• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

banada yardım edin kendimi yalnız hissediyorumm :( dün ilk kez egzersiz yaptım normalde hiç parmağımla yapamıyordum midem bulanıyo tansiyonum düşüyordu 20 gün önce dilatör siparişi verdim dün geldiler ve dün akşam ilk kez denedim 5 tane boyu var ve ben 4 tanesini içime alabildim en büyük boyu kaldı sizce nasıl kızlar iyi gidiyomuyum braz morale ihtiyacım var :(

Dilatörlerin boyu ve çaplari sırası ile kaç cm paylaşır misin. Ben regl oldum biter bitmez başlayacağım egzersiz e şimdiden aparatı yapacağım o yüzden soruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 5 dilatörü de paylaşır misin arkadaşım

banada yardım edin kendimi yalnız hissediyorumm :( dün ilk kez egzersiz yaptım normalde hiç parmağımla yapamıyordum midem bulanıyo tansiyonum düşüyordu 20 gün önce dilatör siparişi verdim dün geldiler ve dün akşam ilk kez denedim 5 tane boyu var ve ben 4 tanesini içime alabildim en büyük boyu kaldı sizce nasıl kızlar iyi gidiyomuyum braz morale ihtiyacım var :(

Bu arada çok iyi ilerlemissin. Bana bile moral oldu. Güven verdi

Arkadaşlar Merhaba;

Ben bu hastalıgı yeni yenmiş biriyim.Bu formun bana cok faydası oldu sizede olucaktır eminim.Hiç ummadıgınız bi anda olucak hemde sadece vazgecmeyin.Lütfen vazgecmeyin moral cok önemli onu yüksek tutmanız lazım önce kendinizi sevin bi kadın oldugunuzun farkına varın ben daha yeni vardım inanın cok güzel bi duyguymuş.Eminim ki sizlerinde kıza zamanda düzelicek.Bana burda vajınusmusu çözmüş bi arkadas cok iyi geldi moralimin düzelmesini sağladı.Bu hastalıgın tek tedavısı biziz.Kendimizden başka kimse çözemez ben doktorada gittim danışmanada gittim illaki bi faydası oldu ama ben bu işi kendim çözdüm.Allah sabır versin hepimize..

Yenen arkadaslara iki sorum olacak birincisi emla kullandinizmi veya herhangi bi uyusturucu kullandinizmi bude ben suqnda regl donemine girdim bu egzersizde gerilemeye neden oluyomu

Back
X