- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.401
tuhaff bi durum canım hani normaldeee olmaz pek ancaa dediğim gibi olur ama eger bu skilde devam ederse istersen bir jinekolaga gorun ve sebebini sor cunku zarn geniş olabilir belki ondan olmamıştır ayrıca bazen ilişkide ağrılı olma sebebi vardır o yüzden istersen bir jinekolaga gorun faydası olur
canım benimde ilk ilişkiyee girdiğim ayy adet döneminde gecikme olmuştu ki cogu kişişdeee aynı sikayetler olur ama sen yine ne olur ne olmaz eczaneden alırsın bir gebelik testi yaparsın varsa sayet gebelik cift çizgi anında çıkar karsınaa gönlünden ne geçiyorsa o olur canım inşallah
bitcekkkk rahattt oll sennn
O zaman sen bu iki gun full çalis canim :)
insaallah hepbirlikte kurtuluruz bu dertten
zevk sıvısında da az miktarda da olsa canlı sperm vardır arkadaşım,ayrıca vajinanın üstüne bile boşldysa eşin yine hamile kalma ihtimaliniz var.
Ben zaten ankrda bi doktora gtti onunla astim ama smdi nye boyle oldu anlmdim yani sz gristemi aci duyuyosnuz yoksa daha ilerdemi onu ogrenyim dedim..
cNIM BENDE ilk zamanlar oluyordu ama kendimi kasıyordum oda ilk girste oluyordu daha ilerde olması birazz zorr cunku ilerde sinir uçları yok agrı denen olay olsa dahi hissedilmez..ama zaman la geçti simdi sorun yok bayağı oldu zaten bunu asalı ama eminim zamanla seninde düzelecek
Peki terapi ile mi yoksa parmak yada aparat egzersiziyle mi tedavi ediyolar canim
Canim msjini okudum simdi sağol ilgin için ben tam olarak hic ilişkiye görmedim esimle p.. Birazi girdiğinde de bi kanama olmadi sence tamamen parmak egzersizi yapa yim mi birinci bogumda kalayimmi
tatlım eger oylee bi problem varsaa bunu istersen esin varken deneyebilirsin yani aksammları rahat kafayla esinnn de evdeyken denersin egzersizleri ben ilk düğün gününde o olayı zar zor halletmiştim zaten ondan sonra kabus olmuştu benim için..hani o olayıı halletigimiz için kafa olarak rahat yapıordum egzersizleri..dilersen esin evdeyken yapp tatlım oda olabilri bir cok kişi esinin yanında hatta esinden yardım alarakta yaptı yeri geldi ben iki gün esimin yanında yaptımmm egzersizlerii oda aklımı dagitti hatta yaparsın hadi başarırsın diee tezaüreaat bile yaptı iiyi destek oluyolar
Çok doğru evet bende bunu burda soruyum diyodum hep oncesinden alakali olabilir bende aşırı derecede enjeksiyon fobisi var bi iğne vurunmaya kalksam hastaneyi ayaga kaldriyom su yasimda ağlama krizleri falama elimde degilji igne deyince doktor icime sizi dusuyo resmen hatta buyuzden kendimi kastigimdan siyatige denk gelmis igne ve sol bacaginda uyusukluk var ben cok onceleei bobreklerimden rahatsizlanmistim ondada doktor karnima dokununca kasilip kaliyodum muayneye izin vermiuodum demekki onceden gelen biseArkadaşlar bildiğiniz üzere bende vajinismus için uğraşıyorum ama doktor gözetiminde.. Son gittiğim seans da öğrendiğim bi takım şeyleri yardımcı olmak amaçlı yine size aktarmak istiyorum. Bu benim 5.seansım sadece 1 seansım kaldı. Bu seansta doktorcuğum bana iki parmağı açıp kapatmayı ve sevişirken eşimin tek parmak (benim kontrolümde)içeri yerleştirmesini söyledi. Adet dönemimde yoğun zamanlarda tampon son günlerde banyoda 5-10 dk.iki parmak yerleştirmemi söyledi. Ve adet döneminde bu şekilde parmak egzersizlerini doğum korkusu olanlara veriyorlarmış.. Öğrendiğim ayrı bi bilgide vajinismus olanlarda normal zamanlarında bir takım fobileri oluyormuş genelde. Enjeksiyon fobisi vajinismusla çok ilgiliymiş. Vajinismunla karşılaşmadan önce enjeksiyon fobisi için tedavi görmek engelliyormus. Ve bazı araştırmalara göre vajinismusu yenen enjeksiyon fobisi olmak üzere diğer fobilerini yeniyormuş tedavi görmesine gerek kalmadan.. Son bi bilgide bu tedavi esnasında 1 parmakda kolay yapıp 2 parmakta biraz takılanlar ağrısız ve acısız birleşmeyi başarma oranları daha yüksekmiş... Dua edin hepimiz kalıcı olarak yenelim inşaAllah..
İnş basarirsin bir an once
cNIM BENDE ilk zamanlar oluyordu ama kendimi kasıyordum oda ilk girste oluyordu daha ilerde olması birazz zorr cunku ilerde sinir uçları yok agrı denen olay olsa dahi hissedilmez..ama zaman la geçti simdi sorun yok bayağı oldu zaten bunu asalı ama eminim zamanla seninde düzelecek
O zaman benim aparatim Esim olacak anladim..ama ben biraz birazda parmagimla yaparim alistirmak icin
İnsallah hep beraber yenecezz
Bu aksam bu isi btirmeye calisicam Allah'in izni ile insallah olur dua edin arkadaslar Rabbim hepimize yardm etsinnnnn 😌
Umarim birbirimizin güzel haberlerini bir an önce aliriz
aynen oylee cnaım benim bunu ynmekkk icinnillada aparat falan olmasıı gerkmiyorrrr ennn iyisin kegel parmak egzersizi vee esinee iyicee alışıp es denemesinee gecmeekkkk hemmm esinde sana destek olurr cokk iyi olurr hadiii azz daha sabırr ve emek sonraa kabuss biticek
Valla herkes azimli super insallah hep beraber bitecek bu sikintidan kurtulacaz ve yeni bi baslangic yapacaz bende bitirecem kafamda olacakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?