- 23 Şubat 2014
- 264
- 2
- 33
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.381
yok ben yine yardım cı olurum sana canımmmm sunu diyim bence regll olmadn once as bunu cunku reglden once ve hemen sonra genişleme olur vajnada bak bugun böyle calısman cok iyi korkmanııı yada tırsmanı gerektiecek birsey yok bnde onde yarım boğuma kadar denedim sonra iki parmağı küs işareti uapar gibi ust uste getir bolcaaaa yagg sürr vee iyice ıkın burda tam acık konusamıorumm ama ıkındıkça geçişi cok raht olacak
Benimde regl yeni basladigi icin kararsizdim ama bu kadar istekliyken ertelwmiyeyim dedim zaten su an sadece leke seklinde.. basladim cok uzun surmedi ama en azindan harekete gecmis oldumYa arkadaşlar birsey soracağım. Şimdi benim regl bitti sayılır. Yani çok çok az geliyor akıntı ile o da arada. Ben banyo yapıp parmak egzersizlerne başlamak istiyorum sizcebir sakıncası olur mu
Peki terapi ile mi yoksa parmak yada aparat egzersiziyle mi tedavi ediyolar canimarkadaşlar bnde vajinismuslu idim.evlilğimin iki uç ayı kabus gibi geçti.gerçi eşim çok sıkıştırmadı am ben cok bunalmıştım. saygın beye gittim. ve bi kaç haftada çözdük.gercekten şuan düşünüyorumda o kadar abartılcak bişey yokmuş.yaratılış böyle ve biz bu korku ile aslında fıtratımızla ters düşüyoruz.inşallah yenersin sende ve çok mutlu olursun
cnm ben 1 seneden fazla cektm anlat nasl yaptgnı yanlışn varsa biz duzeltelim
Benimde regl yeni basladigi icin kararsizdim ama bu kadar istekliyken ertelwmiyeyim dedim zaten su an sadece leke seklinde.. basladim cok uzun surmedi ama en azindan harekete gecmis oldum
Birsey olacağini sanmiyorum niyetlendiysen erteleme basla hemen bence..
Valla acayip hırs yaptım haftasonu da bulunmaz nimet benim için. Hafta içi çalışıyorum. Eşimde yok haftasonu. Bence de başlamalıyım Sağol arkadaşım. :)
Soylediklerinin hepsini yapacam ozelden msj atamiyorum ins hersey yoluna girer sagol arkadasim cok dua edecem sana cesaretlendirdin
Egzersize basladim hadi hayirlisi insallah olur(
cok teşekkür ederim canım cok saol bnde sana dua edecemm arkadaşım işalah bu illeti bir an onceee yenersinnn ve kabuss biterr ki en yakın zamandada bitecek için rahat olsunnnn bu azimleee devamm et
Sana hala ozelden msj atamiyorun maalesef cetrina pazar günü inş reglim biticek ilk dediğin şeyleri yapmaya baslicam pzt si burdasin demi
pazartesiii burdayımm canımmm bi sorun çıkmazsa sen dana dediklerimi yapp lütfen ihmall etme olur mu canım asacaksınızz hepnizz bu ileeti umarımm onumuzdeki hafta biter bu günleri geride bırakırsınız sonraa hamilee kalmak için çalışmalara baslarsınız artık
Ya yenen arladaslara bi sorum olucak yenen kimse varmi suanda???
sor canım yardımcı olmaya calısırım
pazartesiii burdayımm canımmm bi sorun çıkmazsa sen dana dediklerimi yapp lütfen ihmall etme olur mu canım asacaksınızz hepnizz bu ileeti umarımm onumuzdeki hafta biter bu günleri geride bırakırsınız sonraa hamilee kalmak için çalışmalara baslarsınız artık
Ben aparatlarla calistm p.. Denemeside yaptim be tamamini aldim ama ilerde bi agrim oldu biraktm agri sdce griste bi nefes alioruz ordan gecerkenmi oluo ilerdedemi agrniz oluo ben yaptmmi yapmadimmi anlmadim ya bi yardmci ol nolur
canım o agrıı dediğin kendini kasarsannn olurr kasmaa kendini rahat bırakkk o an oldummu olmadıı mı diyede düşünmee sana sunu diyim canım zaten bi anda gecior vee gecitgini bilee anlamıyorsun o yüzden için rahat olsunnn o agrı falan deil inan bana tamamennn kendini henuzz rahat bırakmamamndan kaynaklanıyor daha yenisinn kayganlaştırıcıyı her iiilişkinde kullan olur mu raha t ol ilk bir kac ilişki deneyiminde bunlarıı hissetmen normalll bir kac haftaya tamamen alısmıss ve rahat olacaksın bunu bizde yasadıkk kendini bırakk aklınaa takma zor olanııı asmıssın ilişkiyee alışma sürecindesin..
ilişki için kadının belirli bir ııslaklıgıının olması lazım bellki ondan biraz sorun oluyor bu acıgıda kayganlastırıyla kapar canım
Tesekkur ederim inş canim hafta bitmeden o is biter :) eğer özele gecemezsemde buradan yazarim sana
Ama canim ben tamamini aldim p.. Aldgim halde ilerletemedim acaba rahim duvarina falanmi gelio yani griste aci duymadim zaten aparatla yapabildgim icin sadece ilerde bi yerde agri oluo ama esimde dioki zaten hepsi girdi kizlgimda gitmedi aparatla bile gtmedi sanirim cok geride ay anlamadim oldumu olmadimi ya gcik oldum 😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?