Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Keske yenmis olsam ugrasiyorum hala bende kim ne dese yapiyorum belki fayda eder diye allah hepimize kolaylik versin

Hepimiz birbirimize destek olacaz baska yapacak bisey yok basaracaz ins her adimi anlatacaz ben bunu yaptim daha kolay oldu diye birbirimize fikir verelim

canım kayıyor zaten bol sür korkma ama ilk biraz girerken afedersin elinizle tutup destek olun sonra yavaşça bırak,bu arada yağ sür bolca ıkın,nefesle gevşe acı yok emin ol.asla geç değil belki birgünlük egzersiz bile yeter inan bana imkansız değil.

Tamam canim bide boyle deneyim bakalim tam adapte oluyom tamam diy hoooop regll su bitsin insallah vajide biter
senin regl bitince benim klavye sorunu çözülür inşallah.sen yeter ki azmet o kadar hızlı aşarsın ki,kararlı ol,asla pes etme,bizimde uğraştırdı ama bırakırsan uzar gider,devam edersen çabalarsan 5dk sonra bakmışsın olmuş,ben pes edecekken eşim sakın ha bırakma dedi 5dk daha uğraştım baktım oldu,yenilgiyi kabul etseydim hala aşamamıştım belki ve ben inan bana çok korkaktım bu konuda.

zevk sıvısında da az miktarda da olsa canlı sperm vardır arkadaşım,ayrıca vajinanın üstüne bile boşldysa eşin yine hamile kalma ihtimaliniz var.

Ah su kasilmalar olmasa olacak da gunde kac kere egzersiz yapiyordun bana da fikir verir misin iki kere deniyorum birakiyorum

Son düzenleme:

cnm ben 1 seneden fazla cektm anlat nasl yaptgnı yanlışn varsa biz duzeltelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…