yani şükür.2 aydır egzersiz yapıyorum o konuda sakıntım yok şükür.benim sıkıntım ilişki esnansında hala olmaması.bazen 3 parmak almama rağmen((

Ewet vanim senle ayniyiz dedigin gibi bende fobi cokk hepsunden kurtulmak gerek sen vajide ne asamadasin

anladım ben zeytin yagıyla denıcem bı dahakıne sonra alıştırma yaparken jeli kullanırım
yağ çok kayganlaştırıyor bende yerini tutturana kadar pes ediyordum kayıyor olmuyor diye,elinle destek ver yerini bulunca gerisi kolay.

yağ denemiş miydin cnm, belki söylemiştin ama isimler karışıyor bende

süpersin canım maşallah bak dr muayene ederken cam aparat kullanıyor ya nasıl kastım kendimi 1sene önce yendiğim halde,sonra ikinci gittiğimde hafif ıkındım girdi,zamanla alışılıyor inan bak.

canm ilişki sırasında ıkınmayı unutuyorz genelde o zaman girmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…