Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben zaten ankrda bi doktora gtti onunla astim ama smdi nye boyle oldu anlmdim yani sz gristemi aci duyuyosnuz yoksa daha ilerdemi onu ogrenyim dedim..

Ay arkadaşım inşallah hamile değilimdir.. İnşallah benim de senin gibi sadece gecikmeden ibarettir. Bu sene çocuk sahibi olmak istemem açıkçası. Ama Rabbim ne zamanı uygun gördüyse o zaman olacaktır... Yarın ilk iş eczaneye gidiyorum, bakalım ne olacak..

Canım yaa aslında vajinanın üzerine de boşalmadı tam olarak ama zaten zevk sıvısı kısmı düşündürüyor beni... Yarın bir test yaptırayım bakalım ne çıkacak.. Açıkcası vajiyi daha yeni yenmişken hemen hamile kalmak istemem. Ama Allah'tan geleni geri çevirecek de değilim..
zevk sıvısında da az miktarda da olsa canlı sperm vardır arkadaşım,ayrıca vajinanın üstüne bile boşldysa eşin yine hamile kalma ihtimaliniz var.

Ben zaten ankrda bi doktora gtti onunla astim ama smdi nye boyle oldu anlmdim yani sz gristemi aci duyuyosnuz yoksa daha ilerdemi onu ogrenyim dedim..

cNIM BENDE ilk zamanlar oluyordu ama kendimi kasıyordum oda ilk girste oluyordu daha ilerde olması birazz zorr cunku ilerde sinir uçları yok agrı denen olay olsa dahi hissedilmez..ama zaman la geçti simdi sorun yok bayağı oldu zaten bunu asalı ama eminim zamanla seninde düzelecek

Canim msjini okudum simdi sağol ilgin için ben tam olarak hic ilişkiye görmedim esimle p.. Birazi girdiğinde de bi kanama olmadi sence tamamen parmak egzersizi yapa yim mi birinci bogumda kalayimmi

Peki terapi ile mi yoksa parmak yada aparat egzersiziyle mi tedavi ediyolar canim

terapi gibi bir sohbet oluyo tabi her randevuda yanlış bildiğimiz bir çok şeyin doğrusunu öğreniyorz kişiye özel tabiki grup vs anlaşılmasın.artı aparatla egzersize geçiyoruz.kendini kasmassan inan çok rahat girip çıkıyo. ama sıkarsan kalçalarını oranı buranı o zaman ora duvar oluyo sanki ben 4 seansta yendim 4 5 gidişte bitiyor .ama bu egzersizleri evdede rahatça yapabilmen lazım

Canim msjini okudum simdi sağol ilgin için ben tam olarak hic ilişkiye görmedim esimle p.. Birazi girdiğinde de bi kanama olmadi sence tamamen parmak egzersizi yapa yim mi birinci bogumda kalayimmi

tatlım eger oylee bi problem varsaa bunu istersen esin varken deneyebilirsin yani aksammları rahat kafayla esinnn de evdeyken denersin egzersizleri ben ilk düğün gününde o olayı zar zor halletmiştim zaten ondan sonra kabus olmuştu benim için..hani o olayıı halletigimiz için kafa olarak rahat yapıordum egzersizleri..dilersen esin evdeyken yapp tatlım oda olabilri bir cok kişi esinin yanında hatta esinden yardım alarakta yaptı yeri geldi ben iki gün esimin yanında yaptımmm egzersizlerii oda aklımı dagitti hatta yaparsın hadi başarırsın diee tezaüreaat bile yaptı iiyi destek oluyolar

O zaman benim aparatim Esim olacak anladim..ama ben biraz birazda parmagimla yaparim alistirmak icin

Çok doğru evet bende bunu burda soruyum diyodum hep oncesinden alakali olabilir bende aşırı derecede enjeksiyon fobisi var bi iğne vurunmaya kalksam hastaneyi ayaga kaldriyom su yasimda ağlama krizleri falama elimde degilji igne deyince doktor icime sizi dusuyo resmen hatta buyuzden kendimi kastigimdan siyatige denk gelmis igne ve sol bacaginda uyusukluk var ben cok onceleei bobreklerimden rahatsizlanmistim ondada doktor karnima dokununca kasilip kaliyodum muayneye izin vermiuodum demekki onceden gelen bise

Bu aksam bu isi btirmeye calisicam Allah'in izni ile insallah olur dua edin arkadaslar Rabbim hepimize yardm etsinnnnn 😌

O zaman benim aparatim Esim olacak anladim..ama ben biraz birazda parmagimla yaparim alistirmak icin

aynen oylee cnaım benim bunu ynmekkk icinnillada aparat falan olmasıı gerkmiyorrrr ennn iyisin kegel parmak egzersizi vee esinee iyicee alışıp es denemesinee gecmeekkkk hemmm esinde sana destek olurr cokk iyi olurr hadiii azz daha sabırr ve emek sonraa kabuss biticek

Bu aksam bu isi btirmeye calisicam Allah'in izni ile insallah olur dua edin arkadaslar Rabbim hepimize yardm etsinnnnn 😌

dualar seninlee cnaımmm hiccc sıkmaa kendiniii kasmmaa rahattt olllllll esinlee biraazz zaman gecirr direkkk beraber omayın yannda kayganlstrcyı kullan ve tekrar tekrar diyorummm kasma kendini rahat oll olurunaa bırakkk sadece esinlee olmanın zevkini cıkarr kafandan herseyi attt ve sorunsuzz bir sekilde rahatça olacakkk

Valla herkes azimli super insallah hep beraber bitecek bu sikintidan kurtulacaz ve yeni bi baslangic yapacaz bende bitirecem kafamda olacakkkk

Tamam canim inş bitecek inanuyorum buna ilerlemeleri paylasirim umarim sizle kegelide aklima geldikçe yapiyorum artik

Valla herkes azimli super insallah hep beraber bitecek bu sikintidan kurtulacaz ve yeni bi baslangic yapacaz bende bitirecem kafamda olacakkkk

kkezinlikllee oyleee hepinizz kurtulacaksınız bu beyinismustannn vee güzelllllllll olacakkk herseyyy rahat olunnnn hepinizdee bu azimmm varkennn haftaya burdaaa kutlamamalar bilee yaparsınız..dualarım sizinlee bennnn ckııorum simdi pazartesiii burda olmaya calısacam umarımmmm verdiginizz sozleriii tutarsınız vee beraberce bunu alt ederizz size güveniyorum kzılar kabusss artıkk bitecekkkkkkkkkkkkkkkkkkk tam anlamıylaaaa mutlu vee rahat birr evliliğiniz olacakkkkk hepinizee iyi hafta sonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…