Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

devlette cinsel terapist yok evet, psikoloğa veya kadın doğuma gitmişlerdir. yazdıklarımı okuyabilirsiniz baştan

evet arkadaş psikiyatra gitmiş devlette senin dediklerinin olmadığını biliyorum arkadaşım sadece bunu yazan arkadasa gerçekten yardımcı olabilmşlrmi nasıl olmuşlar onu merak ettim.yenen arkadaşlar da bizlere yardımcı olurlarsa çok iyi olur..

kızlar ben merak edip olcmustum tam :-[13 cm 13 cm metre idi 10 cm aparat yeterli bi boyut ona alışınca rahatlıkla olur bence 10 cm aparat deneyip canı yanan arkadaşım yeni deneyip heycandan yaptigin için oluyor ikinci denemenene olur takma kafana

Canim ya çok sevindim inş.hamilesindir.Bu arada paylaşımın için çok tşk.ederim.

Evet arkadaşım çok güzel söylemişsin rabbimizden gelen bişey bize düşen sabırlı olup düzenli egzersizlere çalış
mak unutmayalım ki buda bir sınav inş. rabbiminde izniyle hepimiz kurtulucaz bu sıkıntılı süreçten.

doktora gtmedn önce kendin herhangi bir çalışma yapmşmydn.malesef benim maddi imkan o kadar yok doktora gidecek kadar.kendim yenmeye çalışıyorum

Yapmadm cnku yapamadm bn elimi bile suremiyodum ve esmle iyice aramz aclmsti mecbur kaldm ozele gtmye altin bozdrdum gttim yani. Normal hstnyede gttm hc bi fudasni gormedim malesef ..

İnsallahhh arkadasimmm biz bizi anlariz sadece kmse anlamio malesef. Rabbim hepimize hayrli bi kapi acsin insallah hepmizin bebisleri olsunda paylasalm burdan ☺

HADİ BAKALIM hayırlısı yeneceğiz bunu bunca insan yapıo bizde yaparız :) neyimiz eksik yahu :) azıcık cesaret problemimiz var o kadar :) ama yapacağız ..

Göztepe medicalpark ta doç.dr.m.murat naki mükemmel bır doktor samimiyetiyle, güler yüzüyle insana hasta gibi hitap etmemesiyle tedavi ve laparoskopik cerrahisiyle mükemmel bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…