- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.341
bu arada canım ,kasılman normal bizde öyleydik,kasıldığın an ıkınırsan ,aynı anda kasamadığın için vajina p girişine izin verir.derin nefes al ve nefesini ıkınırken kullanAh su kasilmalar olmasa olacak da gunde kac kere egzersiz yapiyordun bana da fikir verir misin iki kere deniyorum birakiyorum
bi cessaretini topla bnm neyim eksikki de silkelen bi
gülüm ben egzersiz yapmadım korkuyordum,ama egzersizi ne kadar sık yaparsan o kadar hızlı yenersin.belki bir günde, belki 3 belkide 1 hafta.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/675956-vajinismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.html#post33
bu benim hikayem.
Canım teşekkrler anca k bunlardan evel kegel parmak nefes egzerszlerine çalıştınmı yoksa direk bu yöntemlemi çözdünüz lütfen cvp ver şimididen teşekkrler
diyorum bu sefer yapıcam dıyorum o konuma gelince herşey siliniyo sanki..egzersizlerden sonra olur dıe cok umutluyum bu kez bakalım
xyzwoman paylaşımın için teşekkürler. Yazdıklarında adı geçen Vemcaine Pump Sprey'in bilgilerini okudum uyuşturucu gibi bir etkisi var anladığım kadarıyla ilgimi çekti,peki bu vajinanın içine mi sürülüyo onunla ilgili bişey yazılmamış,bilginiz var mı? bu baya etkili bişeye benziyor doğumda bile kullanılıyomuş
bende egzersz yaparak yendm cnm inanın yapamıycak bsey degil bende ole yapcm derdm geri vazgecerdm ama sadece zaman kaybı
bu sefer bende kararlıyım yapıcam burdan bi pskiyatrisle de görüşüyorum bu aralar sizler de yardımcı oluyosunuz inş bu hafta bu iş biter :)
İnşallah dediğin gibi olur. Gerçi ben de fark ediyorum, her defasında biraz daha azalıyor gerginliğim ama yine de kasılıyorum. İnşallah bir ay sonra her şey yoluna girmiş olur. Bir şey daha soracağım; bu ay adetim gecikti. Birkaç gün önce hastalanmam gerekiyordu ama olmadı. İşin tuhafı hiçbir belirti de yok, yani göğüslerimde ağrı yok, karnımda bir şişkinlik yok... Normalde hastalanmadan 1 hafta önce başlardı belirtileri, ama bu ay hiçbir şey yok.. Acaba ilişkiye girebilmiş olmamla mı alakalıdır? Hamile kaldım desem, pek mümkün değil, çünkü eşim hiç içime boşalmadı şimdiye kadar.. Sence nedir bunun hikmeti?
cnm inanki ilk yagla girdiğini bile farketmyon yemn ederm acı yok sadece kurulk oldgu için yanma oluyo haff hadi basr benden eksğin varmı aksne fazlan vardr neden yapamayasın
cnm inanki ilk yagla girdiğini bile farketmyon yemn ederm acı yok sadece kurulk oldgu için yanma oluyo haff hadi basr benden eksğin varmı aksne fazlan vardr neden yapamayasın
bıde suan regliyim egzersiz yapamıyorum egzersiz için cesaret topluyorum bu arada pzt si başlıcam inş
sen ve burdaki herkes bran önce kurtulur inş
yarın oburgun inan bana bu gece gunlerinee cok pismannn olursunnnn iyiceeee düşün canımmmm ben bunu yapacam de ve egzersizlere başlayalım bak ben hafta sonu yokum haftayada burda olacam lütfen elimden geldiğince yardımcı olmak isterim..bak bende aynısını yasadım bosunaa kendini esini uykularını harap etme gel tamamen bitirecem de ve oyle basla
Cetrina bugun yoksunnn
yok vardım canım ama kimse yazmayınca bende birsey diyemedim
Bende ayni kac kere girdim kimsede ses yokdu nasilsin
biraz rahatsızım canım boğazım agrıor usuyorumda zaten evde soğuk bugun oyle iste en neler yaptın var mı gelismee yadaa karar verdin mi asacak mısın cnım regl deilsen egzersiz yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?