- 23 Şubat 2014
- 264
- 2
- 33
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.521
arkadaşlar ben bugun ilk defa egzersize başladım nefes egzersizimi yaptım vajina girişine masaj yaptım ama gene yanmam var..ama yanma kayganlastırıcı surunce artıyo ve kızarıyo sızce kayganlaştırı yapabılır mı? hiç kullanan var mı? zeytin yagla denicem bı dahakıne
egzersize baslayacagim ve yapacagim insallah. Rabbim yardim et su illeti herkes yensin guc ver
sanırım ilk yapmamızdan da kaynaklıdrı gibi ama bu kayganlaştırıcıyı bana doktor önermişti bende bi dahakıne zeytin yag ile deneyeyım bilemedım kı :26:
Hayirli olsunn ins bi an once mutlu haberini aliriz :)
Bence kayganlastirici yakmaz ben onunla calisiyorum
ala ala sorun bende mi acaba cildim hassasdır ondan mı kaynaklı acaba..bide yumurtalıklarım da iltihap vardı yeni tedavı oldum onla ilgigi olurmuki
ayy inş canım sagol hepimiz yenelim inş
İns yeter artik sen bu sorunu ne zamandir yasiyorsun
Bilmiyorum cnm baska birsey surmedin degil mi su bazli oluyo genelde yakmiyo ama
4 ay oldu ben ewleneli ama hiç ilişkiye giremedim penisin ucu giriyo yanmadan dolayı hiç ilerletemiyorum malesefpeki sen?
su bazla stiva die bışey doktor önermişti
iyiz cnm sen nasılsın ha bide cecem yendmi bılen varmı
arkadaşlar ben bugun ilk defa egzersize başladım nefes egzersizimi yaptım vajina girişine masaj yaptım ama gene yanmam var..ama yanma kayganlastırıcı surunce artıyo ve kızarıyo sızce kayganlaştırı yapabılır mı? hiç kullanan var mı? zeytin yagla denicem bı dahakıne
Bendee ayni hic giremedim5 ay oldu denedim olmadi canim yaninca hep pes ettim
Bence o yapmaz cildin cok hassas degilse rabi
canım yanma kayganlaştırıcı veya yağdan kaynaklanmaz sebebi vajinanın henüz daha yabancı cisimlere alışmamış olmasından kaynaklanır bu her egzersizde ortaya çıkar taki alışana kadar devam eder ve kaybolur çok önemli birşey değil herkes de olur ama sana tavsiyem zeytinyağ kullanma çünkü bende bir süre kullandım çok akıntı yaptı bence vajina için üretilen kayganlaştırıcı jeller al onlardan kullan onlar vajina için özel üretim olduğu için daha sağlıklı akıntı mantar da yapmıyor yada ultrason jelide kullanabilirsin ama başka birşey sürmeni tavsiye etmem ilerde sorun çıkablir vajinanın doğal yapısını bozablirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?