- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #169.921
merak ettiklerini sor istersen o şekilde yardımcı olalım.ben egzersiz konusunda olurum ama bende hala yenemedim.
çok güzel 3 hafta kısa bi zamn çünkü darısı başımıza
canım inanki çok kolaymış.. sadece cesaret ve rahatlık.. ben ki.. korkudan aklım çıkıyordu.. yavaş yavaş kademe kademe ilerledik ve oldu.. inanıyorum başaracaksınız sizde
Tamam önce ne ile egzersiz e başlamalıyım
canım inanki çok kolaymış.. sadece cesaret ve rahatlık.. ben ki.. korkudan aklım çıkıyordu.. yavaş yavaş kademe kademe ilerledik ve oldu.. inanıyorum başaracaksınız sizde
ben de artk bu durumu yenmek istiyorum fakat aparatla deneyince biraz tahriş oldu galiba, ara vermek de istemiyorum of of
benimkinde de agrı var biraz ben parmakla deniyorm aparattn çekndm biraz nasl yaptcamıda bilemedm.ben agrı olunca 1gün ara verdim geçti 1günden birşey olmaz.inşallah yeneriz:-(
Kızlar aparatları doktorlarmı verdi yoksa eczaneden falanmı alıyorsunuz biraz aydınlatın lütfen :s
kendim yaptım cnm boyu 10 cmlik mumu alıp etrafını pamukla sarıp streçledim enini 4 cm yaptm , onunla deniyorum, denerkn prezrvatf takıyrm
sağol canım teşekkürler şuann adet dönmndeyim bitsin pes etmek yok devam kulak çubuğunu aldım üzerini bi kaç kat streç flmle kalınaştırdım ama acıdı olmadı yada acımadı tam emin değilim acıyor gibi hissesttim . garip :44:
Merhaba kizlar..
2yil 3aydr evliyim ve bnde vajiyle imtihan halindeyim.. Doktorlara gttim ama parmk olayni hic ypamdm cesaret edmdim.. 2hfta once 4bin lirama mal oldu ankrya gttim doktora 4boyutta dilatorle clstrdi bni p.. İcimealdm ama agri hissettgm yerde ilerlyemedim tabi evime dondum smdide regl oldum btmesni beklyrumki calsmalarma dvam edym Rabbimden gelen bse bu bin skur isyan etmyrum ki benn nler ysadim ama artk olsn btsin hayrlisyla istyrum Rabbim hepmze yardm etsn insallah...
aslında acımıyor sadece yanma oluyor zarı geçtikten sonra o yanmada gidiyor ,yansa bile devam etmek gerekiyor cnm bol bol nefes al ver yanmaya başladığı zaman iyice ıkın, ben o şekilde girdiriyorum
işte canım benim kanamam falan oldu azıcık bi yanma acısıyla ama çok az bi kerede oldu başka girme olmadı girip girmediğinide tam bilmiyorum ki bi dahada olmadı işte ..korkuu.:s
merhaba arkadaşlar
vajinismus sorununu ben 3 yıl yaşadım, kimseye söyleyemedim. eşim çok çekindiği için doktora gitmeye hep karşı çıktı, sonunda artık yeter dedim ve ilimizdeki eğitim araştırma hastanesi psikiyatr servisine sıra alıp gittim ve o ana kadar neden gitmedim diye kendi kendime kızdım. 2 ayda bu sorunu yendim. ekstra bi masrafı yok arkadaşlar, özele gitmenin bi anlamıda yok. büyük şehirde yaşamıyorum büyük bi hastaneye gitmedim. kendi halindeki küçük ilimizde yani tokat eğitim araştırma hastanesinde sorunumu aştım. bence hiç durmayın deneyin, ne büyük bi derttir iyi bilirim. çok geçmiş olsun
Kizlaarr bu seferde 10 cmlik aparatta takildim kaldim ya cok acidi ittiremedim iceri hani bi yeriniz gerilirde agri hissedersinizya aynen o sekil acidi daha fazlada itemedim nefeste yaptim ama olmadi[/QUOTE
aparatın eni kaç cm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?